ایجاد800 تخت بیمارستانی ویژه بیماران حاد تنفسی توسط نیروی زمینی سپاه
فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه گفت: تا کنون بیش از 800 تخت بیمارستانی ویژه کمک به درمان بیماران حاد تنفسی، دو هزار و 290 تخت اختصاصی مراقبت و درمان بیماران کرونایی و 11 مرکز واکسیناسیون سراسری تدارک دیده شده که همچنان در حال خدمت رسانی به مردم هستند.
خبرگزاری میزان - بنا به اعلام سپاه نیوز، آیین افتتاح و بهره برداری از فاز دوم نخستین بیمارستان الگوی ملی در توسعه بیمارستانهای سیار ویژه بیماران حاد تنفسی، به همت جهادگران بیمارستان شهید صدوقی نیروی زمینی سپاه و با ظرفیت 250 تخت و بخشهای گوناگون تخصصی در سپاهان شهر اصفهان برگزار شد.
این بیمارستان سیار با ترکیبی از بخشهای ویژه و تخصصی شامل اتاقهای عمل، مراقبتهای ویژه، پاراکلینیک، ام. آر. آی و درمانگاههای تخصصی، از همه قابلیتهای لازم برای ارائه خدمات ویژه درمانی به بیماران حاد تنفسی برخوردار است.
سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد اخوان مهدوی در مراسم افتتاح این پروژه درمانی و خدماتی، گفت: با افتتاح فاز دوم این بیمارستان سیار تخصصی در پی موج جدید اپیدمی کرونایی در استان اصفهان گام دیگری در جهت تحقق عملی فرمان مقام معظم رهبری به نیروهای مسلح از جمله نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مشارکت و کمک به نظام سلامت کشور برای کمک به بیماران کرونایی برداشته شد.
وی خاطر نشان کرد: در پی فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر کمک به نظام سلامت کشور و ابلاغ فرمانده نیروی زمینی سپاه، تا کنون بیش از 800 تخت بیمارستانی ویژه کمک به درمان بیماران حاد تنفسی، دو هزار و 290 تخت اختصاصی مراقبت و درمان بیماران کرونایی و 11 مرکز واکسیناسیون سراسری تدارک دیده شده که همچنان در حال خدمت رسانی به مردم هستند.
اخوان مهدوی ادامه داد: نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حوزه تخصصی ویژه مراقبت و درمان بیماران حاد تنفسی با تجهیز و استقرار 160تخت در مشهد مقدس، یکصد تخت در اهواز، 134 تخت در کرمانشاه، 64 تخت در کرمان، 64 تخت در اردبیل، 96 تخت در نیشابور و 32 تخت در گنبد دوشادوش خادمان نظام سلامت کشور، در حال خدمت رسانی به مردم است.
وی از طراحی و ساخت بیمارستان سیار نمونه و پایلت ویژه بیماران تنفسی با دارا بودن تمامی امکانات و زیر ساختهای لازم از جمله سی. تی. اسکن، پی. سی. آر، آی. سی. یو و تختهای ویژه مراقبتی خبر داد و آن را از جمله دستاوردهایی توصیف کرد که همه مراحل طراحی و ساخت نمونه کشوری آن توسط کارشناسان فرماندهی بهداری نیروی زمینی سپاه انجام شده است، طرحی که موفق به اخذ تمام استانداردهای ابلاغی در حوزه سلامت گردیده و پروانه بهره برداری نیز کسب کرده است و به عنوان نخستین الگوی ملی در توسعه بیمارستانهای سیار حاد تنفسی در کشور و منطقه به شمار میآید.
فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه اضافه کرد: راه اندازی و افتتاح 11 مرکز بزرگ واکسیناسیون سراسری، اعزام 300 تیم تخصصی شامل پزشک، پرستار، بهیار و پزشکیار، اعزام 920 نفر از متخصصان بهداشت و درمان به مناطق پرخطر و کمک به کادر پرستاری برابر با اعلام نیاز وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، فعال سازی بیش از 2 هزار و 290 تخت اختصاصی بیمارستانی و انجام عملیات واکسیناسیون بیش از 700 هزار نفر از اقشار مختلف مردم، بخش دیگری از اقدامات نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کمک به نظام سلامت کشور در دوره همه گیری بیماری کرونا در کشور است.
وی افزود: تختهای اختصاصی بیمارستانی تجهیز و آماده شده علاوه بر خدماتی که تا کنون ارائه داده اند، عملا به بخشی از ظرفیت فعال درمانی کشور تبدیل شده و این آمادگی وجود دارد تا در صورت نیاز و ضرورت و یا تغییر کاربری نوع خدمات درمانی، در هر نقطهای که مردم نیاز داشته باشند فعال و به کار گیری شود.
اخوان مهدوی در حاشیه آیین بهرهبرداری از این بیمارستان سیار تخصصی در سپاهان شهر اصفهان، به راهبردهای بهداری نیروی زمینی سپاه و توجه به مشارکت فعال در کمک به نظام سلامت کشور اشاره کرد و گفت: ظرفیتهای بهداشتی و درمانی نیروی زمینی سپاه در خدمت به همه مردم قرار دارد و تاکنون در کسب افتخار خدمتگزاری و مردمیاری، توفیقات خوب و ارزشمندی داشته ایم.
وی به راهبردهای فرماندهی بهداری نیروی زمینی سپاه اشاره و اظهار داشت: ارتقای کمی و کیفی مراقبت از سلامت بر مبنای استانداردهای اعتباربخشی با رویکرد دفاع زیستی، همگام سازی مدیریت تروما و دفاع زیستی با توسعه بیمارستانهای تخصصی و فوق تخصصی، توسعه سامانههای سیار درمانی و خدماتی با رویکرد دفاع زیستی، توسعه بخشهای مراقبت ویژه با رویکرد دفاع زیستی و توسعه مراکز درمانی مراقبتی در جوار بیمارستان ها، بخشی از راهبردهای بهداری نیروی زمینی سپاه در جهت توسعه خدمات بهداشتی و درمانی است.