بیانیه 21 هزار حقوقدان انقلابی در محکومیت اقدامات ضدحقوق بشری و تحریمی آمریکا
بیش از 21 هزار حقوقدان انقلابی با امضای بیانیهای اقدامات ضدحقوق بشری و تحریمی آمریکا را محکوم کرده و خواستار برخورد و مقابله سازمانهای بین المللی با اینگونه اقدامات آمریکا شدند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طبق اعلام خبرگزاری بسیج، بیش از 21 هزار حقوقدان انقلابی کشور با امضای بیانیهای اقدامات ضد حقوق بشری و تحریمی آمریکا را محکوم کرده و خواستار برخورد و مقابله سازمانهای بین المللی با اینگونه اقدامات آمریکا شدند.
متن کامل این بیانیه که به امضای 21333 حقوقدان رسیده بدین شرح است:
ان تکونوا تألمون فانهم یألمون کما تألمون و ترجون من الله ما لا یرجون و کان الله علیما حکیمانساء /104 ان تمسسکم حسن تسؤهم وان تصبکم سیئ یفرحوا بها وان تصبروا وتتقوا لا یضرکم کیدهم شیئا ان الله بما یعملون محیط آل عمران /120
اگر شما درد و رنج میبینید، آنها نیز همانند شما درد و رنج میبینند؛ ولی شما امیدی از خدا دارید که آنها ندارند؛ و خداوند، دانا و حکیم است. اگر نیکی به شما برسد، آنها را ناراحت میکند؛ و اگر حادثه ناگواری برای شما رخ دهد، خوشحال میشوند. (اما) اگر (در برابرشان) استقامت و پرهیزگاری پیشه کنید، نقشههای (خائنانه) آنان، به شما زیانی نمیرساند؛ خداوند به آنچه انجام میدهند، احاطه دارد.
انقلاب اسلامی ایران در حالی وارد دهه پنجم حیات خود میشود که حقد و کینه توزی دشمن و جنگ تمام عیار استکبارجهانی و ایادی آن، علیه انقلاب اسلامی ایران و کانونهای مقاومت جهان به دلیل پیشرفت و توفیقات روز افزون ایران اسلامی، به وضوح قابل مشاهده است. در این جنگ تمام عیار، دشمن از هر آنچه در توان دارد بهره میگیرد تا از رهگذر فشارهای اقتصادی و سیاسی و تهدیدهای نظامی و حتی تحریم ضد انسانی دارو، بتواند این سد عظیم و مستحکم مقابل خود را که مانع از رسیدن به آرزوهای استثمار گرایانه خود در جهان است، بشکند.
مجلس سنای آمریکا در اولین ماههای پیروزی انقلاب، ایران اسلامی را تحریم و اعلام کرد که تا شش ماه دیگر این انقلاب از بین خواهد رفت. اما امروز کسانی که آرزوی نابودی ایران اسلامی را داشتند، همه زیر خاک هستند و جمهوری اسلامی ایران این شجره طیبه 40 سال است که به سمت عظمت و تعالی در حرکت بوده و ریشههای آن هر روز عمیقتر و بدنه آن تنومندتر گردیده است. در واقع با ظهور این قدرت معنوی نوظهور پر تلاش پر انگیزه، که دنیا آن را نمیشناخت، قدرت ظاهری استکبار ترک خورد و این ترک هر روز عمیقتر میشود.
اما مدتی است که کشورهای جهان و نیز ملت بزرگ ایران، درگیر و دار مقابله با ویروس منحوس کرونا هستند. در این حال که کشورهای دیگر تمام توان خود را برای مهار شیوع این بیماری و درمان بیماران متمرکز کرده اند، ملت ایران از یک طرف با این ویروس و از طرف دیگر با تحریمهای ناجوانمردانه و غیر انسانی و ظالمانه آمریکا مواجه شده است.
