گروه جهادی الکفیل روزانه بیش از 300 نفر را در کرمانشاه معاینه پزشکی میکند
کرمانشاه - ایرنا - مسئول گروه جهادی جمعیت الکفیل با اشاره به نوع کمک مومنانه این گروه به اقشار محروم و نیازمند گفت: گروه جهادی الکفیل در لبیک به فرمان مقام معظم رهبری در کمک رسانی مومنانه به جامعه؛ در طول اقامت خود در شهر کرمانشاه روزانه به بیش از 300 نفر خدمات درمانی ارائه می دهد.
سید «امیر عبدالملکی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: جمعیت الکفیل؛ متشکل از طلاب و نخبگان در سراسر کشور توفیق خدمت رسانی به اقشار محروم جامعه را دارد و در طول 2 سال گذشته در استان هایی از جمله کردستان، هرمزگان، قزوین، آذربایجان غربی، البرز و تهران در قالب کمک های درمانی به مردم خدمت رسانی می کند.
وی در ادامه با تبریک عید مبعث حضرت رسول اکرم (ص) گفت: گروه جهادی الکفیل به مناسبت عید مبعث به مدت چهار روز در شهر کرمانشاه در راستای ارایه خدمات درمانی به مددجویان کمیته امداد حضور دارد.
عبدالملکی بیان داشت: این گروه جهادی انواع خدمات پزشکی و درمانی را مانند دندان پزشکی، چشم پزشکی، اورولوژی، قلب و عروق، ارتوپدی، زنان و زایمان، اطفال، جراحی داخلی، پزشک عمومی، مشاوره و روانشناشسی، مشاوره های طب اسلامی مانند بادکش، فست، آموزش مزاج و طبع شناسی به بیماران ارایه می شود.
وی اظهار داشت: سفر این گروه جهادی به استان ها بنا بر دعوت سازمان بهزیستی، کمیته امداد و موسسه های خیریه در راستای درمان مددجویان آنها صورت می گیرد، یعنی از قبل لیست و نوبت و نیاز درمانی بیماران احصاء شده است.
مسئول گروه جهادی جمعیت الکفیل در ادامه گفت: امروز بنا بر دعوت کمیته امداد برای ارایه خدمات درمانی رایگان به مددجویان عزتمند این نهاد در شهر کرمانشاه به مناسبت عید مبعث حضور پیدا کردیم و علاوه بر معاینه رایگان، تا آنجایی که پتانسیل و ظرفیت مان برسد داروها نیز رایگان به بیماران ارایه می دهیم.
عبدالملکی با بیان اینکه در این معاینه های پزشکی تمام پروتکل های بهداشتی ویروس کرونا رعایت می شود، افزود: طبق برنامه ریزی مقرر شده، روزانه به حدود 300 تا 400 نفر از مددجویان کمیته امداد در کرمانشاه خدمات درمانی ارایه شود و اگر نیاز بود برای درمان بیماران بیشتر از زمان چهار روز نیز در کرمانشاه خواهیم ماند.
وی یکی از سیاست های گروه جهادی الکفیل توجه به مناطق محروم و حاشیه نشین شهرها و کلان شهرها دانست و گفت: معمولا گروه های جهادی به مناطق محروم دور افتاده توجه می کنند و از محرومان جامعه در حاشیه شهر غافل هستند به همین دلیل تمرکز ما اقشار ضعیف جامعه در حاشیه نشین ها شهری است.
عبدالملکی همچنین یکی دیگر از سیاست های این گروه جهادی را ارایه برنامه های فرهنگی در کنار خدمات درمانی اعلام کرد و گفت: در کنار سایت پزشکی که این گروه جهادی برای درمان بیماران مستقر کرده، معمولا یک آمفی تئاتر برای پخش برنامه های مذهبی، ملی فیلم و آموزش برای کودکان و همراه بیماران دایر می شود و همچنین به کودکان کالاهای فرهنگی درمانی مانند مسواک و خمیر دندان رایگان یا به بزرگترها کالاهای بهداتشی ارائه می شود.
وی بیشتر مراجعه کنندگان به این تیم پزشکی را زنان دانست.
استان کرمانشاه بیش از 2 میلیون نفر جمعیت دارد که نیمی از این جمعیت در کلانشهر کرمانشاه ساکن است.