پنج‌شنبه 19 تیر 1404

ابراز نگرانی انگلیس از طرح جدید اسرائیل برای کوچ اجباری ساکنان غزه / «قلمرو فلسطین نباید کاهش یابد»

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
ابراز نگرانی انگلیس از طرح جدید اسرائیل برای کوچ اجباری ساکنان غزه / «قلمرو فلسطین نباید کاهش یابد»

مقام‌های دولت انگلیس ضمن ابراز نگرانی از طرح جدید رژیم صهیونیستی برای انتقال اجباری ساکنان نوار غزه به رفح، بر لزوم احترام به تمامیت سرزمینی فلسطین و توقف فوری درگیری‌ها در این باریکه تأکید کردند.

همیش فالکونر، معاون وزیر امور خارجه انگلیس، روز چهارشنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نسبت به طرح پیشنهادی «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای انتقال جمعیت دو میلیونی غزه به رفح واکنش نشان داد و نوشت که از پیشنهاد او «متحیر» است.

وی با بیان اینکه «قلمرو فلسطین نباید کاهش یابد» افزود: «غیرنظامیان باید بتوانند به جامعه و خانه‌های خود بازگردند. ما باید به‌سمت توافق آتش‌بس و گشودن راهی برای صلح پایدار حرکت کنیم.»

در روزهای اخیر، رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌اند که یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، طرحی برای انتقال اجباری ساکنان نوار غزه به رفح در جنوب این منطقه ارائه داده است. طبق گزارش‌ها، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم نیز با این طرح موافقت کرده است؛ اقدامی که واکنش‌های گسترده بین‌المللی در پی داشته و به‌عنوان نقض آشکار قوانین بین‌الملل شناخته می‌شود.

خبر مرتبط ادعای فعال اصولگرا درباره پدیده ای عجیب پس از جنگ ایران و اسرائیل / رد پای علوم غریبه در جاسوسی

عبدالله گنجی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: مقام معظم رهبری گفته بودند کشورهای متخاصم از علوم غریبه و موجودات جنی برای جاسوسی استفاده می کنند.

در همین حال، دیوید لمی، وزیر امور خارجه انگلیس در پیامی جداگانه مدعی شد که دولت این کشور در تلاش برای دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه است.

وی با اشاره به رایزنی خود با وزیر خارجه عمان در این زمینه نوشت: «ما همه تلاش‌های دیپلماتیک خود را برای کمک به تحقق آتش‌بس در غزه به‌کار گرفته‌ایم. عمان همچنان دوست قابل اعتماد و بازیگری کلیدی در منطقه است. گفت‌وگو با وزیر خارجه عمان در مسیر پیشبرد این هدف حیاتی بسیار مهم بود.»

به‌گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از 15 مهر 1402 جنگی ویرانگر را علیه نوار غزه آغاز کرده که تاکنون به شهادت بیش از 57 هزار فلسطینی و زخمی شدن ده‌ها هزار نفر منجر شده است. در این حملات، زیرساخت‌های حیاتی غزه از جمله بیمارستان‌ها، مدارس، شبکه‌های آب و برق، و مناطق مسکونی هدف قرار گرفته و صدها هزار فلسطینی آواره شده‌اند.

تصاویر منتشرشده از غزه، ویرانی گسترده محله‌های مسکونی، کمبود شدید غذا و دارو، و صف‌های طولانی مردم برای دریافت کمک‌های بشردوستانه را نشان می‌دهد. بیمارستان‌های این منطقه نیز به‌دلیل نبود سوخت، دارو و تجهیزات پزشکی، قادر به ارائه خدمات درمانی نیستند.

در دی‌ماه 1403، پس از هفته‌ها مذاکرات فشرده، توافقی برای آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطینی حاصل شد که شامل توقف درگیری‌ها و تبادل اسرا بود؛ اما رژیم صهیونیستی با نقض مکرر این توافق، بار دیگر حملات گسترده به نوار غزه را از سر گرفت. در نتیجه این حملات، آمار شهدا بار دیگر رو به افزایش گذاشته و وضعیت انسانی در غزه به مرحله‌ای بحرانی رسیده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ابراز نگرانی انگلیس از طرح جدید اسرائیل برای کوچ اجباری ساکنان غزه / «قلمرو فلسطین نباید کاهش یابد» 2