نباید فراموش شود که حتی خیلی پیشتر از شیوع کرونا، اثر تحریمهای دارو بر علیه سلامت و نظام درمانی ملت ایران ثابت شده بود و اگر تا پیش از این در آسیب رساندن تحریمهای امریکا در حوزه دارو و درمان و سلامت نسبت به مردم ایران تردیدی وجود داشت، امروز در میانه شیوع کرونا دیگر هیچ تردیدی در این خصوص وجود ندارد و مقامات امریکایی خود اعتراف میکنند این فشار حداکثری، بر جمعیت غیر نظامی و مردم بی گناه با هدف ایجاد نارضایتی علیه حاکمیت ایران طراحی شده است و امروز که خبیثترین دشمن ملت ایران، آمریکا و مسئولان شارلاتان و دروغگوی آن، انواع و اقسام خصوصیات زشت اخلاقی را در کنار ظلم و ستم بر ملت ایران و نقض حقوق بشر دنبال میکنند، جامعه حقوقی کشور و حقوق دانان انقلابی به عنوان بخش مهمی از بدنهی این نظام مستحکم و مقاوم، نقش و جایگاهی ویژه در ایستادگی مقابل نظام سلطه به سرکردگی آمریکای جنایتکار و دفاع از حقوق ملت مقتدر و در عین حال مظلوم ایران دارد و در قبال این ظلم فاحش ضد حقوق بشری، بعنوان قشری مطالبه گر و عدالتخواه وظیفه سنگین تری نسبت به دیگران بر دوش خود احساس میکند. از این رو نکاتی را در راستای روشنگری و تبیین اقدامات خصمانه و ضد حقوق بشری آمریکای نژاد پرست و تروریست اعلام میدارد که ذیلا به آن اشاره میشود.
1- تحریمها ناقض حقوق بین الملل، خلاف حقوق بشر و محکوم است
رویکرد ضدانسانی آمریکا در تداوم تحریمها علیه ایران، پیششرطهای آمریکا برای فروش دارو و تجهیزات پزشکی حتی در زمان شیوع بیماری کرونا، بر خلاف مسائل انساندوستانه و شدیدا محکوم است. واین اقدامات ناقض قوانین بینالمللی است.
تحریم دارو، تجهیزات پزشکی، و مواد غذایی و تحریمهایی که سبب عدم دسترسی به دارو و سایر امکانات پزشکی میگردد، به طور مستقیم حق حیات و زندگی بشریت را به خطر میاندازد و آشکارا تهدیدی مستقیم علیه حق حیات انسانها و ناقض بنیادیترین حقوق بشری است.
مقامات دولتی آمریکا در اقدامی نمایشی و یک بازی سیاسی - روانی، خواهان کمک به ایران برای مقابله با کرونا شده بودندکه این ادعایی عجیب و مضحک است؛ آنان ادعا دارندکه هیچ محدودیتی برای کمکهای بشردوستانه به ایران برای مبارزه با کرونا، صادرات اقلام بشردوستانه، دارو و... وجود ندارد. در حالی که در میدان اقدام و عمل؛ عملکرد دولت تروریستی ترامپ کاملا مغایر با این ادعاست. ادعای کمک به ایران برای مقابله با کرونا از سوی کشوری که با تروریسم اقتصادی خود باعث فشارهای گسترده بر مردم ایران شده و حتی راه خرید دارو و تجهیزات پزشکی را مسدود کرده است، ادعایی بی شرمانه و سراسر کذب است. این سخنان مقامات آمریکایی، دروغ پردازی و تلاشی برای سرپوش گذاشتن بر سیاستهای عمیقا ضد اخلاقی آنهاست. آمریکا باید به جای عوام فریبی، تحریمهای غیرانسانی و غیر قانونی خود علیه ایران را لغو کرده و به زورگویی و تجاوز علیه بشریت در دنیا خاتمه دهد.
2- سازمانهای نظارتی بین المللی باید نسبت به آزمایشگاههای متعددآمریکا در منطقه و جهان اقدام به راستی آزمایی نمایند.
سازمانهای نظارتی بین المللی که ادعای دفاع از حقوق بشر و انجام اقدامات بشر دوستانه دارند، و هدف اصلی از ایجاد و فعالیت آنها نظارت بر اقدامات و فعالیتهای مختلف کشورها و راستی آزمایی اظهارات آنها در عرصههای مختلف است؛ باید در راستای دفاع از حقوق بشر اقدام به نظارت و راستی آزمایی از فعالیتهای آزمایشگاههای بیولوژیکی امریکا نمایند. آمریکاییها با داشتن آزمایشگاههای متعدد بیولوژیکی در سراسر جهان خصوصا در منطقه غرب آسیا که معلوم نیست آیا بدنبال خدمات پزشکی هستند یا تروریسم بیولوژیکی، خود در مظان اتهامند و هیچ عقل سالمی باور و اعتماد ندارد که این آزمایشگاهها با گستردگی جغرافیایی و پراکندگی قابل توجه در جهت رفع مشکلات علمی، بهداشتی و پزشکی در دنیا ایجاد شده اند.
