یک هزار واحد صنعتی توسط بسیج سازندگی احیا خواهد شد
سردار زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور از آغاز نهضت احیا 1000واحد صنعتی کشور در طول 4 سال و پاکسازی 60 محله پرخطر کشور از مولفه های پرخطر خبرداد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، سردار محمد زهرایی در انتهای سفر یک روزه خود به استان یزد در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی پس از1400سال اولین حکومت فقه سیاسی و اجتماعی است که با قدرت شیعه شکل گرفته است تصریح کرد: دشمن برای نابودی این انقلاب با تمام توان به میدان امده شکل گیری تمدن نوین اسلامی گردد.
وی ادامه داد: امروز دشمن با بازی دادن جوانان و توهم زایی انها در فضای مجازی، تلاش دارد برای به واقعیت درآوردن آن، جوانان را به کف خیابان بکشاند به نحوی که همیشه وقایع و رویدادها از واقعیت به فضای مجازی وارد میشود به عبارتی ابتدا دوران دفاع مقدس شکل میگیرد و بعد دستاوردها و شهدای آن معرفی میشوند ولی امروز دشمن با بازی دادن جوانان در فضای مجازی، توهمی را در ذهن انها به وجود آورده و تلاش دارد برای به واقعیت درآوردن آن، جوانان را به کف خیابان بکشاند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در ادامه به تدوین طرح جامع محرومیتزدایی مردم پایه اشاره و خاطرنشان کرد: در قالب این طرح تأمین آب شرب 7 هزار و 138 روستا در مدت زمان 30 ماه تامین خواهد شد.
وی ادامه داد: در طرحی دیگر احداث مسکن محرومان در روستاها مورد توجه قرار گرفت و 40 هزار مسکن با کمیته امداد توافق شد که هم اکنون 6500 مسکن پیشرفت فیزیکی بیش از 70 درصد دارد و 700 مسکن به اتمام رسیده و انشاءالله تا پایان سال 10 هزار واحد مسکونی محرومان به بهرهبرداری خواهد رسید.
زهرایی بهسازی جاده بین مزارع و اجرای طرح آبخیزداری و آبخوانداری در روستاها را از دیگر اقدامات برشمرد و افزود: در این طرح تلاش می شود مزارع قابلیت بهره برداری در سطح کشور که حدود 90میلیون هکتار است مجددا احیا و قابل بهره برداری شود.
وی طرح دولت برای پاکسازی 350محله کشور از 12مولفه پرخطر اشاره و ابراز داشت: در این زمینه نیز بسیج سازندگی 60محله را در مرحله اول عهده دار شده است که در این زمینه تیمهای مشترک شناسایی و آموزشهای تخصصی ارائه و نیروهای آموزش دیده به فعالیت خواهند پرداخت.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه ایجاد شغل از دیگر اقدامات مهم دولت سیزدهم محسوب میشود گفت: صنایعی در کشور وجود دارد که نیمه فعال و راکد هستند و اکنون نهضت احیای صنایع در دولت آغاز شده و بسیج سازندگی نیز احیای هزار واحد صنایع خرد و متوسط را با سرمایه 1000میلیارد تومان برعهده گرفته است.
وی با اشاره به اینکه صندوقهای قرض الحسنه بستر بانکداری اسلامی هستند ادامه داد: قرار است 10 هزار صندوق جدید با محوریت مردم ایجاد شود البته اکنون 28 هزار صندوق با عضویت یک میلیون و 300 هزار نفر در حال فعالیت هستند.
زهرایی از فعالیت 42 هزار گروه جهادی در سطح کشور خبر داد و گفت: این گروهها در سطح شهرستانها شورای جهادی راهاندازی میکنند و سپس در هر استانی مجمع جهادی تشکیل و هر دو سال یک بار با رأی اعضای مجمع استانی، مجمع ملی جهادی کشور راهاندازی خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به فعالیت قرارگاه عملیاتی جهادی گفت: هم اکنون 165 قرارگاه راهاندازی شده که انشاءالله این تعداد به هزار قرارگاه افزایش خواهد یافت.
وی در زمینه راهاندازی دهکده اقتصاد مقاومتی این اقدام را ویتریتی برای نمایش و فروش و برندسازی محصولات دانست و گفت: دهکده اقتصاد مقاومتی در زمینه بازار و گردشگری و فرهنگی و همچنین تولید و ارائه تسهیلات لازم به همراه مشاوره و آموزش و تحقیق و توسعه فعالیت دارد.
زهرایی با اشاره به اینکه این دهکده در زمینه آموزشی نیز فعالیت دارد بیان کرد: آموزشهای لازم به اقشار مختلف در هر حوزهای به صورت رایگان ارائه خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور تصریح کرد: هم اکنون دهکده اقتصاد مقاومتی در 11 استان کشور راهاندازی و در حال تسری به شهرستانهای مختلف است.
رئیس سازمان بسیج سازندی کشور به تجهیز گروه های جهادی نیز اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به حوادث اخیر و کمبود تجهیزات در استان یزد 20میلیارد تومان از سوی بسیج سازندگی و 10میلیارد توامن از سوی استانداری برای خریداری تجهیزات مورد نیاز اختصاص یافته است.
انتهای پیام /