یک‌شنبه 30 دی 1403

آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟

تهران - ایرنا - 22 تماشاخانه پایتخت در حالی با 48 نمایش میزبان مخاطبان خواهند بود که همزمان شاهد آغاز اجراهای نمایشی آثار چهلمین جشنواره تئاتر فجر در پایتخت خواهیم بود، همین مساله رقابت جذابی را برای گرفتن دست بالاتر میان روند عادی اجراها با مهمترین جشنواره تئاتر ایران برای جذب مخاطب ایجاد کرده است.

به گزارش خبرنگار تئاتر ایرنا، سرانجام بعد از ماه‌ها انتظار قرار گرفتن در آستانه برگزاری چهلمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در شرایطی برای مخاطبان و دوستداران هنر تئاتر محقق شد که در فاصله بسیار کوتاهی از اعلام ظرفیت پذیرش 30 درصدی تماشاخانه‌های پایتخت برای میزبانی از مخاطبان آثار حاضر در این جشنواره، پایتخت بار دیگر با شیوع گسترده سویه اُمیکرون ویروس کرونا رنگ قرمز به خود گرفت.

با وجود قرمز شدن رنگ پایتخت، هنوز دستورالعملی مبنی‌بر بسته شدن فعالیت تالارهای نمایشی و سالن‌های سینمایی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا صادر نشده و بر رعایت صددرصدی شیوه‌نامه‌های بهداشتی و ظرفیت اعلام‌شده جدید تاکید شده است.

از یکشنبه (17 بهمن‌ماه 1400) تالارهای چهارسو، سایه، قشقایی و سالن اصلی مجموعه تئاترشهر؛ تماشاخانه سنگلج؛ تالار استاد سمندریان و تالار دکتر ناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر؛ سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان؛ تالار حافظ و برج آزادی که پیش از این در ردیف سالن‌های میزبان اجرای آثار نمایشی در پایتخت به شمار می‌رفتند؛ به‌سبب میزبانی از آثار نمایشی حاضر در جشنواره فجر از صف سالن‌های اجرای عمومی آثار نمایشی خارج شدند اما هنوز دیگر تماشاخانه‌های دولتی و خصوصی در پایتخت هم‌زمان با برگزاری جشنواره تلاش می‌کنند با میزبانی از آثار نمایشی دیگر دامنه وسیع‌تری از مخاطبان را به سمت خود جذب کنند و این خود به رقابتی پایاپای و جذاب در این روزها بدل شده است.

به این ترتیب طی روزهای هفته جاری 22 تماشاخانه خصوصی و دولتی پایتخت با 48 نمایش همزمان با تنور گرم اجراهای چهلمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به استقبال مخاطبان می‌روند.

مهرگان با پنج نمایشِ رُمبش، مُلک عُشاق، سمفونی سکوت، ایاز شش آبجی و دَرکوب

نمایش رُمبِش به نویسندگی مشترک انسیه شمس‌الهی، اَدی احمدی به کارگردانی اَدی احمدی با مدت زمان 50 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 19 در سالن شماره 2 خانه نمایش مهرگان به صحنه می‌رود.

کنسرت - نمایش مُلک عُشاق به نویسندگی حسن رئیسی و کارگردانی سارا داروفروش با مدت زمان 60 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 18 در سالن شماره 1 خانه نمایش مهرگان به صحنه می‌رود.

این کنسرت - نمایش که روایتی عارفانه و ملهم از تاثیر عرفان مولا جلال‌الدین محمد بلخی (مولوی) دارد روایت کننده داستان پسر جوانی به نام آرش است که با سفر به قونیه از عشق زمینی به عشق آسمانی می‌رسد و....

نمایش موزیکادرام سمفونی سکوت به نویسندگی، طراحی و کارگردانی عرفان قوهستانی با مدت زمان 80 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 20:30 در سالن شماره 1 خانه نمایش مهرگان به صحنه می‌رود.

نمایش ایاز شیش آبجی به نویسندگی بهنام سرلک و کارگردانی سیدمحمدصادق سیادت به مدت زمان 70 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، در سالن شماره 1 خانه نمایش مهرگان ساعت 19 به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش دَرکوب با برداشتی از نمایشنامه اسب‌های پشت پنجره اثر ماتئی ویسنی‌یک به نویسندگی و کارگردانی احمد دهقان در سالن شماره 2 خانه نمایش مهرگان به مدت زمان 65 دقیقه از ساعت 20:30 پذیرای مخاطبان تئاتر است.

