افشای توطئه آمریکا و اسرائیل در غزه

اقتصادنیوز: مراکز امداد رسانی وابسته به آمریکا و اسرائیل در پوشش سازمان های توزیع کننده کمک های بشر دوستانه، طرح آواره کردن فلسطینیها را اجرا می کنند.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، دفتر اطلاعرسانی دولتی در غزه در بیانیهای مطبوعاتی اعلام کرد: براساس تحقیق مهمی که روزنامه فایننشال تایمز منتشر کرده است گروه مشاورهای بوستون (BCG)، یکی از بزرگترین شرکتهای مشاوره در جهان، در تهیه یک مدل مالی برای کوچاندن ساکنان نوار غزه و تخلیه جمعیتی آن دست داشته است.
دفتر اطلاع رسانی دولتی غزه افزود: این طرح محرمانه با نام «اورورا» شناخته میشود و شامل کوچاندن بیش از نیم میلیون فلسطینی در ازای «بستههای مهاجرتی» است که توسط نهادهای خارجی تأمین مالی میشود.
خبر مرتبط بازداشت سارقان کامیونهای حامل کمکها به غزهاقتصادنیوز: یک رسانه نزدیک به حماس اعلام کرد نیروهای امنیتی مقاومت فلسطین در غزه، یک هسته را که در سرقت کامیونهای کمکرسانی و انجام عملیات سرقت از چند خانه شهروندان دست داشتند، شناسایی و بازداشت کرده است.
این تحقیق تأکید کرده است که مؤسسه توزیع کمکها در غزه موسوم به «مؤسسه انساندوستانه غزه» (GHF) که بر «تلههای مرگ» در نوار غزه نظارت دارد و با حمایت آمریکا و اسرائیل تأسیس شده است چهره اجرایی این طرح به شمار میرود.
براساس تحقیق مذکور، این نهاد مدعی ارائه کمکهای بشردوستانه بوده، اما در عمل تاکنون باعث شهادت 751 غیرنظامی، زخمی شدن چهار هزار و 931 نفر دیگر و ناپدید شدن 39 تن شده است. این در حالی است که 130 سازمان بینالمللی بشردوستانه از همکاری با این مؤسسه خودداری کرده و آن را «پوششی برای اهداف نظامی اسرائیل» دانستهاند.
گزارش یادشده اشاره میکند که این پروژه شامل تأمین مالی محرمانه، حمایت از سوی شرکتهای امنیتی خصوصی آمریکایی و فعالیتهای توزیعی بوده که با اصول انسانی در تضاد است که این امر، در نهایت منجر به اخراج برخی از شرکای گروه مشاورهای بوستون پس از افشای این طرحها شده است.
دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه با هشدار نسبت به تداوم این پروژههای جنایتکارانه که تلاش میکنند جنایت کوچ اجباری را بهعنوان یک «راهحل انسانی» جلوه دهند تأکید کرد: کلیه نهادهایی که در این طرحها مشارکت دارند یا از آنها حمایت میکنند، درباره جنایات ارتکابیافته علیه غیرنظامیان فلسطینی کاملاً مسئول هستند و ما تأکید میکنیم که پیامدهای این توطئههای سازمانیافته بدون پاسخ نخواهد ماند و عاملان آن مورد بازخواست قرار خواهند گرفت.
این نهاد اطلاع رسانی رسمی در نوار غزه، با شدیدترین عبارات این «طرحهای خطرناک برای حذف مسئله فلسطین» را محکوم و تأکید کرد: ملت بزرگ فلسطین، با وجود تمامی جنایات جنگی، گرسنگی، نسلکشی و کوچ اجباری، همچنان ریشهدار در سرزمین خود باقی خواهد ماند و تا پایان کامل اشغالگری «اسرائیل» از سراسر سرزمین فلسطین به مبارزه برای دستیابی به حقوق ثابت و مشروع خود ادامه خواهد داد.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورَد.
در تاریخ 19 ژانویه 2025 (30 دی 1403) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتشبس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه 18 مارس 2025 (28 اسفند 1403) با نقض مفاد آتشبس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
رژیم صهیونیستی با محاصره کامل نوار غزه، از ورود هرگونه کمک بشردوستانه به این باریکه جلوگیری میکند. این در حالی است که حماس و گروههای فلسطینی بر امدادرسانی از طریق سازمان ملل و لغو همه محدودیتها برای ورود این کمکها به نوار غزه از طریق گذرگاههای اطراف آن، تاکید دارند. رژیم اشغالگر با نادیده گرفتن این درخواستها و در پیش گرفتن سیاست گرسنه نگه داشتن اهالی این منطقه و انتشار گرسنگی در آن، در تلاش است آنها را به ترک این منطقه و مهاجرت به سایر کشورها وادار کند.
به دنبال افزایش فشارهای بینالمللی، رژیم صهیونیستی با ایجاد سازوکار مشترکی با آمریکا برای توزیع کمکها به مردم غزه، تحت مدیریت خودش موافقت کرد که با توجه به خشونت نظامیان اشغالگر در اطراف مراکز توزیع کمکها و قتل عام بیمحابای فلسطینیهای خواستار دریافت کمکها، به لکه ننگ دیگری بر پیشانی این رژیم و آمریکا به عنوان متحد اصلیاش در جامعه بینالملل تبدیل شده است.
همچنین بخوانید ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید