جمعه 9 آذر 1403

از ضرورت اشتغالزایی تا بازگشایی دائمی مرزهای کرمانشاه / چشم انتظاری مردم دیار پهلوانان برای میزبانی از رئیس جمهور

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
از ضرورت اشتغالزایی تا بازگشایی دائمی مرزهای کرمانشاه / چشم انتظاری مردم دیار پهلوانان برای میزبانی از رئیس جمهور

استان کرمانشاه فردا پنجشنبه میزبان قدوم رئیس جمهور محبوبش است تا ضمن استقبال از ایشان، سفره دردهایش را برای آیت الله رییسی بگشاید؛ درد بیکاری، درد کمبود اعتبارات عمرانی، درد فقر و محرومیت، درد بسته ماندن مرزها، درد شرمندگی پدران و استیصال جوانان تحصیل کرده...

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، مدتها است که مردم نجیب و انقلابی کرمانشاه منتظر سفر رئیس جمهور محبوبشان به این دیار هستند به این امید که ایشان پای درد و دل های مردم همیشه محروم که دیارشان نقطه آغازین و پایانی جنگ تحمیلی بوده اما همچنان از تخصیص امکانات بروز، از برخورداری از تسهیلات کلان اشتغالزایی، از اختصاص دوره های دکتری در بسیاری از رشته های تحصیلی، از بازگشایی دائمی مرزهای مشترک با عراق، از تجهیزات پیشرفته درمانی، از...، از.... و از های دیگر محروم مانده است.

اکنون مردم کرمانشاه با همه امید چشم به راه قدوم رئیس جمهورشان هستند و سخت مشتاق استقبال از ایشان و صد البته تخصیص اعتبارات بسیار ویژه با توجه به شرایط بیکاری، فقر، آسیبهای اجتماعی، محرومیت ها در این استان شهید پرور هستند که همواره پای نظام و ارزش‌های آن ایستاده اند.

سفر رئیس جمهور به هر استانی مایه خیر و برکت است

حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: سفر رئیس جمهور به هر استانی مایه خیر و برکت است از جمله با تخصیص اعتبارات و بودجه می توان بسیاری از پروژه های نیمه تمام را تکمیل کرد.

وی افزود: تخصیص اعتبار برای تکمیل آزاد راه کربلا به ویژه در حوزه راه آهن کرمانشاه - خسروی، تکمیل طرح های گرمسیری و سردسیری، راه اندازی منطقه آزاد قصرشیرین و آزاد راه همدان - سنقر و کرمانشاه از جمله پروژه های مهم و دارای اولویت در سفر رئیس جمهور به کرمانشاه است.

حجت الاسلام حسینی کیا گفت: به منظور استفاده از سیستم آبیاری نوین در اراضی کشاورزی استان کرمانشاه آمادگی اجرای این روش در بیش از 100 هزار هکتار از اراضی استان وجود دارد که در این صورت جهش خوبی در استان ایجاد خواهد شد.

وی عنوان کرد: همچنین استان کرمانشاه در حوزه آسفالت راه های خاکی و اجرای طرح هادی عقب است و تخصیص اعتبارات در این حوزه ها می تواند تحول آفرین باشد.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه با تاکید بر ضرورت پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، گفت: یکی از مطالبات مردم در حوزه اشتغالزایی، کمک به برخی واحدهای نیمه تعطیل است تا مجددا به چرخه تولید وارد شوند.

از ضرورت تخصیص اعتبارات اشتغالزایی تا بازگشایی مرزهای کرمانشاه

محمد بهمن در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: با توجه به اینکه سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه جز آخرین سفرهای ریاست جمهوری بوده باید مطالبات و خواسته های طرح شده در این سفر متناسب با ظرفیت‌های استان باشد و به موضوعات اقتصادی به ویژه اشتغال و سرمایه گذاری توجه ویژه ای اعمال شود.

وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه از نظر بیکاری رتبه اول را دارد، افزود: باید دولت بر روی پروژه های اقتصادی که نیازمند سرمایه گذاری دولتی است، به طور ویژه توجه کند.

بهمن تصریح کرد: همچنین دولت باید با دستور مستقیم و تخصیص بودجه های مناسب استان، واحدهای تولیدی دارای مشکل و غیر فعال را سریعتر احیا کنند تا بخشی از مشکلات اشتغال و بیکاری در کرمانشاه حل شود.

وی عنوان کرد: دولت نباید استان کرمانشاه را مانند دیگر استانها ببیند و همان بودجه ای را که در دیگر استانها مصوب کرده به این استان اختصاص دهد بلکه باید هزینه های مربوط به عقب ماندگی چند سال اخیر را پرداخت کند و در بخش سرمایه گذاری به ویژه در حوزه پروژه های دولتی اقدامات خوبی انجام دهد.

