یک‌شنبه 4 آذر 1403

گزافه‌گویی‌های وزیر خارجه عربستان علیه ایران

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
گزافه‌گویی‌های وزیر خارجه عربستان علیه ایران

وزیر امور خارجه عربستان در ادعایی بی اساس جمهوری اسلامی ایران را به جنگ افروزی و به کارگیری شبه نظامیان فرقه ای متهم کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از اسکای نیوز عربی، فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان در نشست حمایت از آینده سوریه و منطقه در بروکسل، مدعی شد که ایران پروژه خطرناکی برای سیطره بر منطقه از طریق به کارگیری شبه نظامیان فرقه‌ای و ایجاد جنگ های داخلی دارد.

وی گفت: شبه نظامیان فرقه‌ای و گروهک های تروریستی دو روی یک سکه هستند.

وزیر خارجه عربستان در ادامه مدعی شد که ایران همچنان خطری بزرگ برای آینده سوریه و هویت آن به شمار می رود.

فیصل بن فرحان تاکید کرد که تنها راه حل بحران سوریه راه حل سیاسی است و روند بازسازی سوریه منوط به آغاز یک راه حل سیاسی حقیقی به رهبری سازمان ملل است.

به گزارش ایسنا، پیش از این نیز مقامات سعودی از جمله خالد بن سلمان و عادل الجبیر در دیدار با برایان هوک ادعاهای بی اساسی علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده بود ند.

سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پاسخ به اتهام‌های بی‌اساس و اظهارات مداخله جویانه مقام های برخی از کشورهای منطقه از جمله عربستان سعودی و بحرین اظهار داشت: جای بسی شگفتی است که کشورهای همچون عربستان سعودی که خود منبع تروریسم و افراطی گری در منطقه هستند و سال‌ها با حمایت از گروه‌های تروریستی همچون القاعده و داعش به بی ثبات سازی در منطقه دامن زده‌اند، اتهام های بی اساسی به جمهوری اسلامی ایران که با رفتار مسئولانه خود شر گروه‌های تروریستی را از سر کشورهای منطقه کوتاه کرده است، وارد می کنند. حمایت از خواسته نماینده آمریکا در تور دوره گردی وی در منطقه برای استمرار محدودیت‌های تسلیحاتی کشورمان از سوی کشورهایی که بیش از پنج سال است با سلاح های آمریکایی هزاران نفر از جمله زنان و کودکان یمنی را به خاک و خون کشیده اند، طنز تلخی است که در این روزها شاهد آن هستیم.

موسوی با تصربح بر اینکه زمان آن فرا رسیده است که این کشورها از اظهارات نابخردانه و پیروی کورکورانه از آمریکا که خود مظهر ظلم و بی عدالتی در جهان است دست برداشته و به این باور برسند که امنیت با اطاعت از آمریکا تامین نخواهد شد، افزود: تنها راه ایجاد ثبات و امنیت در منطقه تغیییر رفتار های خصمانه و روی آوردن به همکاری های منطقه ای است.

انتهای پیام