آمار جهانی کرونا؛ آلمان رکود فوتی های روزانه را شکست
اقتصادنیوز: بنابر تازهترین بهروزرسانیِ «ورلداُمتر» از آمار جهانی کرونا (کووید 19)، روز گذشته در کشورهای مختلف در مجموع بیش از 8000 مورد جدید ابتلا به کروناویروس شناسایی و 56 فوتی گزارش شده است.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، همچنین آلمان با ثبت 27 فوتی و آمریکا با بیش از 5000 مورد جدید ابتلا به ترتیب بالاترین آمار تلفات و مبتلایان کرونایی را در شبانهروز گذشته در جهان گزارش کرده اند.
طبق آمار جهانی، در مجموع موارد ابتلا در کشورهای مختلف تاکنون به 703 میلیون و 305 هزار و 215 نفر رسیده و مرگ 6 میلیون و 983 هزار و 768 بیمار نیز تأیید شده است. دادههای ورلداُمتر همچنین حاکی است بیش از 674 میلیون و 94 هزار پرونده پزشکی (99 درصد) از کل ابتلاهایی که نتایج آن مشخص شده، به بهبود مبتلایان (شامل بیماران تحت درمان در منزل یا بیمارستان) منتهی شده است.
خبر مرتبط هفته 205 پاندمی کرونا در ایران + نموداراقتصادنیوز: آمار و ارقام هفته 205 پاندمی کووید 19 در کشور حاکی از آن است که 152 نفر به این بیماری مبتلا شدهاند و متاسفانه 10 نفر نیز جان باختهاند.
پایگاه دادههای جهانی ورلداُمتر از تاریخ 29 ژانویه سال 2020 میلادی، ثبت آمار رسمی مرتبط با کرونا را آغاز کرده است.
در میان 10 کشوری که به عنوان مناطقی با بالاترین آمار ابتلا در بالای جدول ورلداُمتر جای گرفتهاند، آمریکا همچنان با ثبت بیش از 111 میلیون ابتلا و بیش از یک میلیون و 198 هزار فوتی به ترتیب رکورد ابتلا و مرگهای کرونایی را در کل دنیا دارد.
پس از آمریکا، دو کشور هند و فرانسه با عبور از 40 میلیون ابتلا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را به لحاظ آمار کل مبتلایان اشغال کردهاند.
همچنین در فهرست آمار فوتیهای این بیماری در حال حاضر بعد از آمریکا، برزیل با بیش از 700 هزار فوتی و هند با بیش از 500 هزار فوتی، بیشترین مرگ و میر کرونایی را به ثبت رساندهاند.
بر همین اساس، فرانسه در حال حاضر رکورددار ابتلا در قاره سبز (اروپا) است و روسیه نیز با ثبت بیش از 402 هزار فوتی، بالاترین آمار مرگهای کرونایی را تاکنون در این قاره گزارش کرده است.
تازهترین آمار کرونا در نقاط مختلف دنیا به تفکیک کشورها و با تقسیمبندیهای قارهای، زمانی و موضوعی در جدول جهانی ورلداُمتر بهروزرسانی میشود.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه 5 مه 2023 به طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید 19 در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه 2020، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بینالمللی اعلام کرده بود.
همچنین بخوانید ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید