پنج‌شنبه 8 آذر 1403

100 درصد اسناد خزانه در کهگیلویه و بویراحمد جذب شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
100 درصد اسناد خزانه در کهگیلویه و بویراحمد جذب شد

یاسوج - ایرنا - مدیرکل اقتصاد و دارایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: اسناد خزانه سال گذشته سه هزار و 600 میلیارد ریال بوده که 100 درصد آن تا شهریور امسال به طور کامل جذب شده است.

به گزارش ایرنا، غضنفر آرام روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مدیران دستگاه های تابعه وزارت امور اقتصاد و دارایی استان با حضور نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی در یاسوج اظهار داشت: اسناد خزانه امسال یک هزار و 210 میلیارد ریال بوده که وضعیت استان بسیار مطلوب است.

وی افزود: امسال نقدینگی خوب و اسناد خزانه مناسبی در اختیار استان ما قرار گرفته اما باید تلاش دستگاه های اجرایی برای جذب این منابع افزایش یابد.

مدیرکل اقتصاد و دارایی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: امسال 50 درصد نقدینگی تملک دارایی از محل های مختلف به استان تخصیص داده شده است.

آرام تاکید کرد: دستگاه های تابعه امور اقتصاد و دارایی استان بیشتر مسایل مادی بر دوش آن هاست، چنان چه به درستی مسائل بودجه ای در آن ها جریان پیدا کند سبب توسعه و رشد استان خواهد شد.

وی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، به منظور توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد از اهداف برگزاری این جلسه بوده است.

تنها استانی هستیم که پرداختی بانک‌های استان بیش از منابع آن ها بوده و از 67 هزار میلیارد ریال منابع استان 73 هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: 90 درصد درصد درآمدهای استان مالیات است و در استان نزدیک به 46 درصد درآمد های استان وصول شده و از این حیث جزو استان های برتر کشور هستیم.

آرام عنوان کرد: 46 درصد مردم سهام عدالت خود را آزاد کرده اند و تلاش ها برای ایجاد زیرساخت های لازم برای کمک به مردم برای سرمایه گذاری در بورس ادامه دارد.

وی عنوان کرد: تاکنون 150 طرح در مرکز خدمات سرمایه گذاری استان در حوزه های مختلف از قبیل شیلات، گردشگری و کشاورزی بررسی و مشکلات آن ها رفع شده است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مشکلات و چالش‌هایی بر سر راه سرمایه گذاری وجود دارد که انتظار می رود با پیگیری های نماینده مردم در مجلس برای این مشکلات فکری اساسی اندیشیده شود.

آرام افزود: نبود ابزارهای تشویقی برای جذب سرمایه گذاران، فراهم نبودن زیرساخت های لازم همچون ریل، و معارضات اجتماعی در اراضی ملی از مهمترین چالش‌های سرمایه گذاری در استان است.

وی با اشاره به اینکه می توان استان کهگیلویه و بویراحمد را به عنوان پایلوت سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و کشاورزی به وزارت اقتصاد معرفی کرد، تصریح کرد: هم اینک استان در زمینه دامپروری پایلوت قرار داده شده است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: با این رویکرد در بحث سرمایه گذاری و اشتغالزایی جهش مطلوبی در استان شاهد بود.

نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: وزارت اقتصاد مجموعه ای مولد و استراتژیک است و به دلیل داشتن زیرمجموعه های وسیع نقش بسزایی در حوزه اقتصادی و مالی کشور دارد.

مهدی روشنفکر افزود: هر زمان که دامنه اختیارات وزارت اقتصاد و دارایی بیشتر بوده، اقتصاد دولت هخوب چرخیده و های مردم غنی تر شده است.

وی به دستگاه های تابعه وزارت امور اقتصاد و دارایی استان توصیه کرد که باید به عنوان یک اصل انصاف و عدالت را در برنامه کاری خود لحاظ کنند.

روشنفکر تصریح کرد: باید تلاش شود تا تسهیلات به موقع به مردم پرداخت، صادرات غیرنفتی افزایش، تولیدات محصولات کشاورزی و صنایع دستی استان رونق گیرند.

نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: ظرفیت های استان بر اساس آمایش سرزمینی بسیار بالاست و یاسوج علاوه بر پایتخت طبیعت ایران بودن، مرکز تولید ثروت در کشور است.

وی بیان کرد: این استان در تمامی زمینه ها اعم از نفت، گاز، داروهای گیاهی، گردشگری، کشاورزی، صنعت مزیت های بسیار چشمگیری دارد.

روشنفکر عنوان کرد: می طلبد بانک ها فعال تر عمل کنند و با تامین و تزریق سرمایه در گردش سبب رونق و رشد استان شوند.

نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مارگون به تازگی شهرستان شده و در راستای خدمات دهی بهتر به مردم این شهرستان نیاز است شعبه و ادارات در صورت لزوم در آنجا ایجاد شود.

وی بر رسیدگی سریع بر مراحل پرونده و صدور پروانه برای امر سرمایه گذاری در استان تاکید کرد و افزود: پیگیری امتیازات تشویقی به سرمایه گذاران در استان به طور جد پیگیری خواهد شد.

مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: سهم اشخاص حقیقی از مالیات رقم اندکی است، بگونه ای که سهم اصناف، پزشکان، کسبه و بازار از مالیات استان در حدود 6 درصد است.

محمد علی غفاری افزود: جلب رضایت فعالان اقتصادی در قالب وصول مالیات عادلانه و منصفانه همراه با مشارکت توام با رضایتمندی مودیان از برنامه های اداره کل امور مالیاتی کهگیلویه وبویراحمد است.

وی ابراز داشت: بخش زیادی از مالیات استان سالانه از شرکت نفت وصول می شود که امسال کاهش محسوس تولید مشکلات خاصی را برای تحقق درآمدهای مالیاتی استان کرده است.

غفاری تصریح کرد: برخی واحدهای اقتصادی فعال استان از معافیت های مالیاتی ویژه مناطق محروم برخوردارند و عده ای دیگر نیز در ردیف شرکت های دانش بنیان معاف از مالیات قرار دارد.

مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه وبویراحمد بیان کرد: کمبود منابع اقتصادی و درآمدی یک مشکل بزرگ برای تحقق مالیات مصوب استان بوده که جذب سرمایه گذاری برای ایجاد واحدهای اقتصادی و شناسایی منابع جدید مالیاتی راهکار افزایش درآمدهای مالیاتی محسوب می شود.

هر یک از اعضای شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی کهگیلویه و بویراحمد نظرات و پیشنهادات خود را در راستای رفع مشکلات موجود استان در زمینه مسایل اقتصادی مطرح کردند.

*س_برچسب‌ها_س*