بازگشتِ چند مسابقه و برنامه به تلویزیون / «بازیمون» دوباره در شبکه سه
مجموعههای جدید شبکه یک از امروز کنداکتور خودش را با بازگشت چند برنامه تغییر داده، در حالی که شبکه سه هم «بازیمون» را به آنتن برگرداند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، چند برنامه و مسابقه به شبکه یک و سه سیما برگشته که نویدِ نونَوار شدن کنداکتور تلویزیون را میدهد.
جزئیات را در ادامه ببینید:
بازارِ داغ مسابقهها در شبکه یک
مسابقه «اتم»، مسابقه «رزم آوران»، مستند «پرتره پورسینا» و مستند «مازرون» مجموعههای جدید شبکه یک سیما است که از شنبه 17 اردیبهشت با شروع اولین هفته بعد از ماه رمضان در جدول پخش قرار میگیرند.
دوره جدید «سیمای خانواده»، «صبح بخیر ایران» به همراه تازهترین قسمتهای مسابقه «دستپخت» و «ایران» هم مکمل برنامههای روتین این شبکه خواهند بود. سری جدید برنامه تحلیلی «پایش» که هماکنون در مرحله پیش تولید قرار دارد نیز بهزودی کنداکتور اضافه خواهد شد.
مستند پرتره «پورسینا»
مستند پرتره «پورسینا» قرار است در هر قسمت زندگی یکی از مفاخر پزشکی ایران را در سه مقطع کودکی، جوانی و حال حاضر به تصویر بکشد. معرفی مفاخر کشور و و دستاوردهای آنها و راههای رسیدن به موفقیت رویکرد اصلی این برنامه است.
«پورسینا» به تهیه کنندگی و کارگردانی حامد کاظم زاده، کاری از گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک سیما است که یکشنبهها و سهشنبهها ساعت 17:30 پخش میشود.
مستند مسابقه «اتم»
«اتم» مخفف الگوها و تجربههای موفق است. این برنامه یک برنامه استعدادیابی نیست، بلکه داشتن دغدغه و پشتکار و نیز تعهد از ویژگیهای «اتم» هاست. برای «اتم» های برتر، داشتن شرایطی چون مردمی بودن، خلاقیت و مسأله محور بودن، قابل تکثیر بودن ایده و الگو حائز اهمیت است که در داوریها به آن دقت شده و خواهد شد.
فصل نخست «اتم» در سال گذشته پخش شد و حالا کاوه خداشناس در برنامهای ترکیبی ایده «اتم» یا همان الگوها و تجربههای موفق ایرانیان را مرور میکند تا فصل 1400 «اتم» را به فصل دوم برنامه در سال 1401 وصل کند.
«اتم» به تهیهکنندگی سیداحمد موسویان و کارگردانی سیدصادق شهربانویی، کاری از گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک سیما است که پنجشنبهها و جمعهها ساعت 23 پخش میشود.
مسابقه «رزم آوران»
«رزم آوران» اولین مسابقه رزمی و زرهی تلویزیون است که با شیوهای جذاب و با استفاده از خودروهای جنگی، از جمله تانک و نفربر تهیه و تولید شده است.
رقابت نفسگیر گروههایی از جوانان با تجهیزات نظامی، مسابقهای جذاب ساخته که یکشنبهها و سه شنبهها ساعت 19:20 از شبکه یک پخش میشود.
مسابقه «رزم آوران» محصول صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی است که عباس احمدزاده و مرتضی مقدس تهیهکنندگان و محمد ندیمی و مجتبی نکو کارگردانان این مسابقهاند.
مستند «مازرون»
مستند «مازرون» با هدف معرفی و نمایش زیباییهای طبیعی و فرهنگی استان مازندران تولید شده است.
این مستند جذاب به تهیه کنندگی و کارگردانی ایمان گودرزی، کاری از گروه اجتماعی شبکه یک سیماست که شنبه، دوشنبه و چهارشنبه ساعت 17:30 پخش میشود.
سری جدید مسابقه «ایران»
سری جدید مسابقه «ایران» از شنبه 17 اردیبهشت پخش میشود. این برنامه با هدف معرفی هرچه بیشتر ایران به ایرانیان و افزایش اطلاعات عمومی بینندگان در حوزههای فرهنگ، جغرافیا، تاریخ، گردشگری، دفاع مقدس، مفاخر، دانشمندان، پیشرفتها و توانمندیهای کشور تولید شده و همه سؤالات آن مربوط به ایران است.