بای پُ لار - دوقطبی، روز اعتراف، چمدان و سرشاخ در تماشاخانه اهورا

نمایش بای پُ لار - دو قطبی به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا استادحاجی با مدت زمان 60 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 17 در تماشاخانه اهورا به صحنه می‌رود.

این نمایش شرح حال فردیست که به بیماری بای پُ لار (دوقطبی) دچار است و تراوشات ذهنیِ فرد باعث بروز مشکلاتی برای خود و اطرافیانش شده است

نمایش روز اعتراف به نویسندگی، طراحی و کارگردانی سمیه قاسمی در تماشاخانه اهورا به مدت زمان 80 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت 19 به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش چمدان به نویسندگی نویسندگی کوبو آبه، ترجمه مصطفی دهقان و کارگردانی آریو راقب‌کیانی با مدت زمان 55 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 21 در تماشاخانه اهورا به صحنه می‌رود.

نمایش سرشاخ به نویسندگی کیوان نخعی با کارگردانی مشترک فرشید ادهم، نسیم کاظمی‌نیک در تماشاخانه اهورا به مدت زمان 70 دقیقه از ساعت 17 میزبان مخاطبان تئاتر است.

میزبانی سپند از چخوف‌خوانی، پزشک نازنین و تخلیه

نمایش چخوف خوانی زیر نظر نماینده فدراسیون روسیه با طراحی و کارگردانی اشکان خطیبی در سالن شماره 1 پردیس سپند به مدت زمان 100 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت 20 به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش پزشک نازنین به نویسندگی نیل سایمون با طراحی و کارگردانی اشکان خطیبی با مدت زمان 85 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 20 در پردیس سپند به صحنه می‌رود.

نمایش تخلیه به نویسندگی مشترک علی حاجیلو، امیرارسلان خالویی و کارگردانی امیرارسلان خالویی از ساعت 19 به مدت زمان 70 دقیقه در سالن شماره 2 پردیس سپند به استقبال مخاطبان می‌رود.

دیوار چهارم با مرغابی وحشی، آوازخوان طاس و در انتظار الی

نمایش مرغابی وحشی به نویسندگی هنریک ایبسن، ترجمه اصغر رستگار و کارگردانی کیوان هاشمی در مجموعه تئاتر دیوار چهارم به مدت زمان 65 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت 17 به استقبال مخاطبان می‌رود.

امید زندگانی، نیما هاشمی، مریم مرادی و کیوان هاشمی از جمله بازیگرن این اثر نمایشی به شمار می‌روند.

نمایش آوازخوان طاس به نویسندگی اوژن یونسکو، ترجمه داریوش مهرجویی با کارگردانی رامین ابوالفتحی، با مدت زمان 60 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 21 در مجموعه تئاتر دیوار چهارم به صحنه می‌رود.

نمایش در انتظار الی به نویسندگی حمیدرضا اسدزاده و کارگردانی نازنین فراهانی با مدت زمان 50 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 19 در مجموعه تئاتر دیوار چهارم به صحنه می‌رود.

صدای شلیک گلوله و مارادونا در عمارت نوفل‌لوشاتو

نمایش صدای شلیک گلوله‌ای که به سمت هیچ نشانه رفته به نویسندگی علی نیک افروز و کارگردانی امیرحسین شیخان در عمارت نوفل‌لوشاتو به مدت زمان 50 دقیقه از ساعت 17 میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش مارادونا به نویسندگی، طراحی و کارگردانی مهران رنجبر، با مدت زمان 60 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 18:30 در عمارت نوفل‌لوشاتو به صحنه می‌رود.

دستان پُر شهرزاد با هفت نمایش

نمایش خونین‌زار به نویسندگی و کارگردانی سهراب حسینی، با مدت زمان 45 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 19 در سالن ارکیده پردیس تئاتر شهرزاد به صحنه می‌رود.

نمایش صلیب سفید به نویسندگی مشترک رهام مخدومی، وهاب بختیاری بر اساس برداشتی آزاد از نمایشنامه ترس و نکبت رایش سوم اثر برتولت برشت به کارگردانی رهام مخدومی در سالن گلایل پردیس تئاتر شهرزاد به مدت زمان 80 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت 21 به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش شبت بخیر به نویسندگی و کارگردانی کسری کاریان در سالن صنوبر پردیس تئاتر شهرزاد به مدت زمان 60 دقیقه از ساعت 21:30 میزبان مخاطبان تئاتر است.

در توضیح کارگردان برای دیدن این نمایش توصیه شده که تماشای این اثر نمایشی برای افراد زیر 15 ممنوع است.

