برنامه روز ملی بسیج اساتید تشریح شد
رئیس سازمان بسیج اساتید اعلام کرد: این سازمان مصادف با 31 خرداد سالروز شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید، مراسم روز ملی بسیج اساتید را با حضور 30 هزار نفر از اساتید بسیجی برگزار می کند.
رئیس سازمان بسیج اساتید اعلام کرد: این سازمان مصادف با 31 خرداد سالروز شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید، مراسم روز ملی بسیج اساتید را با حضور 30 هزار نفر از اساتید بسیجی برگزار می کند.
به گزارش خبرنگار مهر محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور بعدازظهر امروز در نشست خبری با گرامیداشت یاد و خاطره شهید دکتر مصطفی چمران و شهدای علمی کشور گفت: 31 خرداد سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران است که با درخواست اساتید بسیجی و تاکید مقام معظم رهبری و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز ملی اساتید بسیجی نامگذاری شده است.
وی افزود: هر ساله به مناسبت این روز، اساتید بسیجی سراسر کشور یاد و خاطره شهید چمران را به عنوان استاد تراز انقلاب اسلامی گرامی میدارند و این فرصتی برای تبیین و نقش آفرینی اساتید بسیجی در عرصههای مختلف علمی، فرهنگی و سیاسی و کمک به نظام حکمرانی کشوراست.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور افزود: با در خواست اساتید دانشگاه ها تصویب شد روز مذکور با حضور 30 هزار نفر از اساتید بسیجی در سراسر کشور و در دانشگاههای اصلی و مادر گرامی داشته میشود. این مراسم در استان تهران نیز در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
وی افزود: مقام معظم رهبری تعاریف بسیار زیبایی از دکتر شهید چمران دارند و شهید چمران را در شاخصههای اعتقادی، فکری، اندیشهای، مدیریتی، علمی به عنوان استاد الگو و تراز انقلاب اسلامی برای استادان انقلابی و بسیجی ترسیم میکنند.
مردانی افزود: شهید چمران در تخصص خود جزو نفرات اول دانشگاه برکلی آمریکا بود و درخواست همکاری از سوی ناسا را رد کرد و خود را وقف خدمت به مسلمانان لبنان کرد و بعد از انقلاب هم در کشور حاضر شد و به عنوان یک رزمنده، یک مجاهد فی سبیل الله در عرصههای دفاعی و نظامی حضور یافت و گروه جنگهای نامنظم را تشکیل داد و در نهایت شهید شد و خود را فدای آرما ن های اسلام کرد و وی در واقع به نوعی استاد و الگوی، سنت و تجدد بود.
وی ادامه داد: شهید چمران بهترین الگوی اساتید بسیجی و انقلابی است. در بیش از 80 نقطه کشور و در دانشگاههای اصلی اساتید بسیجی دانشگاهها حضور خواهند داشت و مراسم این روز ملی در دانشگاه تهران با حضور اساتید دانشگاههای تهران برگزار خواهد شد و در واقع یک برنامه نمادین است و نشان دهنده فعالیت و نقش اساتید در حوزههای انقلابی و تخصصی در راستای کمک به کارآمدی نظام و حکمرانی کشور خواهد بود.
رئیس سازمان بسیج اساتید افزود: این مراسم روز چهارشنبه 31 خردادماه از ساعت 9 تا 12 همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد و سخنرانان اصلی برنامه دانشگاه تهران، فرمانده کل سپاه، وزیر علوم، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و برخی از مقامات خواهند بود.
وی شعار این مراسم را «استاد بسیجی، جهاد تبیین و امیدآفرین، اعتلای حکمرانی» عنوان کرد و افزود: علاوه بر این مراسم، جشنواره علمی شهید چمران نیز آذرماه برگزار میشود که این جشنواره مختص فعالیتهای علمی در حوزه فناوری و تخصصی بخش آموزش عالی کشور است که سال گذشته 19 هزار اثر به این جشنواره ارسال شده بود که امسال با بازنگری که انجام میشود به صورت دقیق تر به صورت استانی و ملی برگزار خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به برنامههای بسیج اساتید در سال گذشته گفت: بسیج اساتید در سال گذشته به ویژه نیمه دوم سال، موضع گیری های با توجه به ناآرامی که وجود داشت موضع گیری های سیاسی داشت. اساتید فعالیت گسترده ای داشتند، هزار و 523 بیانیه، از سوی دانشگاه ها منتشر شد، یک بیانیه با امضای 10 هزار نفر از اساتید بسیجی صادر شد. 3 هزار و 491 برنامه تبیینی و فرهنگی، در سطح دانشگاهها از سوی بسیج اساتید برگزار شد.
وی افزود: همچنین کارگاه ها و جلسات تولید محتوا برای جهاد تبیین 6 هزارو 192 جلسه برگزار شد. هزار کانون استادی شکل گرفت. تشکیل جلسه شورای قشری و صنفی بسیج اساتید بود که بیش از 517 جلسه برای همفکری و در سطح نخبگان شکل گرفت.
مردانی ادامه داد: علاوه بر این گفتگو با اساتید و دانشجویان معترض و منتقد صورت گرفت. اساتید بسیجی برای روشنگری با بیش از 3 هزار و 300 نفر از دانشجویان گفتگو و داشتند با بیش از هزار و 200 استاد که منتقد بودند گفتگوی چهره به چهره صورت گرفت.
مردانی ادامه داد: فضای تبیین و مقابله با جنگ ترکیبی رسانه ای دشمن که حرکت پیچیده بود استادان بسیجی از طریق رسانه و فضای مجازی با حضور در خطبه های نماز جمعه، فعالیت گوناگون داشتند که منجر به روشنگری اذهان اساتید و دانشجویان شود.
وی ادامه داد: بیش از 4 هزار و 800 نفر از اساتید برای بازدید از مراکز صنعتی و مراکز تولید تحت عنوان اردوهای پیشرفت و اردوهای علم و فناوری شرکت کردند و بیش از 4 هزار نفر از اساتید در مناطق عملیاتی اردوهای راهیان نور حضور یافتند. مهمترین اولویت سازمان بسیج اساتید ما در سال جاری تحقق شعار سال، مهار تورم و افزایش تولید و اشتغال و مسئله عفاف و حجاب است. محرومیت زدایی نیز به فعالیت اساتید بسیجی اضافه شد.