آسیب های اجتماعی
آسیب های اجتماعی
وزیر کار با بیان اینکه به اندازه 30 سال طرح نیمه تمام داریم، گفت: 61 مرکز بهداشتی، درمانی و بیمارستانی نیمه تمام در حوزه تامین اجتماعی وجود دارد.
سید محمد رضا هاشمی گفت: در هرکجا که تفکربسیجی و روحیه ایثار و شهادت طلبی وارد میدان شود موفقیت حاصل خواهد شد و در بحث مبارزه با کرونا نیز شاهد حضور بسیجیان در عرصه های مختلف خدمترسانی بودیم.
فرمانده انتظامی بردسیر گفت: دعوای لفظی و چاقوکشی چند جوان در یک مراسم جشن در شهر نگار بردسیر منجر به فوت یک جوان 25 ساله شد.
مدیرعامل سازمان رفاه و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران توضیحاتی درباره اقدامات انجام گرفته در قرارگاه اجتماعی، جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر و... ارائه داد.
توجه به حقوق کودکان به عنوان آیندهسازان یک کشور امری ضروری بوده و در آموزههای دینی و اسلامی ما، حقوق کودک بسیار مورد تاکید قرار گرفته است.
بررسی طرح حمایت مالی از افشاگران فساد و همچنین رسیدگی به طرح مدیریت تعارض منافع در دستورکار جلسات این هفته کمیسیونهای تخصصی مجلس قرار دارد.
آیین عبادی سیاسی نماز جمعه در شهرستانهای کرمانشاه برگزار و مطالبی درباره مباحث روز مطرح شد.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت: با تیزبینی و هوشیاری مامورین انتظامی رودان در بازرسی از یک دستگاه کامیون مقدار 146 کیلوگرم مواد مخدر از نوع شیشه، کشف و ضبط شد.
حجت الاسلام محمد عجمی گفت: نوجوانان استان البرز نیز به شدت درگیر آسیب های دنیای مجازی شده اند و از هویت های مجازی الگو گرفته اند و با هویت خود بیگانه هستند.
همزمان با عید سعید فطر در ایران اسلامی با حضور نمازگزاران یاسوجی نماز عید سعید فطر در این شهر برگزار شد.
اقتصادنیوز: عضو شورای اسلامی شهر تهران در خصوص جمع آوری معتادان متجاهر، استخدام ها، بارگذاری اطلاعات بر روی سامانه شفافیت و... توضیحاتی ارائه داد.
معاونت امور زنان و خانواده دولت سیزدهم خبر از اجرای طرح مشاوره برای زوجین را داده است. بدیهی است که اگر چنین طرحی بخواهد اجرا شود وظیفه وزارت بهداشت است نه معاونت زنان، ولی در گفته های معاونت حرفی از این وزارتخانه به عنوان تهیه کننده و مجری طرح نیست. سوال روشن این است که جهت تهیه و تدوین این طرح و مشخصا اجرای آن تا چه حد با وزارت بهداشت تعامل داشته است؟ قطعا و لابد لازم است وزارت بهداشت...