ایهود باراک: هدف جنگ اول لبنان تبدیل اردن به کشور فلسطین بود
تهران - ایرنا - ایهود باراک نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که هدف تجاوز اسرائیل به خاک لبنان در جریان سال 1982 (خرداد 1361) تبدیل اردن به کشور فلسطین و اخراج سازمان آزادیبخش فلسطین بود.
در حالی که تقریبا بیست سال از زمان خروج ارتش متجاوز رژیم صهیونیستی از جنوب شرقی خاک لبنان در زمان نخست وزیری ایهود باراک میگذرد، وی در مصاحبه با روزنامه معاریو گفت که هدف از جنگ اول لبنان در سال 1982 اخراج سازمان آزادیبخش فلسطین از لبنان و فرستادن آنها به اردن بود. در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک لبنان در سال های جنگ داخلی 1982 اسرائیل سعی داشت تا نیروهای فالانژ را به عنوان یک همدست در جنایات خود همراه کند. نقشه صهیونیستها این بود که اقلیت نیروهای مسیحی افراطی فالانژ را به عنوان یک متحد در منطقه برای پیشبرد سیاستهای خود انتخاب کنند.
صهیونیستهایی که به آنها گفته شده بود هدف از این جنگ پاکسازی نیروهای سازمان آزادی بخش فلسطین از جنوب شرقی لبنان برای جلوگیری از حملات آنها علیه رژیم صهیونیستی بوده، اکنون از باراک میشنوند که آریل شارون وزیر جنگ وقت رژیم اسرائیل قصد تبدیل اردن به کشور فلسطین را داشته است. به ادعای رسانههای صهیونیستی، مسوولان سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) پس از این جنگ به شمال آفریقا رفتند و در پی امضای توافق اسلو در سال 1994 میلادی به غزه بازگشتند. باراک در مصاحبه با معاریو گفت، وی فکر میکرد که فقط خودش از طرح شارون آگاه است اما سپس اوری آونری دبیر نشریه هعولام هزیه نیز در این مورد مطلبی را منتشر کرد. وی افزود که از حمله فلسطینیها به عنوان بهانه برای حمله به جنوب لبنان و تبدیل آن به یک اهرم به نفع اسرائیل و پیوستن به نیروهای مسیحی در بیروت استفاده کردیم.
به گفته وی، پیش فرض این بود که سازمان آزادی بخش فلسطین به اردن بازگردد و بر خلاف آنچه در سپتامبر سیاه 1970 (شهریور 1349) رخ داد این بار آنها آماده بازگشت و در اختیار گرفتن دولت باشند. وی در مورد نقشه شوم صهیونیستها برای اخراج فلسطینیها از لبنان نوشت که در نهایت با رهایی صهیون، یک کشور فلسطینی در اردن ایجاد میشد و مشکلات میتوانست حل شود. رژیم صهیونیستی همیشه حل مشکلات را در اشغال اراضی فلسطینیها و عدم بازگشت آنها به سرزمین مادری خود ترسیم کرده است.
اخیرا در طرح مشترک آمریکایی - صهیونیستی موسوم به معامله قرن که بهمن ماه گذشته در کاخ سفید با حضور سران صهیونیستی و توسط دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا رونمایی شد، صهیونیستها چراغ سبز برای الحاق بخشهای دیگر کرانه باختری را دریافت کردند. بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و بنی گانتس رهبر حزب آبیسفید نیز در توافق برای تشکیل کابینه یکی از بندهای توافق را آغاز پروژه الحاق دره اردن و بخشهایی از کرانه باختری از اوایل ماه ژوئن (خرداد ماه) مشخص کردهاند.
بر اساس توافق اسلو در سال 1994 قرار شد تا دو بخش کرانه باختری رود اردن و غزه در اختیار فلسطینی ها قرار گیرد ولی اکنون تل آویو به دنبال اشغال کرانه باختری رود اردن است.
رژیم صهیونیستی در طول تاریخ از کرانه دریای مدیترانه اشغال گریهای خود را آغاز کرده و در نهایت به دره رود اردن رسیده است و همینطور فلسطینیها را از غرب این سرزمین به سمت شرق حرکت داده تا در نهایت آنها را به دست اردن بسپارد و به نقشه شوم اشغال کامل فلسطین دست یابد.
*س_برچسبها_س*