کارشناس مسائل اقتصادی گفت: با توجه به اینکه میزان بالای فقر و هزینه های درآمدی پایین خانوار در استان کرمانشاه، دولت باید نگاه ویژه تری به اقشار آسیب پذیر جامعه از طریق پرداخت کمک های بلاعوض یا تسهیلات با نرخ سود پایین داشته باشد تا مردم بتوانند به حداقل های مورد نیاز خود دست یابند.

بهمن با تاکید بر اینکه دولت باید در استان کرمانشاه به طور ویژه به تحقق شعار سال توجه کند، تصریح کرد: دولت حتما باید بودجه های مناسبی را برای شکوفا شدن بخش فناوری و دانش بنیان استان کرمانشاه مورد نظر قرار دهد تا بتوانیم به اهداف ترسیم شده، برسیم.

وی افزود: با توجه به اینکه استان کرمانشاه یکی از بزرگترین استانها از نظر دارا بودن مرز خاکی مشترک با یک کشور دیگر است باید دولت از این ظرفیت استفاده کند و زیرساخت‌های لازم را در پایانه های مرزی ما فراهم کند تا وارد کنندگان و صادر کنندگان به دلیل معطل ماندن محصولات در مرز، دچار ضرر و زیان نشوند.

بهمن خاطرنشان کرد: متاسفانه طی سال‌های اخیر توجه خاصی به پایانه های مرزی و مرزهای رسمی استان کرمانشاه نشده، در نتیجه این موضوع نیازمند ورود جدی دولت است.

کارشناس مسائل اقتصادی گفت: استان کرمانشاه به دلیل نزدیکی به دو اقلیم کردنشین و عرب نشین عراق، محل مناسبی برای ورود و خروج تجار، زوار و گردشگران مختلف است، پس باید بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

بهمن خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه امسال استان کرمانشاه هم محل عبور زوار اربعین است باید سرمایه گذاری های خوبی از جمله در بخش دولتی در مرزها انجام شود تا زوار، تجار و گردشگران همچنان علاقه مند به عبور از این مسیرها باشند.

وی افزود: پروژه های نیمه تمام استان چه در حوزه بخش خصوصی و چه دولتی به دلیل نبود اعتبارات لازم غیرفعال شده و اگر این پروژه ها فعال شوند، وضعیت اشتغال استان کرمانشاه بهبود خواهد یافت.

بهمن با تاکید بر اینکه باید به پتانسیل های استان کرمانشاه توجه شود، تصریح کرد: باید با معرفی این ظرفیت‌ها بتوانیم سرمایه گذاران خارجی را وارد استان کرمانشاه کنیم.

نجات 400 هزار نفر از بلاتکلیفی با ساماندهی مناطق حاشیه نشین کرمانشاه / ضرورت چاره اندیشی برای داشتن پیوست های فرهنگی

حجت الاسلام یوسف احمدی در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: مقام معظم رهبری فرمودند فرهنگ مانند هوا است و همه انسان ها به هوا نیاز دارند و مقدمه همه طرح های عمرانی و اقتصادی باید پیوست فرهنگی داشته باشد.

وی افزود: از آنجا که کارهای اقتصادی، سیاسی، عمرانی و... پیوست فرهنگی ندارد و فاقد رنگ و بوی اسلامی هستند، به فنا می روند.

کارشناس مسائل مذهبی گفت: بسیاری از طرح های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و عمرانی که پیوست فرهنگی ندارند، یا به نتیجه نمی رسد یا در معرض نابودی قرار می گیرند.

حجت الاسلام احمدی تصریح کرد: اینکه مقام معظم رهبری فرمودند فرهنگ، مانند هوا است به این معنا است که باید فضای فرهنگی بر کشور حاکم شود تا اگر کارخانه ای جنس ایرانی تولید کند، فرهنگ مردم به آنها اجازه خرید دهد و به اجناس خارجی روی نیاورند لذا در همه زمینه ها نیازمند توجه به فضای فرهنگی هستیم.

وی افزود: درخواست ما از رئیس جمهور محترم این است با توجه به اینکه افرادی که در فضای فرهنگی شهر نفس می کشند به فضای آموزشی احتیاج دارند، فضاهای آموزشی را برای انجام امورات فرهنگی مهیا کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: اگر وضعیت مناطق آسیب پذیر و حاشیه نشین استان کرمانشاه سر و سامان پیدا کند، 400 هزار نفر از بلاتکلیفی نجات خواهند یافت.