نمایش اسکار به نویسندگی و کارگردانی رضا حسین‌زاده در سالن صنوبر پردیس تئاتر شهرزاد به مدت زمان 70 دقیقه از ساعت 19:30 میزبان مخاطبان تئاتر خواهد بود.

نمایش داستان خرس های پاندا به نویسندگی ماتیی ویسنی‌یک، ترجمه هانیه رجبی و کارگردانی رضا شهرا در سالن صنوبر پردیس تئاتر شهرزاد به مدت زمان 55 دقیقه از ساعت 18 میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش وُیتسِک به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا آگاه (با اقتباسی از متن گئورگ بوشنر) با مدت زمان 65 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 17:30 در سالن ارکیده پردیس تئاتر شهرزاد به صحنه می‌رود.

این اثر درخشان و ضد جنگ گئورگ بوشنر روایت کننده داستان وُیتسِک، سربازِ فقیری است که تنها وظیفه‌ی او تراشیدنِ ریشِ سروان و تنها داراییِ او همسرش ماری است. ماری در انتها وُیتسِک را رها می کند و این، شروعِ یک پایان است

نمایش بک تو بلک به نویسندگی، طراحی و کارگردانی سجاد افشاریان با مدت زمان 70 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها در دو سانس 18 و 20 در سالن گلایل پردیس تئاتر شهرزاد به صحنه می‌رود.

تماشاخانه ملک میزبان نغمه‌های سرگردان باد و قتل در عمارت هاوِرشِم

نمایش نغمه‌های سرگردان باد به نویسندگی علی منصوری، دراماتورژی شیوا مکی‌نیان و کارگردانی آرش فصیح در تماشاخانه ملک به مدت زمان 50 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت 18 به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش قتل در عمارت هاوِرشِم به نویسندگی مشترک جاناتان سیر، هنری شیلدز، هنری لوئیس، ترجمه لیلا قنبر و کارگردانی عطا کشاورزجود در تماشاخانه ملک از ساعت 20:30 به مدت زمان 100 دقیقه به استقبال مخاطبان می‌رود.

قتل غیر عمد، امکانِ بازی، حقایق درباره مهدی پسر غلام، دارم کارشناسی می‌کنم در تماشاخانه شانو

نمایش قتل غیرعمد به نویسندگی کوبو آبه، ترجمه فاطمه قدمی با طراحی و کارگردانی امید انصاری با مدت زمان 90 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 19 در تماشاخانه شانو به صحنه می‌رود.

نمایش امکانِ بازی به نویسندگی و کارگردانی غلامحسین سعیدی با مدت زمان 70 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 17 در سالن تماشاخانه شانو به صحنه می‌رود.

در خلاصه این اثر نمایشی به نقل از یکی از نوشته‌های چارلز بوکوفسکی (شاعر و داستان‌نویس آمریکایی) آمده: همسایه کناری‌ام غمگینم می‌کند، زن و شوهر صبح زود بیدار می‌شوند و می‌روند سرکار و عصر باز می‌گردند. یک پسر و دختر بچه دارند و ساعت 9 شب همه چراغ‌های خانه‌شان خاموش است...

نمایش حقایق درباره مهدی پسر غلام به نویسندگی حسن محسنی و کارگردانی مهدی رکنی با مدت زمان 60 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 21 در تماشاخانه شانو به صحنه می‌رود. در خلاصه این اثر نمایش آمده است: یک روایت عاشقانه اما واقعی از مهدی پسر غلام که برای اولین بار بعد از سیزده سال بازگو می‌شود...

نمایش دارم کارشناسی می‌کنم! به نویسندگی و کارگردانی امیر عبادی در تماشاخانه شانو به مدت زمان 60 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، در ساعت 17 به استقبال مخاطبان می‌رود.

نارنجکی در عمارت روبرو

نمایش نارنجکی به نویسندگی امیرحسین ناظری کنزق (برگرفته از روایت‌های واقعی نوجوانان) با کارگردانی ندا تسلیمیان در عمارت روبرو به مدت زمان 45 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت 19 به استقبال مخاطبان می‌رود.

آغوش باز مرکز تئاتر کانون پرورش فکری با سه نمایش برای کودکان

همچنین نمایش محیطی لاک‌پشت و خرگوش به نویسندگی منوچهر اکبرلو نمایشنامه‌نویس حوزه کودک و نوجوان و کارگردانی سعید صادقی، دیگر اثر نمایشی است که همه روزه ساعت 15:30 در محوطه باز مرکز تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اجرا می‌شود. مخاطبان می‌توانند این نمایش محیطی را به صورت رایگان تماشا کنند.

