ارسال پالس مذاکره به قاتلان سردار سلیمانی خیانت است
آرش پاک اندیش مدرس دانشگاه و عضو اندیشکده اسراء در گفتوگو با خبرنگار تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس، با اشاره به سوابق عهدشکنی امریکا با سایر کشورها گفت: در سال 1983 میلادی آمریکا در تهاجم به کشور کوچک گرانادا که در آن زمان تحت سیطره بریتانیا بود، یک بار دیگر خیانت خود نسبت به انگلستان را نشان داد.
پاک اندیش ادامه داد: این حمله که نقض فاحش قوانین بینالمللی و تجاوز به استقلال، حاکمیت ملی و تمامیت ارضی یک کشور به شمار میآید نمونه دیگری از خیانت آمریکا به متحد همیشگیاش بود. زیرا انگلستان در گرانادا صاحب نفع بود. در واقع این منطقه به عنوان مستعمره بریتانیا محسوب میشد.
وی همچنین به خیانت و عهدشکنی امریکا به مصدق اشاره کرد و افزود: نمونه ای که به شاخصی در رفتار آمریکا در کشور بدل می شود و از این تاریخ وجهه دمکراتیک آمریکا در ایران تغییر میکند. خیانت به مردی که به شدت به آمریکایی ها اعتماد کرده بود. به قول و قرار های ترومن، رئیس جمهور آمریکا دل بسته بود و آمریکا را میانجی منازعه ایران و انگلیس برای نفت ایران ساخته بود.
این استاد دانشگاه افزود: دستیابی به استقلال هزینه دارد که باید پرداخت. به وضعیت اعراب حاشیه خلیج فارس توجه کنیم اگر امریکا ثروت خود را از این کشورها بردارد، این ها به بیابان تبدیل می شوند چرا چون کاملا مرعوب و سر سپرده شیطان بزرگ هستند.
وی رسیدن به جامعه تمدن ساز را اصلی ترین رکن در آینده نگری بیانیه گام دوم دانست و افزود: دولتی باید در ایران مستقر شود که ضمن بسط نظریه نظام انقلابی نسبت به بند بند بیانیه متعهد باشد ولی اخیرا می بینیم پالس هایی در خصوص مذاکره فرستاده می شود حال آنکه برجام نشان داد امریکا به هیچ وجه قابل اعتماد نیست.
پاک اندیش با اعلام اینکه امریکا اساسا با ایران اسلامی مشکل دارد، خاطرنشان کرد: طرح امنیتی موسوم به هنسون تحریک شکاف میان مردم و نظام را در دستور کار دارد که تنها نمونه ای از طرح های براندازانه ترامپ و ایالات متحده است.
وی ادامه داد: امریکا در سال های اخیر درپی عدم انسجام میان مردم و نظام حاکم است و در حقیقت در طرح هنسون اعلام شده بدون تغییر نظام ایران، امریکا همچنان تهدید خواهد شد.
پاک اندیش با بیان اینکه برجام تجربه خوبی بود خاصه برای کسانی که ذوق زدگی جاهلانه ای برای مذاکره با امریکا داشتند، خاطرنشان کرد: قطعنامه 2231 شورای امنیت بالاترین تضمین ممکن برای عدم خروج امریکا بود. این دولت به راحتی بالاترین تضمین بین المللی را زیر پا گذاشت پس طبیعتا قابل اعتماد نیست.
عضو اندیشکده اسراء اضافه کرد: کسانی هم اینگونه تعبیر میکنند که ساز و کار را اینبار در کنگره امریکا تصویب کنیم؛ حال آنکه در کنگره امریکا به زحمت درباره مسئلهای مشخص با دولت امریکا توافق حاصل می شود؛ الا درباره موضوع ایران که همواره درباره براندازی نظام میان کنگره و دولت امریکا اتفاق نظر وجود دارد.
وی گفت: جریان امریکایی - صهیونیستی در صدد تغییر نگرش به سمت وابسته گرایی از طریق نفوذ و تغییر در باورها و رفتار جوانان ایرانی است تا سرانجام جوان ایرانی مسیری را در پیش بگیرد که رئیس کاخ سفید می خواهد.
این مدرس دانشگاه در خاتمه اظهار داشت: جریان وابسته گرایی در راستای پیاده سازی طرحهای امنیتی همچون هنسون به دنبال ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت است. این جریان با رخنه در ساختارها عملیات براندازی را پیگیری می کند.
انتهای پیام /
مذاکره آرش پاک اندیش عضو اندیشکده اسراء آمریکا سردار سلیمانی