حجت الاسلام احمدی خاطرنشان کرد: اکنون مشکل بسیاری از اهالی مناطق آسیب پذیر استان این است که هنوز فضای عمومی زندگی آنها نه به روستا متعلق است و نه به شهر.

وی افزود: همچنین حاشیه نشینان عمدتا با مشکل عدم برخورداری از بیمه های درمانی مواجه هستند، بنابراین اگر این افراد را در اولویت رسیدگی و توجه قرار دهیم، آسیب های اجتماعی خود به خود کاهش خواهند یافت.

کارشناس مسائل مذهبی تصریح کرد: رییس جمهور محترم برای داشتن پیوست های فرهنگی چاره ای بیندیشند که در صورت نیاز ما نیز آمادگی خود را برای تحقق این مهم اعلام می کنیم.

حجت الاسلام احمدی خاطرنشان کرد: متوجه شده ایم در سفر رئیس جمهور چند قشر با ایشان دیدار دارند اما فرصتی به فضای فرهنگی اختصاص نیافته، در واقع همه کشور از فضای فرهنگی دم می زنند اما هنوز کارگروهی با حضور صاحبان فکر و ایده برای انجام مشورت‌های فرهنگی تشکیل نشده است.

وی عنوان کرد: از رئیس جمهور محترم تقاضا داریم برای خود معاونت فرهنگی تعریف کنند زیرا تا زمانی که ریاست جمهوری دارای معاونت فرهنگی نباشد، نمی توانیم بگوییم که این حوزه می تواند پناهگاه تفکر فرهنگی باشد و همچنین افراد صاحب نظر به این حوزه ورود نخواهد کرد و وضعیت فرهنگی سر و سامان نخواهد گرفت‌.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: فرهنگ، یک زمین بسیار گسترده ای است که محدود به فکر و نظر نیست بلکه باید فکرها، نظرات، عقاید و آرا کنار هم قرار بگیرد و به یک گفتمان تبدیل شود و هنگامی که به یک گفتمان تبدیل شد جامعه نیز بیمه خواهد شد و استکبار جهانی به گوشه ای رانده می شود.

حجت الاسلام احمدی گفت: در حال حاضر فضای انقلاب اسلامی بر کشور حاکم شده و مردم شعار مرگ بر آمریکا سر می دهند، پای آن هم ایستاده اند و طی این 40 سال انقلاب هم تحریم ها را با جان و دل خریده اند و پشت نظام و انقلاب هستند.

وی افزود: اگر وضعیت فرهنگی ما بهبود یابد و به یک گفتمان دست یابیم، همه نقشه های شوم دشمنان اعم از منافقین، رادیوهای بیگانه و رسانه های نابه کاری که می خواهند این نظام را زمین بزنند، نقش بر آب می شود‌.

حجت الاسلام احمدی تصریح کرد: همانگونه که بودجه های اقتصادی و عمرانی را سر و سامان داده اند، باید بودجه های فرهنگی را هم سر و سامان دهند و به دستگاه های فرهنگی بها دهند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: اکنون تعداد نیروی انسانی دستگاه های فرهنگی با کار تعریف شده همخوانی ندارد، کارهای بسیاری تعریف شده، در واقع اکنون 50 درصد چارت اداری سازمان تبلیغات به عنوان تنها نهادی که باید تبلیغات اسلام و انقلاب را به عهده داشته باشد، در این امورات خالی است و در مناطق اهل سنت ادارات به دلیل کمبود نیرو درحال تعطیل شدن هستند، در حالی که اگر این موارد با یکدیگر همخوانی داشته باشد، می توان در یک فضای گفتمانی حرکت کرد و به نتیجه رسید.

به گزارش مرصاد نیوز، امیدواریم سفر رئیس جمهور محترم به استان کرمانشاه منشا خیر و برکت فراوان برای مردم باشد و به زودی شاهد رفع محرومیت ها در این استان شهید پرور باشیم.

انتهای پیام /

از ضرورت اشتغالزایی تا بازگشایی دائمی مرزهای کرمانشاه / چشم انتظاری مردم دیار پهلوانان برای میزبانی از رئیس جمهور 2
از ضرورت اشتغالزایی تا بازگشایی دائمی مرزهای کرمانشاه / چشم انتظاری مردم دیار پهلوانان برای میزبانی از رئیس جمهور 3
از ضرورت اشتغالزایی تا بازگشایی دائمی مرزهای کرمانشاه / چشم انتظاری مردم دیار پهلوانان برای میزبانی از رئیس جمهور 4