چهارشنبه 23 مهر 1404

4 هزار و 700 میلیارد ریال تخلف در دانشگاه علوم پزشکی ایران!/ جزئیات نامه خضریان به رییس کمیسیون اصل 90

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
4 هزار و 700 میلیارد ریال تخلف در دانشگاه علوم پزشکی ایران!/ جزئیات نامه خضریان به رییس کمیسیون اصل 90

علی خضریان، نماینده تهران در مجلس، در نامه‌ای به رئیس کمیسیون اصل نود، خواستار رسیدگی ویژه به تخلفات گسترده مالی و اداری در دانشگاه علوم پزشکی ایران شد. به گفته او، حجم تخلفات اعلام‌شده به بیش از 4 هزار و 700 میلیارد ریال می‌رسد و شامل قراردادهای غیرقانونی، انتصابات فامیلی و پرداخت‌های خارج از ضوابط است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس طی نامه ای به کمیسیون اصل نود قوه مقننه، خواستار رسیدگی ویژه به تخلفات مالی و اداری در دانشگاه علوم پزشکی ایران شد.

به روایت خانه ملت، علی خضریان نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی طی نامه ای به کمیسیون اصل نود قوه مقننه، خواستار رسیدگی ویژه به تخلفات مالی و اداری در دانشگاه علوم پزشکی ایران شد.

در متن این نامه آمده است؛

باسمه تعالی

رهبر انقلاب: فساد، مردم را نا امید می‌کند / بدون ملاحظه باید با فساد مبارزه کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای پژمانفر

ریاست محترم کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی

موضوع: درخواست رسیدگی ویژه به تخلفات مالی و اداری در دانشگاه علوم پزشکی ایران

با سلام و تحیات؛

به استحضار می‌رساند پیرو مصاحبه و مکاتبات اینجانب در خصوص تخلفات گسترده در خصوص دانشگاه علوم پزشکی ایران در مورخ 1404/7/12، بازتاب این خبر مؤید این امر گردید تا اسناد جدید دیگری از عدم رعایت قوانین و مقررات در آن دانشگاه به این کمیسیون منعکس شده که طی بررسی‌های اولیه توسط مشاورین کمیسیون به نظر می‌رسد هرچه زودتر باید نسبت به جلوگیری از این تخلفات اقدام عاجل به عمل آید.

اهم تخلفات مالی و اداری جهت رسیدگی به شرح زیر است:

1. پرداخت‌های انجام شده بابت صورت وضعیت‌های تعدیل و تأخیر پروژه‌های عمرانی خارج از روال رسیدگی و نظارت قانونی به شرکت گوپله به مبلغ 2,960,000,000,000 ریال (اجرای طرح دانشکده آموزشی ستاد دانشگاه و بیمارستان سوختگی)

2. واگذاری تخت‌های VIP بیمارستان محب کوثر به شرکت شفا پرتو اوراسیا طب و دستکاری در مبلغ قرارداد برای عدم انجام فرآیند مناقصه به صورت کاهش حجم معامله به میزان 28,000,000,000 ریال، در حالی رییس بیمارستان طی شماره 569 مورخ 1404/5/28 ماهانه بطور متوسط 470,000,000,000 ریال، اعلام نموده است.

3. انتصاب معاون و مدیر بیمارستانی که در شرکت‌های خصوصی (سهامی خاص) سهامدار و یا مدیرعامل بوده و اعضای بعضی شرکت‌ها از اعضای خانواده ریاست دانشگاه است.

4. واگذاری بخش تصویربرداری بیمارستان شهید سردار سلیمانی شهر قدس به شرکت شفا پرتو اوراسیا بدون طی فرآیند مناقصه به استناد بند 3 ماده 55، که از کل درآمد ناخالص به صورت 90 درصد به شرکت مذکور واگذار شده است.

5. به کارگیری مشاورین و صدور ابلاغ‌های انشایی خارج از ساختار و عدم رعایت بخشنامه معاون توسعه وزارت بهداشت به شماره نامه 2177 مورخ 1401/8/23 و بخشنامه 620 مورخ 1394/7/11 وزیر وقت بهداشت، پرداخت مبالغ از بیت المال توسط ریاست دانشگاه به مشاوران.

6. عدم رعایت تطبیق پرداخت حقوق پرسنلی نیروهای شرکتی دانشگاه طرف قرارداد شرکت شفا گستر آرشیدا با آنالیز شغلی پیوست اسناد مناقصه 1403 و عدم ارائه طبقه بندی مشاغل توسط شرکت که ماهانه مبلغ 1,020,000,000,000 ریال پرداخت شده است که با در نظر گرفتن حجم کل معامله، مبلغ کل بالاتر از 25 درصد افزایش قرارداد می‌باشد.

7. اختصاص تجهیزات و ملزومات مصرفی با ارز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی شهر تهران توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران

8. پرداخت علی الحساب به کارمندان خاص دانشگاه خارج از ضوابط قانونی مبلغی بیش از 20,000,000,000 ریال

9. پرداخت‌های ماده 47 نامتعارف به اشخاص و شرکت‌های حقوقی با دستور رئیس دانشگاه مبلغی بیش از 274,128,725,000 ریال (شماره نامه های 6029 مورخ 1404/4/16، 4253 مورخ 1404/3/6، 3688 مورخ 1404/2/31 و 13779 مورخ 1403/11/26)

10. قرارداد با سفره محب سلامت برای تأمین غذای بیمارستان و ایجاد انحصار در تأمین غذا و خرید ماشین آلات، اموال و تجهیزات برای آن کترینگ که دارای ابهامات قانونی فراوانی می‌باشد.

11. تصدی بیش از یک شغل مدیر امور مالی دانشگاه که هم‌زمان به عنوان مدیر اداری مالی بیمارستان حضرت فاطمه (س) سیرجان تحت پوشش شرکت شفاگستر آرشیدا نیز فعالیت دارند.

12. انجام فرآیند ترک تشریفات های غیرضروری و غیر اورژانسی برای بیمارستان‌های شهید اکبرآبادی، شهید سردار سلیمانی، ستاد دانشگاه، بیمارستان امام سجاد (ع) و بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) و قیمت‌های خارج از عرف.

13. تبدیل وضعیت ایثارگری غیرقانونی و انتصابات خارج از ضوابط و شرایط احراز شغلی جهت آشنایان نزدیک ریاست دانشگاه.

شایان ذکر است کل مبلغ تخلفات مالی در بندهای گزارش فوق به میزان 4,744,128,725,000 ریال است.

لذا با لحاظ اختیارات ماده یک احکام دائمی برنامه که هدف از مقنن در راستای اهداف قانونی دانشگاه‌های کشور بوده لیکن بنظر می رسد در دانشگاه علوم پزشکی ایران با سوء تعبیر از این ماده واحده اقدام به یکسری فعالیت‌های خارج از ضوابط و مقررات کرده است. پیشنهاد می‌شود دستور فرمایید که جهت بررسی موضوعات متعدد مطروحه، به طور جد کمسیسون اصل نود با همکاری دستگاه های نظارتی برای بررسی این موضوعات کارگروه ویژه‌ای تشکیل دهند تا آحاد جامعه از عدم صحت این اتهامات اطمینان حاصل نمایند.

با آرزوی توفیق الهی

علی خضریان

نماینده مردم شریف تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی

31216

کد خبر 2129563