اتحادیه اروپا با ادامه تحریم های آمریکا مخالفت کند
سفیر ایران در بروکسل، "قومساسین داهکانی" در پیامی خطاب به نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجه و امنیت "یوسیپ بورل" تأکید کرد که اگرچه در حال حاضر هریک از کشورها از ویروس کرونا رنج می برند، اما بزهکاری جهانی نمی تواند با شیوع کورونا غلبه کند. فقط با اختصاص همکاری جمعی.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرویس اطلاعات وزارت امور خارجه اظهار داشت: سفیر ایران در بروکسل در پیام خود به مقام مسئول امور خارجه اتحادیه اروپا به پیامدهای ویرانگر ناشی از شیوع کورون ویروس علیه ایران که همزمان با تحریم یک جانبه و غیرقانونی ایالات متحده در برابر آن بود، خطاب کرده است و از اعضای اتحادیه اروپا خواسته است تا با ادامه مخالفت کنند. این ممنوعیت ناعادلانه.
دهقانی با اشاره به کمبود وسایل و تجهیزات حیاتی پزشکی در کشور، خاطرنشان کرد: تعدادی از برجسته ترین پزشکان و پرستاران جان خود را در خط مقدم برای مبارزه با ویروس کورونا از دست داده اند، به همراه 3 هزار و 294 نفر دیگر از شهروندان ما و 53 هزار شهروند دیگر این ویروس را منقبض کرده اند.
سفیر ایران در بروکسل به نامه های رئیس جمهور جمهوری خواجه اسلام حسن روحانی و وزیر امور خارجه محمد جواد ظریف به مقامات اروپایی و دبیر کل سازمان ملل اشاره کرد و اظهار داشت: تحریم یکجانبه و غیرقانونی آمریکا که در چارچوب سیاست فشار حداکثری تحمیل شده است در چارچوب سیاست فشار حداکثر در صورت عدم پشتیبانی بین المللی منجر به تضعیف انرژی ها می شود. ایران در طولانی مدت کنترل این ویروس را دارد.
در حالی که وی به حمایت برخی از مقامات عالی رتبه در سازمان ملل از جمله کمیساریای عالی حقوق بشر، "میشل باچلت"، و گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد حق غذا "هلال الور" توجه داشت، و گزارشگر ویژه در مورد تأثیر منفی اقدامات اجباری یکجانبه بر استفاده از حقوق بشر "آلینا دوهان دهاقانی اظهار داشت: با توجه به مخالفت با ممنوعیت غیرانسانی آمریکا علیه ایران به دلیل پیامدهای منفی آن در بهرهمندی از حقوق بشر، اظهار داشت: خواست ایران برای مقابله با ممنوعیت غیرانسانی آمریکا با استقبال سازمانهای بین المللی روبرو شد و مقامات ارشد این سازمانها در نظر گرفته شدند که همچنان به تحمیل شانس بپردازند. اکونومیست گفت که این امر مانع از آن می شود که شهروندان بی دفاع از حقوق اساسی خود استفاده کنند.
سفیر ایران در بروکسل افزود: این مقامات نسبت به موانع واردات تجهیزات پزشکی که ممکن است به سقوط سیستم های مراقبت های بهداشتی در کشورها منجر شود، هشدار دادند و از جامعه جهانی خواستند که برای رفع انواع تحریم های اقتصادی اقدامات فوری انجام دهد یا حداقل آنها را به حالت تعلیق درآورد تا بتواند بر بحران فعلی غلبه کند.
دهقانی در نامه خود از بورل خواست تا توجه وزرای خارجه اتحادیه اروپا را به این موضوع جلب کند، تا آنها نیز بتوانند در کنار مردم ایران بایستند و از خواسته های قانونی خود برای پایان دادن به تحریم های آمریکا که نقض قوانین بین المللی و قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل است حمایت کنند.
منیع: مهر
انتهای پیام /