چهارشنبه 7 آذر 1403

الهیان: مجامع حقوق بشری با دروغ درباره ایران اعتبار خود را کم می‌کنند / جنایت‌های غرب را به آنها گوشزد کردیم

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
الهیان: مجامع حقوق بشری با دروغ درباره ایران اعتبار خود را کم می‌کنند / جنایت‌های غرب را به آنها گوشزد کردیم

رئیس کمیته حقوق بشر مجلس، آمریکا و کشورهای غربی را حامی اصلی نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل درباره ایران دانست و گفت: این کشورها عنوان حقوق بشر را ابزاری برای رسیدن به اهداف سیاسی خودشان قرار دادند.

- اخبار سیاسی -

زهره الهیان رئیس کمیته حقوق بشر و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره نشست امروز شورای حقوق بشر سازمان ملل، گفت: این نشست اگرچه با پیشنهاد دو کشور آلمان و ایسلند برگزار شد، اما مشخص است که یک ائتلاف بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران بانی آن است.

غریب‌آبادی خطاب به آلمان: به سیاست مزورانه خود در حوزه حقوق بشر پایان دهید

الهیان افزود: بناست تا در این نشست، قطعنامه ای علیه کشورمان تصویب شود که در پیش نویس آن انواع اتهامات - که پیش از این آنها را درسانه‌های خارجی دیدیم - علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح شده است.

وی خاطرنشان کرد: این بخشی از یک طرح کلان است که طی آن آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای غربی می خواهند ائتلافی علیه ایران شکل بدهند.

رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی گفت: اینها همان کشورهایی هستند که سرویس‌های امنیتی‌شان در یکی دو ماه اخیر در اقلیم کردستان عراق چندین نشست هماهنگی داشتند و در این نشست ها، گروهک‌های تروریستی مثل دموکرات و کومله را تجهیز و تامین مالی کردند، آموزش دادند و آنها را با هم هماهنگ کردند و البته تروریستهای دیگری مثل داعش و منافقین هم از آن بی بهره نبودند.

الهیان اضافه کرد: آنها با طراحی هایی که در رسانه و تجهیز گروهک‌ها داشتند، باعث و بانی کشته شدن تعداد زیادی از هموطنان ما ازجمله زنان و کودکان هستند.

وی ادامه داد: اینها همان کشورهایی هستند که شعار «زن، زندگی، آزادی» می دهند ولی با تحریم‌هایی که علیه ملت ایران داشتند مسئول فوت تعداد زیادی از زنان و کودکان ایرانی هستند. اینها حامیان تروریستهایی هستند که در این دو ماه جان تعدادی از زنان و کودکان ما را گرفتند، پس صلاحیت صحبت کردن درباره حقوق بشر و زنان و کودکان را ندارند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با اشاره به موضوعات طرح شده در پیش نویس قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل، تصریح کرد: کاملاً مشخص است که آنها حقوق بشر را ابزاری برای رسیدن به اهداف و اغراض سیاسی خود قرار داده‌اند.

الهیان یادآور شد: در پاسخ به این پیش نویس، جمهوری اسلامی ایران نیز بیانیه ای صادر کرد که در این شورا نیز قرائت شد و در آن از کشورهایی مثل آلمان، انگلیس، آمریکا و فرانسه که به دنبال هجمه بین المللی علیه ایران هستند، سوال کردیم که چطور پاسخگوی اقدامات قهری و یکجانبه‌شان در تحریم هایی هستند که حق سلامت ملت ایران را زیر پا گذاشته است؟

رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی افزود: در این بیانیه به حمایت این کشورها از تروریسمی اشاره شده که مسئول شهادت 17 هزار انسان بیگناه در ایران است.

نمایندگان کشورها در نشست ویژه شورای حقوق بشر درباره اغتشاشات اخیر در ایران چه گفتند؟

الهیان خاطرنشان کرد: همچنین در این بیانیه به نقش آلمان در تجهیز ارتش صدام به بمب‌های شیمیایی اشاره شده که موجب شهادت 13 هزار نفر و مجروحیت 100 هزار نفر شد که الان نیز گهگاهی خبر شهادت برخی از این افراد منتشر می‌شود.

وی ادامه داد: ما در این بیانیه به تفصیل گفتیم که پس از فوت خانم مهسا امینی که برای همه ما تاسف‌بار بود، مجلس شورای اسلامی کمیته مستقلی تشکیل داد و در این باره تحقیق کرد و دلایل فوت را هم ارائه داد و حتی پرونده قضایی تشکیل شد.

الهیان تاکید کرد: اظهارات عجولانه غربی ها و مداخله آنها در امور داخلی کشورمان پذیرفتنی نیست و آنچه آنها تجمعات مسالمت آمیز می‌نامند، در حقیقت شورش هایی است که جان مردم بی گناه را به خطر انداخته که نمونه آن را در شیراز، و ایذه و مشهد و اصفهان و دیگر شهرها دیدیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در این بیانیه همچنین به موضوع رسانه های فارسی زبان خارج از کشور اشاره شده که دائم مردم را به آشوب و اغتشاش دعوت می کنند و آموزش ساخت بمب های دست ساز می دهند که نتیجه آن، شهید و مجروح شدن تعداد زیادی از ماموران انتظامی و امنیتی و نیز مردم عادی است.

الهیان تصریح کرد: البته همه این گزارش ها پیش از این نیز به سازمان ملل ارائه و اقدامات مخرب این کشورها در قبال ایران تذکر داده شده اما در این بیانیه هم مجدداً مورد تاکید قرار گرفته است.

وی افزود: در بخش دیگری از بیانیه، اقدامات و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در طول این 43 سال در حوزه حقوق زنان همراه با آمار و ارقام و مستندات بازگو شده است.

رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی به تحت فشار قرار دادن دیگر کشورها از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی برای رای مثبت به پیش نویس قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل اشاره کرد و گفت: آنچه مشهود است این است که این کشورها در این پیش نویس نشان دادند هیچ ابایی از گفتن دروغ و تهمت و ابزار قرار دادن عنوان حقوق بشر برای رسیدن به اغراضشان ندارند و همین مسئله موجب بی اعتیار شدن مجامع بین‌المللی در حوزه حقوق بشر می‌شود.