3- ساز وکار نظام بین المللی منفعلانه است
ساز وکار نظام بین المللی در برابر جنایات دولت تروریستی امریکا و اقدامات ضد حقوق بشری آن دولت، منفعلانه است. کشتار انسانهای آزادیخواه و همچنین اقدامات یکجانبه و غیرقانونی در مبارزه با خواست ملتها و سرکوب حقوق مسلم انسانها، مساله امروز این دولت جنایتکار نیست. ایالات متحده امریکا بوسیله تحریمها و با اطمینان از عدم مطالبه گری جامعه بین المللی، ظالمانهترین اقدامات ضد انسانی را علیه انسانیت و بشریت انجام میدهد. انتظار از جامعه بین المللی خصوصا سازمان ملل متحد آن است که یک دادگاه بین المللی کیفری ویژه دولت امریکا تشکیل دهد. در این شرایط از جامعه جهانی، نهادها و مجامع حقوق بشری انتظار میرود که درقبال سیاستها و اقدامات ضدبشری آمریکا علیه مردم ایران و دیگر کشورها واکنش مناسب نشان داده و با محکوم کردن این گونه اقدامات، فشارهای خود به واشنگتن برای تغییر سیاستهای کنونی اش در ضدیت با ایران اسلامی و مظلومین جهان را افزایش دهند.
4- بانک جهانی باید استقلال خود را حفظ کرده و کارکرد تخصصی پیدا کند
بانک جهانی که یکی از مهمترین اهدافش، کمک به توسعه کشورهای در حال توسعه از طریق اعطای وام است، در بحبوحه شیوع این بیماری و نیاز کشورها، با کارشکنی دولت آمریکا، با اعطای وام به ایران مخالفت مینماید که این مصداق نقض کنوانسیونهای ژنو، جنایت علیه بشریت و از مصادیق روشن اهانت به کرامت انسانی است و خود جرمی مستقل به حساب میآید. اگر چه به فرموده رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی جمهوری اسلامی ایران به لطف الهی و با اتکاء به ظرفیتهای داخلی، این مساله را رفع خواهد نمود.
5- دیوان لاهه و جنایت علیه بشریت
بر اساس ماده 6 اساسنامه دیوان، کشتن و از بین بردن اشخاص در سطح وسیع در چارچوب یک حمله گسترده یا سازمان یافته علیه یک جمعیت غیر نظامی، جرم تلقی شده و جنایت علیه بشریت محسوب میشود که در آن تحقق منازعه مسلحانه شرط نشده است. از طرفی رای دیوان مورخ 29 نوامبر 1996 تصریح کرده است که جرایم جنایت علیه بشریت، اعمال به شدت خشونت آمیزی هستند که با هجمه به اساسیترین حقوق موجودات بشری همچون حیات و آزادی، صحت وسلامت جسمانی و روانی و کرامت انسانی، به آنان آسیب وارد میکند. جرائم ضد بشریت از اعمال غیر انسانی بوده که به جهت گسترده بودن به شدت مرزهای مدارا و بردباری در جامعه بین الملل را در نوردیده و به ناچار باید مجازات مرتکبان آنها را درخواست کرد. خصیصه استمرار و آسیب شدید برای اثبات تحقق این جرم کافی است؛ که تحریمهای آمریکا همه این شاخصها را داراست.
