کرملین: حکم دادگاه کیفری بین المللی را به رسمیت نمیشناسیم
اقتصادنیوز: سخنگوی کرملین در واکنش به حکم دیوان کیفری بینالمللی درباره بازداشت دو فرمانده نظامی هوانوردی روس گفت: روسیه یکی از کشورهای پذیرنده اساسنامه رم این دادگاه نیست و بنابراین هیچ تصمیم دادگاه کیفری بین المللی را به رسمیت نمیشناسد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، دیمیتری پسکوف چهارشنبه به خبرنگاران گفت: ما با چنین تصمیماتی مطابق با آن رفتار میکنیم. سخنگوی کرملین یادآور شد: این اولین تصمیم دیوان بینالمللی کیفری در مورد روسیه نیست. این دادگاه که قبلا از سوی مسکو به رسمیت شناخته نشده پیش از این، حکم بازداشت ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و ماریا لووا بلوا، کمیسر حقوق کودکان را در ارتباط با عملیات ویژه روسیه در اوکراین صادر کرده بود. پسکوف همچنین خاطرنشان کرد که تصمیمگیریهای دادگاه بینالمللی در فرایند بسته صورت میگیرد.
خبر مرتبط سلاح محرمانه واشنگتن برای مقابله با روسیه و چیناقتصادنیوز: ده ها مقام فعلی و سابق کاخ سفید و امنیت ملی به تایم می گویند که حدود یک بار در هفته، مقامات کاخ سفید اطلاعاتی را مشاهده می کنند که می خواهند علنی کنند و از سالیوان تأییدیه بگیرند. مقامات اطلاعاتی در شورای امنیت ملی درخواستهایی را به دفتر مدیر اطلاعات ملی ارسال میکنند، که آنها را پردازش و در ابتدا با کسانی که اسرار را جمع آوری کردند، بر سر زبان توافق میکنند. سالیوان میگوید: «تصمیم نهایی در مورد سبز یا قرمز کردن یک بخش اطلاعاتی به متخصصان جامعه اطلاعاتی بستگی دارد».
پیش از این، دیوان کیفری بینالمللی با انتشار بیانیهای از صدور حکم بازداشت برای سرگئی کوبیلاش فرمانده هوانوردی دوربرد و ویکتور سوکولوف فرمانده ناوگان دریای سیاه روسیه خبر داده بود. این دادگاه، هر دو مسئول جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت هستند که در روند درگیری در اوکراین انجام شده است. مقر دیوان کیفری بینالمللی که به جرایم نسلکشی، جنایات علیه بشریت، جنایت جنگی و تجاوز رسیدگی میکند، در لاهه هلند واقع است.
به گزارش ایرنا، رئیسجمهوری روسیه 21 فوریه 2022 (دوم اسفند 1400) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
خبر مرتبط رویارویی نظامی روسیه و ناتو در شمال اروپا قوت گرفت / سفیر روسیه در واشنگتن هشدارداداقتصادنیوز: سفیر روسیه در آمریکا نسبت به افزایش احتمال رویارویی مسکو و ناتو در اروپا هشدار داد.
ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه 24 فوریه (5 اسفند 1400) عملیاتی نظامی را که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کییف به رویارویی نظامی تبدیل شد. این عملیات نظامی تاکنون ادامه دارد و کشورهای غربی ضمن اعمال تحریمها بر روسیه، سلاح و مهمات در اختیار اوکراین قرار میدهند.
روسیه مخالف دیکته کردن هر چیزی به شرکای خود است سخنگوی کرملین همچنین در سخنانی در جشنواره جهانی جوانان در سیریوس روسیه با اشاره به روند مناسبات مسکو - ایروان گفت: روسیه مخالف دیکته کردن هر شرایطی به شرکای خود است و طرفدار شادتر و ثروتمندتر شدن با هم است. ما مطمئن هستیم که دوستان ارمنی ما نیز این را درک می کنند. وی خاطرنشان کرد: مردم ارمنستان از همکاری با فدراسیون روسیه و عضویت ایروان در اتحادیه اقتصادی اوراسیا سود میبرند، زیرا گردش مالی تجاری، مزایا، خدمات حمل و نقل در این چارچوبها در حال رشد است. پسکوف اظهار داشت: در مجموعه کشورهای حوزه اتحاد جماهیر شوروی سابق، ارمنستان کشوری است که پویاترین توسعه را دارد، زیرا رشد تولید ناخالص داخلی آن در سال 2023 بیش از 15 درصد است. سخنگوی کرملین ادامه داد: حتی بر اساس استانداردهای جهانی، میتوان گفت که ارمنستان در میان این کشورها، پیشتاز است که این تا حدودی به دلیل همکاری بسیار نزدیک دوجانبه سودمند با فدراسیون روسیه است.
همچنین بخوانید ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید