دوشنبه 1 بهمن 1403

آزادراه نطنز - اصفهان تا پل حبیب آباد به زودی تکمیل می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
آزادراه نطنز - اصفهان تا پل حبیب آباد به زودی تکمیل می‌شود

اصفهان - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: قطعه نخست آزادراه نطنز - اصفهان تا پل حبیب آباد با 95 درصد پیشرفت فیزیکی فعال است و باقیمانده آن به زودی به پایان می‌رسد.

آزادراه کنارگذرشرق اصفهان از آزاد راه نطنز - کاشان - اصفهان آغاز و به آزاد راه اصفهان - شیراز ختم می شود.

حجت الله غلامی روز چهارشنبه در نشست کمیسیون ایمنی و بهره‌برداری از کنارگذر شرق اصفهان با اشاره به اهمیت این طرح و ضرورت توجه به جزییات آن اظهار داشت: کنار گذر شرق اصفهان یکی از طرح‌های مهم کشور به شمار می‌رود و دغدغه‌های مهمی در خصوص تکمیل بخش‌های مختلف آن وجود دارد، بنابراین باید تمامی این موارد برطرف شود. وی ادامه داد: همه مسوولان استان در تلاش هستند که تکمیل این طرح و خواسته مهم را عملیاتی کرده و نیاز مردم را محقق کنند. معاون عمرانی استانداری اصفهان افزود: قطعه بعدی کنارگذر شرق تا پل فرودگاه، بخشی از نصب گاردریل‌ها و تابلوها و علائم و خط کشی باقیمانده و بر اساس برنامه ریزی در روزهای آینده انجام می‌شود. وی تصریح کرد: تلاش ما این است که افتتاح بخش نخست از جاده آزادراه نطنز تا جاده فرودگاه اصفهان انجام شود و برنامه ریزی‌های لازم در این خصوص صورت گرفته است. غلامی اضافه کرد: تهمیدات لازم در مورد موارد باقیمانده به منظور افتتاح کنارگذر شرق در سفر فردای وزیر راه و شهرسازی به استان اصفهان، انجام خواهد شد. وی گفت: موارد ایمنی و موارد جزئی پروژه اهمیت قابل توجهی داشته و برنامه‌ریزی‌های مناسب درخصوص آن صورت گرفته و موارد اجرائی آن در حال انجام است. معاون عمرانی استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: استقرار پلیس راه در آزادراه و تأمین خودروهای پلیس راه، نیز در دستور کار قرار گرفته و اقدامات لازم در این زمینه انجام می‌شود.

مجری طرح‌های زیربنایی استان اصفهان نیز در این نشست با اشاره به جزئیات بازدید امروز مدیران استان از روند اجرای طرح اظهار داشت: امروز با حضور مدیرکل راهداری و رییس پلیس راهور استان، از آزادراه شرق اصفهان بازدید شد. علیرضا صلواتی افزود: اقدامات مختلف و بررسی‌های لازم در مورد محل استقرار پلیس راه انجام شده و قرار است در این خصوص اقدامات مورد نیاز انجام گیرد.

وی تصریح کرد: مقرر شد بخشی از کارگاه تیراژ در محوطه آزادراه برای آغاز فعالیت‌ها در اختیار قرار گیرد و اقدامات لازم در این خصوص صورت پذیرد. صلواتی ادامه داد: آزادراه کنارگذر شرق اصفهان مسیر شمال به جنوب کشور را از 20 تا 70 کیلومتر در مقاطع مختلف کوتاه‌تر می‌کند و زمان را از 30 دقیقه تا یک ساعت و 10 دقیقه کاهش می‌دهد و یکی از بزرگ‌ترین طرح‌هایست که در سال جهش تولید به نتیجه رسید و بیشتر مردم کشور از آن بهره‌مند خواهند شد. مجری طرح‌های زیربنایی استان اصفهان با برشمردن تأثیرات مثبت طرح آزادراه کنارگذر شرق اصفهان و جزئیات آن افزود: پایگاه‌های هلال‌احمر، پد هلیکوپتر امداد و نجات، 5 مجتمع بین‌راهی پیشرفته و به روز برای آزادراه کنارگذر شرق اصفهان پیش‌بینی شده که مراحل طراحی 2 مجتمع به اتمام رسیده و عملیات اجرایی آن به زودی آغاز خواهد شد.

نشست کمیسیون ایمنی و بهره‌برداری از کنارگذر شرق اصفهان امروز چهارشنبه با حضور معاون عمرانی استاندار اصفهان، مجری طرح‌های زیربنایی استان اصفهان، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان و رییس پلیس راه استان اصفهان برگزار شد و مسائل مختلف این طرح مورد بررسی قرار گرفت.

تفاهم نامه تامین مالی، اجرا، بهره برداری و انتقال آزاد راه کنارگذر شرق اصفهان از سال 94 بین وزارت راه و شهرسازی و صندوق بازنشستگی کشوری به امضا رسید. این پروژه حدفاصل آزاد راه نطنز - اصفهان تا اتصال به بزرگراه اصفهان - نایین به طول 63 کیلومتر است که بار حمل و نقل کریدور شمال جنوب را از مجاورت شهر اصفهان هدایت می‌کند. عملیات اجرایی آزادراه کنار گذر شرق اصفهان که طی سالهای گذشته متوقف بوده با هدف کاهش زمان سفر و جلوگیری از تردد وسایل نقلیه سنگین و دود زا به درون محیط شهری اصفهان و کاهش آلودگی هوا و در پی آن با ایجاد سفری پاک با همکاری سازمان بازنشستگی کشوری وبا مشارکت بخش خصوصی اجرا شد. آزادراه کنارگذرشرق اصفهان از آزاد راه نطنز - کاشان - اصفهان آغاز و به آزاد راه اصفهان - شیراز ختم می شود.

کنارگذر شرق اصفهان شریانی مهم برای ارتباط هر چه بهتر و سریع‌تر ترافیک جنوب به جاده‌های منتهی به مرکز و شمال کشور به شمار می‌آید.

قطعه اول آزادراه شرق اصفهان از آزادراه اصفهان - نطنز تا آزادراه اصفهان - اردستان به طول 30 کیلومتر، قطعه دوم آن در ادامه تا جاده اصفهان - نایین به طول 33 کیلومتر و قطعه سوم این کنارگذر از جوار باغ رضوان تا گردنه لاشتر پس از بهارستان، به طول 30 کیلومتر است.

این طرح در کاهش آلاینده‌ها، تصادف‌ها و ترافیک بسیار موثر خواهد بود و با توجه به اینکه روزانه 600 هزار تردد خودرویی در جاده‌های اصلی کلانشهر اصفهان انجام می‌شود، برآورد تردد روزانه 80 هزار وسیله نقلیه از این مسیر، نقشی مهم و گره‌گشا خواهد داشت.

11 هزار و 500 کیلومتر راه در استان اصفهان وجود دارد و با توجه به موقعیت ویژه جغرافیایی، به عنوان چهارراهی ترانزیتی رتبه نخست حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را در کشور داراست.

*س_برچسب‌ها_س*