گشت و پایش محیط زیستی با خودروهای برقی در تهران راهاندازی میشود
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: بهزودی با همکاری مشترک با سازمان محیط زیست، گشت و پایش محیط زیستی در تهران با خودروهای برقی اختصاصی و تجهیزات مورد نیاز راه اندازی میشود که هدف آن شناسایی منابع و کانونهای آلودگی است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ شینا انصاری با اشاره به شعار و موضوع هفته محیط زیست اظهار کرد: افزایش روزافزون جمعیت و در پی آن افزایش مصرف منابع و آلودگیهای محیط زیستی موجب انقراض بسیاری از گونههای جانوری و گیاهی و همچنین گرمایش زمین شده است که این امر توجه به مسائل و معضلات محیط زیستی را چند برابر میکند.
وی افزود: یکی از دلایلی که روز جهانی محیط زیست امسال به موضوع تنوع زیستی اختصاص پیدا کرد، مسئله شیوع کرونا بود زیرا نشان داد که اگر نظامهای پشتیبان حیات و تعائل طبیعت دچار بهم ریختگی شود، بشر با مشکلات عدیدهای از جمله تولید عوامل بیماری زا روبرو خواهد شد.
انصاری خاطرنشان کرد: با وجود اینکه کرونا باعث کاهش فعالیت کارخانهها و ترددها و در نتیجه کاهش گازهای گلخانهای و ایجاد آرامش برای گونههای جانوری شد اما افزایش استفاده از مواد شوینده و ضدعفونی کنندهها و همچنین افزایش مصرف فراوردههای پلاستیکی و به حداقل رسیدن تفکیک پسماند به محیط زیست آسیب میرساند.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به محورهای فعالیت اداره کل محیط زیست گفت: نصب 1020 آبگرمکن در سطح مناطق 22گانه و بوستانها، راهاندازی 18 ساختمان انرژی، اصلاح الگوی مصرف انرژی در 600 ساختمان تحت پوشش شهرداری تهران، ایجاد بانک اطلاعات تنوع زیستی شهر تهران، تهیه اطلس محیط زیستی مناطق، شناسایی و پایش منابع آلاینده، بهینه سازی مصرف آب در بوستانها و استفاده از آبهای سطحی برای آبیاری فضای سبز شهری، بررسی علل بوی نامطبوع شهر تهران، ارزیابی اثرات محیط زیستی پروژهها و شناسایی و رتبه بندی ساختمانهای دوستدار محیط زیست از جمله اقدامات اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار است.
وی ادامه داد: جایگزینی کیسههای پارچهای به جای کیسههای پلاستیکی در میادین میوه و تره بار و فروشگاههای شهروند، هوشمندسازی چاههای آب برای آبیاری فضای سبز برای جلوگیری از هدرفت آب، ذخیرهسازی آب باران، تولید 630 کیلووات انرژی تجدیدپذیر به تفکیک مناطق 22گانه، بهینهسازی مصرف انرژی در 250 ساختمان تحت تملک شهرداری، راهاندازی صندوق محیط زیست با محوریت حمل و نقل عمومی از جمله اقداماتی که در دستور کار این اداره کل قرار دارد.
انصاری با بیان اینکه الگوی کشت با توجه به محدودیت منابع شهر تهران حایز اهمیت است، گفت: حذف تدریجی چمن یکی از موارد مورد توجه است که سعی میشود به جای آن از گیاهان با مصرف آب کمتر و همساز با اقلیم استفاده شود.
وی درباره شناسایی منابع آلاینده اظهار کرد: کارواشها از دو منظر مصرف بی رویه آب و استفاده از مواد شیمیایی مورد توجه این اداره کل قرار گرفته است که با توجه به محدودیت منابع آب زیرزمینی باید از سیستمهای بازچرخانی استفاده شود و در این راستا 451 واحد کارواش در شهر تهران شناسایی و پایش شده است.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: بهزودی با همکاری مشترک با سازمان محیط زیست، گشت و پایش محیط زیستی در تهران با خودروهای برقی اختصاصی و تجهیزات مورد نیاز راه اندازی میشود که هدف آن شناسایی منابع و کانونهای آلودگی است.
واکنش سخنگوی شورای شهر تهران به عدم احداث یادمان سردار سلیمانی از سوی شهرداری رئیس سازمان بازرسی: مأموران شهرداری کرمانشاه برای تخریب آلونک آسیه پناهی مجوز نداشتند / احراز کوتاهی در پروژه غیزانیه روحالامینی: مهمتر از تخریب، جلوگیری از ساخت وسازهای غیرقانونی است / قانون ماده 100 شهرداریها اصلاح شودانتهای پیام /