اقتصاد مقاومتی
اقتصاد مقاومتی
بسیاری از کارشناسان بخش کشاورزی براین باورند که با هدررفت سالانه حداقل 30 درصد محصولات کشاورزی، غذای 10 میلیون نفر دور ریخته میشود.
اقتصادنیوز: اقتصاد ایران به عارضه «صنعت زدایی زودرس» مبتلا شده است و پارادایم کنونی حکمرانی اقتصادی - سیاسی کشور و دگرگونی های عمیق بینالمللی، مانند گذارهای فناورانه و سبز در سطح جهان، نیز چشم انداز مثبتی را برای تغییر این روند در افق آینده ترسیم نمی کند.
آقای رییس جمهور به درستی و با ادعای برنامه کارشناسی سکان دولت را به دست گرفتید و از این جهت خدای متعال را شاکریم. اما رفته رفته، برنامه محوری جای خود را به سهمیه های وفاقی داد و مسیر دولت از گفتمان دکتر مسعود پزشکیان فاصله گرفت و بارها دلسوزان و حامیان شما این زنگ هشدار را برای شما به صدا در آوردند.
اقتصادنیوز: پژوهشگران اقتصاد سیاسی معتقدند که اقتصاد ایران به تسخیر گروههای ذینفع درآمده است. پدیده تسخیر دولت با اثرگذاری بر قوانین و سیاستها گره خورده و از همینرو، ثبت و ضبط شواهد ناظر بر این فساد بزرگ اگر نه ناممکن، بسیار دشوار است.
چه کسانی پشت استیضاح برخی وزرای دولت هستند؟ فقط مخالفان دولت یا افزایش قیمت دلار و گرانی های اخیر موافقان و حامیان دولت را نیز مجبور به استفاده از ابزارهای نظارتی کرده است؟ در گفتگو با سه نماینده مجلس به این سوالات پاسخ داده شده است.
سخنگوی صنعت آب، اصلیترین تهدید بخش کشاورزی را بدمصرفی و پرمصرفی این بخش دانست و خواستار عمل بر اساس سند امنیت غذایی بهمنظور کاهش مصرف این بخش، افزایش تولید و در نتیجه افزایش بهرهوری کشاورزی شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، پژوهشها و اقدامات اندیشکدهها برای ارتقای کیفیت سیاستگذاری و تصمیم گیری کلان در هر کشور بسیار اهمیت دارد و بازدهی این فعالیتها در سطح ملی در صورتی که با روشی صحیح انجام شود و با جدیت مورد پیگیری قرار گیرد، بسیار بالا است. اما نگاهی به وضعیت اندیشکدههای کشور و کیفیت پژوهشها و اقدامات آنها نشان میدهد که دامنه فعالیتها و اثرگذاری اندیشکدهها در کشور به صورت...
احمد مطهری اصل امام جمعه تبریز گفت: ایران امنیت جمهوری آذربایجان و ترکیه را امنیت خود میداند، هر شایعهای در خصوص اینکه ایران طمعی در این کشورها دارد، خلاف بوده و هیچ تهدیدی از طرف ایران این دو کشور را تهدید نمیکند.
دومین دوره جایزه ملی سیاستگذاری با معرفی برترینها به کار خود پایان داد.
سرپرست معاونت برنامهریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با قیمتگذاری دستوری به کشاورز اجازه ندادیم از محل سودی که میتوانست داشته باشد به ارتقا بهرهوری بپردازد.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به برخی تناقضات در سند امنیت غذایی گفت: تامین آب مورد نیاز با توجه به اختلاف آماری بین دو وزارتخانه و حجم سرمایهگذاری، نیازمند بررسی است.
رییس فراکسیون زنان و خانواده گفت: در فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی وظیفه خود میدانیم جایزه جهانی امام خمینی و این گفتمان را ترویج کنیم. به همین دلیل، به محض مطرح شدن این برنامه، همکاران ما اعلام آمادگی کردند.
معاون وزیر جهاد گفت: براساس سند امنیت غذایی دانش بنیان، دستیابی به خودکفایی محصولات اساسی تا افق 1411 نیازمند حداقل 8 هزار میلیارد تومان اعتبار است.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی گفت: براساس سند امنیت غذایی تا افق 1411، تولید محصولات کشاورزی باید به 160 میلیون تن برسد.
رئیس اسبق سازمان تات گفت: سند امنیت غذایی دانشبنیان و واقعی است و توسط بخشهای مختلف دولتی و غیردولتی به اجماع رسیده است.
معاون اسبق وزیر جهاد گفت: سالانه بین 12 تا 15 میلیارد دلار کالای اساسی وارد کشور میشود که نقطه آسیب کشور ما است.