مسابقه «ایران» به تهیهکنندگی هاشم رضایت و اجرای سعید شیخزاده کاری از گروه اجتماعی شبکه یک سیما است که شنبه، دوشنبه و چهارشنبهها ساعت 19:30 پخش میشود.
سری جدید مسابقه «دستپخت»
مسابقه «دستپخت»، فقط یک مسابقه آشپزی نیست. هدف از این برنامه، تقویت ارتباط خانوادگی و معرفی فرهنگ و غذاهای مردم استانها و اقوام مختلف کشور است. نکات آشپزی، تزیین غذا، نظافت، مدیریت انتخاب و تهیه مواد اولیه، صرفه جویی در آب و انرژی و تفکیک زباله از سایر آموزههای مهمی است که در این برنامه به آنها پرداخته میشود.
سید وحید حسینی مجری و تهیهکننده «دستپخت» است که پنجشنبهها و جمعهها ساعت 19:30 روی آنتن میرود.
سری جدید برنامه «ثریا»
برنامه تحلیلی «ثریا»، که با هدف دیدهبانی پیشرفت کشور و توجهدادن به فرصتها و مزیتهای کشور و راههای رفع نقاط ضعف و عبور از تهدیدهای بالقوه در حوزههای مختلف اقتصادی و... طراحی شده از این هفته پخش خواهد شد.
«ثریا» به تهیهکنندگی و اجرای محسن مقصودی، یکشنبهها ساعت 23 پخش میشود.
سری جدید «صبح بخیر ایران»
«صبح بخیر ایران» در سال جدید دستخوش تحولاتی شده از اضافه شدن بخش میز اقتصادی و دانش بنیان در هر برنامه با حضور مسئولان و مدیران شرکتهای دانشبنیان، گزارشهای مردمی، معرفی مشاغل، بخش مستند برداشت محصولات کشاورزی، تا تولید یک تیتراژ پرانرژی و در فضای موسیقی محلی ایرانی.
این برنامه را شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 6 صبح ببینید.
برنامه «سیمای خانواده»
«سیمای خانواده»، باسابقهترین برنامه خانواده سیما است و در این برنامه در کنار موضوعات هنری و خانهداری، مباحث چون افزایش جمعیت، سلامت خانواده، تربیت فرزندان، معرفی کتاب و بازخوانی راه و رسم قهرمانان کشور، از جمله شهدا، جانبازان وایثارگران در کنار سایر موضوعات مختلف مرتبط با خانواده در فضایی صمیمی و با حضور ترکیبی از مجریان جوان و باتجربه و نام آشنا به خانواده ها ارائه میشود.
برنامه «سیمای خانواده» هر روز ساعت 11:15 صبح پخش میشود.
برنامه «پایش»
سری جدید برنامه «پایش» نیز در مرحله پیش تولید قرار دارد و بهزودی با تغییراتی از جمله در حوزه مطالبهگری، اقتصاد کلان و شعار سال، تولید و پخش خواهد شد.
سریال «داستان یک شهر» در پایان راه تصویربرداری
«داستان یک شهر» که از سریالهای تلویزیون در سال 1380 بود، بعد از 20 سال به قلم پیمان عباسی، کارگردانی محمدرضا آهنج و تهیهکنندگی فرشید محمودی روایت تازهای را از تلاش 26 ساله تیم برنامهسازی در شهر شبکه پنج سیما به تصویر میکشد.
دانیال عبادی، علی دهکردی، هلیا امامی، یوسف مرادیان، امین ایمانی، ایرج نوذری، عزت الله رمضانی فر، بهزاد خداویسی، سروش جمشیدی، امیر دژاکام از جمله بازیگران این سریال هستند.
سریال «داستان یک شهر» به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه پنج سیما از تولیدات سیمافیلم است.
تاکنون 90 درصد از سریال در لوکیشنهای مختلف استان تهران تصویربرداری شده و گروه تصویربرداری سریال، این روزها در مترو تهران مشغول ضبط این سریال تلویزیونیاند.
سری جدید «بازیمون» از امروز روی آنتن سه
سری جدید «بازیمون» از امروز در شبکه سه پخش میشود.
