یک‌شنبه 8 تیر 1404

اظهارات ترامپ باعث غافلگیری صهیونیست‌ها شد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
اظهارات ترامپ باعث غافلگیری صهیونیست‌ها شد

مسوولان رژیم صهیونیستی اعلام کردند خوشبینی ترامپ در مورد احتمال دستیابی به توافق آتش بس در غزه را درک نمی‌کنند.

روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت به نقل از مسئولان رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ما خوشبینی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درمورد دستیابی به توافق آتش بس در غزه در هفته آینده را درک نمی‌کنیم.

این روزنامه از مسئولان اسرائیلی نقل کرد: اظهارات ترامپ باعث غافلگیری اسرائیل شد؛ چراکه اسرائیل از قبل، از هیچ تغییر یا پیشرفتی خبر نداده بود که باعث توجیه این موضع‌گیری باشد.

خبر مرتبط هدف از سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا

شبکه 12 رژیم صهیونیستی مدعی شد هدف از سفر نخست‌وزیر اسرائیل به آمریکا عادی‌سازی روابط با برخی کشورهای عربی از جمله سوریه و لبنان است.

در حالی که به اذعان خود اسرائیلی‌ها کابینه تندروی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع از برقراری آتش بس و استرداد اسیران صهیونیست از غزه می‌شود، روزنامه یدیعوت آحارانوت به نقل از مسئولان رژیم صهیونیستی اعلام کرد: هیچ شاخصی مبنی بر انعطاف یا تغییر در موضع حماس و نتانیاهو در مورد پایان جنگ وجود ندارد.

پیشتر دونالد ترامپ ادعا کرد که آتش‌بس در نوار غزه ظرف روزهای آینده مورد توافق قرار خواهد گرفت.

ترامپ به خبرنگاران گفت: «ما فکر می‌کنیم که ظرف هفته آینده، به آتش‌بس دست خواهیم یافت.»

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

اظهارات ترامپ باعث غافلگیری صهیونیست‌ها شد 2