استقبال از مراسم خاطرهگویی درباره شهید حاج قاسم سلیمانی در کردستان
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کردستان چهارمین استانی بود که کاروان روایت حبیب به آنجا سفر کرد؛ برنامه این کاروان در سنندج با حضور و خاطرهگویی محمد حاجی محمود (دبیرکل حزب سوسیال دموکرات کردستان عراق) برگزار شد. کاک محمد حاجیمحمود از نزدیک شاهد حضور و تلاشهای بیوقفه شهید حاج قاسم سلیمانی برای ممانعت از سقوط اقلیم کردستان عراق و تصرف آن به دست عناصر داعش بوده است. وی که تنها...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کردستان چهارمین استانی بود که کاروان روایت حبیب به آنجا سفر کرد؛ برنامه این کاروان در سنندج با حضور و خاطرهگویی محمد حاجی محمود (دبیرکل حزب سوسیال دموکرات کردستان عراق) برگزار شد.
کاک محمد حاجیمحمود از نزدیک شاهد حضور و تلاشهای بیوقفه شهید حاج قاسم سلیمانی برای ممانعت از سقوط اقلیم کردستان عراق و تصرف آن به دست عناصر داعش بوده است. وی که تنها توان صحبت به زبان کردی داشت و زبان فارسی را به خوبی میفهمید در این ویژه برنامه از رشادتها و ایثارگریهای حاج قاسم برای مردم اقلیم کردستان عراق سخن گفت و افزود: دوستی و ارتباط ما با حاج قاسم سلیمانی به دوران جنگ عراق علیه ایران مربوط میشود. ما از آن سالها با ایشان ارتباط داشتیم و دوستیمان بیش از همکاری برای مبارزه با داعش است.
وی افزود: زمانی که داعش حملهور شد و به منطقه مخمور، گویر، کرکوک و دیگر مناطق رسید، نخستین کشور حتی قبل از آمریکا و اروپا که به فرودگاه اربیل رسید، جمهوری اسلامی ایران بود. حاج قاسم با 70 نفر نیرو از کارشناسان نظامی و سه محموله مهمات مورد نیاز برای مقابله با داعش آمدند و خودشان نیز به همکاری با نیروی پیشمرگه پرداختند، حتی در منطقه مخمور شهید هم دادند.
حاجیمحمود در پایان گفت: پیش از رسیدن داعش به کرکوک من در آن منطقه حضور داشتم. احساس کردم که داعش به جنگ همه آمده است و تفاوتی میان مردم قائل نیست، نه شیعه، نه اهل سنت، نه کرد و ترک و نه افراد دیگر، برای داعش هیچ فرقی نداشتند.
دبیرکل حزب سوسیال دموکرات کردستان عراق در پایان گفت: جمهوری اسلامی ایران و حاج قاسم و همکاران وی در جنگ با داعش تأثیرات بسیار مهمی داشتند و در شکست داعش نقش ویژهای ایفا کردند. به اعتقاد من اگر جمهوری اسلامی ایران و حاج قاسم نبودند، بغداد و دمشق اکنون دراشغال داعش بودند.
سردار رسول یاحی اولین فرمانده سپاه استان کردستان و از همرزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در دوران دفاع مقدس نیز به ذکر خاطراتی از آن شهید پرداخت. حماسهخوانی مرشد علی ناری و نقالی و پردهخوانی مرشد محسن میرزاعلی از دیگر بخشهای این برنامه بود. اجرای نقالی «کاروان هنری روایت حبیب» در سنندج با برپایی پردهای دیجیتالی از رشادتهای حاج قاسم سلیمانی اجرا شد و به روایت اقدامات ایشان برای جلوگیری از سقوط اقلیم عراق پرداخت. علیمحمد رادمنش و فاطمه رادمنش نیز بار دیگر با اجرای نمایش برای مهمانان «کاروان هنری روایت حبیب»، به گوشههایی از زندگی گوهربار سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی پرداختند. شعرخوانی قاسم صرافان از شاعران آیینی کشور، از بخشهای دیگر این ویژهبرنامه «کاروان هنری روایت حبیب» بود. سالار شریعتی از دیگر شاعران آیینی استان کردستان نیز در ادامه چند رباعی را به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تقدیم کرد. کتاب «صبح شام» روایتی از بحران سوریه از نگاه دکتر حسین امیر عبداللهیان نیز در این ویژهبرنامه رونمایی شد.
گفتنی است، «کاروان هنری روایت حبیب» در دومین سالگرد شهادت سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی، در 10 استان کشور به اجرای برنامههای مختلف فرهنگی و هنری میپردازد.
منبع: روزنامه کیهان