«بازیمون» با ساختار رئالیتی شو و اولین مسابقه اتاق فرار تلویزیونی به کارگردانی عباس اختری است که سری جدید آن از امروز به روی آنتن شبکه سه میرود.
«بازیمون» از شنبه تا چهارشنبه حوالی ساعت 16 روی آنتن میرود.
«هزار راه نرفته» به تلویزیون بازگشت
پخش برنامه «هزار راه نرفته» که در ایام عید و ماه مبارک رمضان دچار وقفه شده بود، از امروز شنبه، 17 اردیبهشت از سر گرفته میشود.
برنامه «هزار راه نرفته» که بر تحکیم خانواده تأکید دارد، اهمیت تشکیل خانواده و ازدواج، روابط بین اعضای خانواده، رفع سوء تفاهمات در زندگی مشترک و حل اختلافات خانوادگی و... را به عنوان موضوعات و کلیدواژههای اصلی این برنامه روانشناسی قرار داده و این هفته با محوریت دخالت خانوادهها در روابط زوجین و اعتیاد در میان اعضای خانواده روانه آنتن میشود.
«هزار راه نرفته» به روابط والدین با فرزندان به عنوان بنیان اصلی شکل روابط در آینده فرزندان، راههای مواجهه با تنشها در زندگی متأهلی، سوالات جوانان در شرف ازدواج، انتخاب آگاهانه زوجین پیش از ازدواج و موضوعاتی که در این انتخاب اثر دارند، روابط زناشویی و چالشهای سالهای اول زندگی، بچه دار شدن و تربیت فرزند، نقش فرزند در تحکیم روابط زوجین، چالشهای مختلف زندگی، دوری از تصمیم عجولانه برای جدایی و بازسازی زندگی و روابط جدید بعد از طلاق میپردازد.
در این برنامه افراد یا زوجین درباره مسائل و دغدغههای خود صحبت میکنند و مشکلاتی را که پیش آمده مطرح میکنند و سپس درباره موضوع آنها، مشاور صحبت میکند و راهحلها یا تکنیکهایی را آموزش میدهد.
این برنامه در سال 1381 اولین تجربه حضور در آنتن تلویزیون را کسب کرد.
«هزار راه نرفته» کاری است از گروه خانواده شبکه دو به تهیهکنندگی ناهید ساداتشریفی که هر شب ساعت 22:30 از شبکه دو سیما روانه آنتن میشود.
پایان سریال «تازه وارد» با 8 کارگردان جوان
تصویربرداری سریال 11 اپیزودی «تازه وارد» به تهیهکنندگی محمدجواد موحد در تهران تمام شد.
ورزشگاه کبکانیان آخرین لوکیشنی بود که گروه سازنده این اثر کار خود را در آنجا به پایان رساندند.
حسن حبیبزاده، رضا محبی، میلاد محمدی، سجاد معارفی، رضا کشاورز، احمد حیدریان، محسن امانی و محمدجواد صالحی از جمله هشت کارگردان جوان این اثر تلویزیونیاند که اپیزودهای مختلف «تازه وارد» را جلوی دوربین بردند.
این سریال 11 اپیزودی که بیش از 45 بازیگر اصلی در آن نقشآفرینی کردند و در 140 لوکیشن متفاوت کار شده است، دست روی یکی از معضلات اجتماعی یعنی افزایش سن جمعیت گذاشته و به مسئله فرزندآوری پرداخته است.
رضا بنفشهخواه، آشا محرابی، سپیده خداوردی، امیرمحمدزند، علی عاملهاشمی، زهرا داوودنژاد، الهام طهموری، محمد نادری، مهدیه نساج، حسین شهبازی، سالار کریمخانی، سهی بانو ذوالقدر، شیوا خسرومهر، جوانه دلشاد و... از جمله بازیگران این اثر تلویزیونیاند.
سریال اپیزودیک «تازه وارد» در باشگاه فیلم سوره تولید شده و محصول خانه تولیدات جوان است.
تغییرات سریالهای تلویزیون / از ورودِ تازهواردها تا ادامه دو مجموعه رمضانی! مشکل تلویزیون کجاست؛ بازیگر، فیلمنامه، مدیر یا رقبا؟ توضیحات رئیس صدا و سیما درباره ملاکهای انتخاب مدیران جدید تلویزیون / بررسی حمله سایبری به کجا رسید؟