چهارشنبه 16 آبان 1403

پشت پرده انتخاب تیم ملی تپانچه / صولت: مانع ورود فروغی به تیم ملی شدند حالا می‌گویند طلای او با برنامه‌ریزی است

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
پشت پرده انتخاب تیم ملی تپانچه / صولت: مانع ورود فروغی به تیم ملی شدند حالا می‌گویند طلای او با برنامه‌ریزی است

امیرحسین صولت در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص پایان همکاری‌اش با کشور عراق، عنوان کرد: بعد از ناآرامی‌هایی که در عراق به وجود آمد و شهادت سردار سلیمانی، شرایط به گونه‌ای نبود که بتوانم در این کشور مربیگری کنم البته تا شهریور سال 99 به صورت آنلاین مربی بودم اما در نهایت ترجیح دادم به خاطر تحصیلات و هیات ورزشی استان اصفهان در داخل کشور بمانم.

مربی سابق تیم ملی تپانچه کشورمان در خصوص اداره فدراسیون با سرپرست و مشکلاتی که تیراندازان در دوره ریاست دادگر داشتند، خاطرنشان کرد: اگر فردی می‌خواهد در فدراسیون تیراندازی ریاست کند باید با تفکر حرفه‌ای بیاید. من از شخص خاصی حمایت نمی‌کنم اما زیرساخت‌هایی که سید مهدی هاشمی در فدراسیون ایجاد کرد، دادگر هم از آن میراث بهره می‌برد. شخصی را می‌خواهیم که بتواند این زیرساخت‌ها را احیا و تقویت کند. مشکلات در تیراندازی زیاد است اما اگر اخلاق حرفه‌ای وجود داشته باشد می‌توان اتفاقات خوبی را رقم زد و تیم تیراندازی را احیا کرد.

صولت در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به اینکه در زمان ریاست دادگر مشکلات زیادی برای مربیگری در عراق داشت، تصریح کرد: من سال 97 از تیم ملی رفتم اما بعد از همکاری با عراق حواشی زیادی فدراسیون برایم به وجود آورد. وقتی بعد از یکسال و نزدیک به مسابقات آسیایی کنار رفتم، بارها تیراندازان به فدراسیون مراجعه کردند و درخواست بازگشت مرا داشتند.

وی افزود: متاسفانه در چهار سالی که گذشت حال تیراندازی نه تنها خوب نشد، بدتر هم شد. من در همان زمان رفتنم چند بار مصاحبه کردم که دادگر بارها به من گفت چرا آینده خودت را با مصاحبه خراب می‌کنی در حالی که من از مربیگری ایران به سرمربیگری تیم ملی عراق رسیده بودم. زمانی که در مسابقات هند با داد گر دیدار داشتم باز هم به من گفت مصاحبه نکن، تصمیماتی گرفته شده درست یا غلط اجازه بده زمان بگذرد و تو به تیم ملی برمی‌گردی. من هم گفتم منافع شخصی برایم مهم نیست، مصاحبه نمی‌کنم و منتظر می‌مانم ببینم در دوره ریاست شما چه اتفاقاتی رخ خواهد داد.

مربی سابق تیم ملی تپانچه کشورمان درباره اینکه بارها با نظر او برای اعزام ورزشکاران به مسابقات مخالفت می‌شد، یادآور شد: زمانی که جواد فروغی برای حضور در تیم ملی استعدادیابی شد، رقیبان او و ملی‌پوشان قدیمی اعتراض داشتند و مخالفت می‌کردند. دادگر هم دوست نداشت حاشیه ایجاد شود و سعی می‌کرد برخوردی داشته باشد تا این موضوع را مدیریت کند. اینجا پای خانم غیاثی رئیس هیات ایلام هم باز شد تا از ورزشکارش دفاع کند. من بارها اسم فروغی را برای چند مسابقه دادم اما فدراسیون او را اعزام نکرد البته فروغی به بازی‌های آسیایی رفت و بیشترین رکورد را زد.

این مربی تپانچه ادامه داد: ورزشکارانی داشتیم که در سنین نوجوانی در مسابقات مختلف رکوردهای بسیار خوبی زدند، مانند عرفان صلواتی که در المپیک نوجوانان با رکورد 580 نفر پنجم المپیک شد اما در این چهار سال هیچ خبری از او نشد. از سال 98 خیلی از استعدادها گم شدند، یا فاطمه قدرت آبادی چه اتفاقی برای این ورزشکاران افتاده است؟ برخورد غیرحرفه‌ای باعث شده تا خبری از این ورزشکاران نباشد.

صولت افزود: در مورد فروغی می‌گفتند او نظامی است و نمی‌تواند به مسابقات بیاید الان می‌گویند با برنامه‌ریزی مدال طلای المپیک را گرفته است. سوال این است اگر فدراسیون برنامه‌ریزی مدون داشت چرا تیم ملی تفنگ در بازی‌های المپیک توکیو موفق نشد؟ اراده‌ای وجود ندارد تا استعدادهای تیراندازی شکوفا شود.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید امیرحسین صولت مربی تپانچه تیراندازی جواد فروغی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
پشت پرده انتخاب تیم ملی تپانچه / صولت: مانع ورود فروغی به تیم ملی شدند حالا می‌گویند طلای او با برنامه‌ریزی است 2
پشت پرده انتخاب تیم ملی تپانچه / صولت: مانع ورود فروغی به تیم ملی شدند حالا می‌گویند طلای او با برنامه‌ریزی است 3