نمایش شب دوست داشتنی به نویسندگی و کارگردانی سیدحسین فدایی‌حسین در مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 16:30 ویژه مخاطبان خردسال اجرا می‌شود.

نمایش نوازنده‌ای که ماه را می‌نواخت نیز دیگر اثر تئاتری است که ساعت 17:30 در سالن گلستان مرکز تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به نویسندگی مجید بوربور با طراحی و کارگردانی حسین چراغی میزبان کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به تئاتر خواهد بود.

نمایش نوازنده‌ای که ماه را می‌نواخت با تکنیک تئاتر کاغذی و تئاتر با کاغذ اجرا می‌شود و برای گروه سنی کودک و نوجوان مناسب است

پایان بردگی سردار در تالار محراب

نمایش پایان بردگی سردار به نویسندگی و کارگردانی حسینعلی بینوایی در سالن استاد جمیله شیخی تالار محراب به مدت زمان 70 دقیقه از ساعت 19 میزبان مخاطبان تئاتر است.

اگر چه قصه نمایش در گذشته های دور و در زمان و مکانی نامشخص اتفاق می افتد اما ماجرای آن به گونه ای است که در هر دوره و هر مکانی ممکن است به وقوع بپیوندد. داستان به ظاهر از شکل گیری حکومتی جدید و حوادثی که موجب فروپاشی حکومتِ قبل شده حکایت می کند اما اصل ماجرا ریشه در عشقی یک سویه و شکست خورده سرداری دارد که اکنون کینه و نفرت جای آنرا گرفته است و...

هدیه سحرآمیز تالار هنر

همزمان با پایان یافتن کار بازسازی، نوسازی و به‌سازی تالار هنر نمایش هدیه سحرآمیز نوشته حمزه اقبالی و به کارگردانی مهدی خجستگی آغازگر اجراهای تالار هنر به عنوان تنها سالن اختصاصی تئاتر کودک ونوجوان است. این اثر نمایشی همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 18 با مدت زمان 45 دقیقه میزبان مخاطبان است.

میزبانی تماشاخانه هیلاج از پشت کلانتری و «ص. عه»

نمایش پشت کلانتری به نویسندگی نویسندگی علی اصغری و کارگردانی نیما صمدی به مدت زمان 60دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، در تماشاخانه هیلاج ساعت 18:15 به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش ص. عه به نویسندگی مشترک امیرعلی ابراهیمی و هانیه بهاری با کارگردانی امیرعلی ابراهیمی با مدت زمان 80 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 19:45 در تماشاخانه هیلاج به صحنه می‌رود.

نمایش ص. عه به صورت بسیار موشکافانه و تخصصی توسط مشاور روان شناسی گروه تولید تئاتر مربع، معیار سنجی و اصلاح شده اما واقع‌گرایانه نیست. تجسمات یک ذهن روان پریش را می‌بینید اما اکسپرسیو نیست. بسیار کمیک، پر از شوخی (مشخصا دارای استندآپ کمدی و صحنه‌های کمدی اسلپ استیک است) اما کمدی نیست. در آن موضوع قتل با جزئیات بررسی شده و لحظات دلهره آور دارد اما ترسناک نیست. بسیار منسجم و نامنظم است.

تعیین اینکه این اثر چیست با تو. ما، یعنی گروه تولید تئاتر مربع، در توضیح این اثر فقط می‌توانیم بگوییم (تا سقف توانایی ممکن ما) «ص. عه» تئاتری خوش کیفیت است.

نگاتیو و اسم در خانه هنر آبان

نمایش نگاتیو به نویسندگی علی کوچکی و کارگردانی مهدی جواهرپور از ساعت 17 به مدت زمان 55 دقیقه در مجموعه خانه هنر آبان به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش اسم به نویسندگی مشترک ماتیو دولاپورت و الکساندر دولاپتولیر، ترجمه شهلا حائری و کارگردانی شاهین زارع در مجموعه خانه هنر آبان به مدت زمان 80 دقیقه از ساعت 20 میزبان مخاطبان تئاتر است.

تقلا و لاموزیکا در خانه نمایش دا

نمایش تقلا به طراحی و کارگردانی بهمن ناصری در خانه نمایش دا به مدت زمان 30 دقیقه از ساعت 19:30 میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش تقلا روایت مراحل مختلف (جنینی، کودکی، نوجوانی و جوانی، بزرگسالی، پیری، احتضار و مرگ) زندگی انسان است که بدون دیالوگ با اتکا به تکنیک تئاتر فیزیکال (تئاتر بدن) به اجرا گذاشته می‌شود

نمایش لاموزیکا به نویسندگی مارگریت دوراس، ترجمه قاسم روبین و کارگردانی مژگان یوسفی در خانه نمایش دا به مدت زمان 50 دقیقه از ساعت 18 به استقبال مخاطبان تئاتر می‌رود.

برپایی کافه پولشری الهام پاوه‌نژاد در کافه گالری باروک

نمایش کافه پولشری به نویسندگی آلن وتز با ترجمه اصغر نوری و دراماتورژی و کارگردانی الهام پاوه‌نژاد با مدت زمان 50 دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت 20 در کافه گالری باروک به صحنه می‌رود

برپایی آخرین بازی در تماشاخانه سیمرغ

نمایش آخرین بازی به نویسندگی زنده‌نام محمود استادمحمد، دراماتورژی سپیده زکایی‌فر و کارگردانی پارسوا پاکیزه در تماشاخانه سیمرغ به مدت زمان 60 دقیقه از ساعت 20 میزبان مخاطبان تئاتر است.

رامین پرچمی، علی جمشیدی و پارسوا پاکیزه بازیگران داستان نمایش آخرین بازی هستند. نمایشی که در خلاصه روایت آن آمده: شروین بازیگر سوپراستار قبل از انقلاب به عشق هالیوود به آمریکا مهاجرت می‌کند و...

میزبانی تماشاخانه بامداد از سُرب

نمایش سُرب به نویسندگی بهار پاسبان و کارگردانی هامون نوری از ساعت 19:30 به مدت زمان 40 دقیقه در تماشاخانه بامداد (شهرستان شهریار استان تهران) به استقبال مخاطبان می‌رود.

میزبانی آژمان از مخاطبان با طربنامه طهرونی‌ها

نمایش طربنامه طهرونی‌ها به نویسندگی مشترک مژگان یزدانی، مرجان یزدانی و کارگردانی مرجان یزدانی در تماشاخانه آژمان به مدت زمان 90 دقیقه از ساعت 20:15 میزبان مخاطبان تئاتر است. این نمایش روایتی متفاوت از یک دورهمی پر رمز و راز زنانه در دوران قاجاریه با موسیقی زنده تخت‌حوضی که در طول نمایش اسرار آنها فاش می‌شود.

دیدن این نمایش جرم نیست! در تماشاخانه خاتون

نمایش دیدن این نمایش جرم نیست! به نویسندگی کامران پورناجی و کارگردانی مسعود زندی در تماشاخانه خاتون به مدت زمان 60 دقیقه از ساعت 20 میزبان مخاطبان تئاتر است.

همای سعادت میزبان تئاتر تعاملی بک استیج

نمایش بک استیج (BACK STAGE) با طراحی و کارگردانی سعید دولتی در موسسه فرهنگی هنری همای سعادت به مدت زمان 50 دقیقه از ساعت 19:30 میزبان مخاطبان تئاتر است.

روایت این اثر نمایشی که در گونه تئاتر تعاملی شکل گرفته است در ارتباط و تعامل با مخاطب شکل می‌گیرد و تماشاگران این نمایش در به سرانجام رسیدن داستان آن نقشی پویا و فعال خواهند داشت

برج آزادی میزبان روایت شهید مدافع حرم در یک ماه، هزار آسمان

نمایش یک ماه، هزار آسمان به نویسندگی و کارگردانی حمید ابراهیمی در سالن اصلی برج آزادی به مدت زمان 85 دقیقه از ساعت 18 میزبان مخاطبان تئاتر است. این درباره یکی از شهدای مدافع حرم است که توسط نامه‌ای عاشقانه محل شهادتش را با زبان ستاره‌ها برای همسرش بازگو می‌کند و همسرش که ستاره‌شناس است متوجه زبان اشاره در نامه شده، در این میان پدرش که مردی ست متنفذ و قدرتمند، او را با مشکلاتی مواجه می‌کند.

برچسب‌ها

آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 2
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 3
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 4
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 5
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 6
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 7
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 8
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 9
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 10
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 11
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 12
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 13
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 14
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 15
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 16
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 17
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 18
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 19
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 20
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 21
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 22
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 23
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 24
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 25
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 26
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 27
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 28
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 29
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 30
آثار تئاتر فجر یا دیگر اجراها؛ دست بالاتر از آن که خواهد بود؟ 31