6- نسل کشی و کنوانسیون 1948
حمایت از انسان و حفظ کرامت انسانی، پایه نهایی تعهد در نظام بین المللی و مبنای حقوق بشردوستانه است. جلوگیری از رسیدن دارو به بیمارانی که در معرض بیماریهای صعب العلاج هستند، مطابق قواعد حقوق بین الملل مصداق بارز نسل کشی خواهد بود؛ و مسببان آن میبایست به طریق قانونی مورد محاکمه قرار گیرند. صادر کنندگان اقلام و کالاهای بشر دوستانه مانند دارو و تجهیزات پزشکی نباید به بهانه تجارت با ایران توسط امریکا تحریم شوند. ماده شش کنوانسیون 1948 در مورد نسل کشی، مقرر داشته است که این جرائم باید از سوی دادگاه ذی صلاح دولتی که جرم در قلمرو دولت آن اتفاق افتاده و یا دادگاه کیفری بین المللی که دولتهای متعاهد صلاحیت آنرا پذیرفته اند، مورد رسیدگی قرار گیرد؛ لذا میتوانیم اشارهای به اهمیت شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد بکنیم که با رای دولتهای عضو شورا، پرونده بررسی وضعیت در یک کشور خاص به جریان میافتد؛ و سهم این شورا در به ثمر رساندن محاکمه آمریکا قابل توجه است.
7- تروریسم دولتی آمریکا
ترور شهید سپهبد قاسم سلیمانی از سوی نیروهای آمریکا و بدستور رئیس جمهور جنایتکار آن کشور، نقض صریح قوانین بین المللی در حوزه حقوق بشر است. از نظر حقوق بین الملل حق حیات، حق بنیادین بشری است و نقض آن به معنای نقض قاعده آمره محسوب میشود. ترور شهید سلیمانی ناقض ماده 2 منشور سازمان ملل و به مخاطره انداختن صلح و امنیت بین المللی بوده است این اقدام جنایتکارانه آمریکا نقض آشکار تمام توافقات بنیادین دولتها، سازمان ها، از جمله منشور ملل متحد و همچنین اصول بنیادین حقوق بین الملل (حاکمیت کشوها، استقلال سیاسی و حفظ صلح و امنیت بین المللی) است و این موضوعی است که دنیا و تمام منصفان عالم به آن اذعان دارند؛ لذا ایران اسلامی این حق را برای خود محفوظ میداند که یک دادگاه عادل و و ذی صلاح بین المللی به این اقدام رسیدگی نماید و شورای امنیت سازمان ملل باید ضمن احراز اقدام آمریکا به عنوان نقض صلح و امنیت بین المللی اقدام لازم را به موجب ماده 41 منشور و در صورت ضرورت بر اساس ماده 42 اتخاذ نماید.
8- دریافت خسارت در پی نقض حقوق بشر
حق قربانیان نقض حقوق بشر دوستانه در دریافت خسارت صریحا در اساسنامه دیوان کیفری بین المللی به رسمیت شناخته شده است. ماده 75 اساسنامه این دیوان از قواعد یوگسلاوی بسیار فراتر رفته و به دیوان، صلاحیت پرداخت جبران خسارات جرایم بین المللی را داده است.
9- شورای امنیت وظیفه صیانت از امنیت و صلح بین المللی را به عهده دارد
شورای امنیت به عنوان رکن اجرایی سازمان ملل متحد، وظیفه صیانت از امنیت و صلح بین المللی را به عهده دارد که یکی از اعضای دائمی آن امریکاست. یکی از وظایف و صلاحیتهایی که منشور سازمان ملل متحد به شورای امنیت میدهد، همان صلاحیت اختصاصی تحقیق و بررسی هر وضعیت تهدید کننده صلح بین المللی است. حال سوال اینجاست که آیا این تحریمها و توقیف اقلام دارویی و بهداشتی ارسالی به کشورهای دیگر، ترور شهید سپهبد قاسم سلیمانی از سوی نیروهای آمریکا و بدستور رئیس جمهور این کشور، جزء وظایف رسیدگی به تهدیدات صلح جهانی برای شورای امنیت به حساب نمیآید؟ آیا در صلاحیت و وظایف شورای امنیت نیست که به راستی آزمایی در خصوص آزمایشگاههای متعدد بیولوژیکی آمریکا بپردازد و چرایی ایجاد این آزمایشگاهها، آن هم با فاصله بسیار زیاد از آمریکا را جویا شود که این خدمت به آن منطقه است یا برنامهای برای نسل کشی؟
10- حق وتو خلاف اصل برابری و اصل تساوی حاکمیت کشورها است
حق وتو نیز رای منفی هریک از اعضای دائم شورای امنیت است که در واقع خلاف اصل برابری و اصل تساوی حاکمیت کشورها است و با اصل پیش بینی شده در بند 1 ماده 2 منشور مخالفت دارد. آیا اعمال حق وتو توسط آمریکا، صلح جهانی را در نتیجه اعمال تجاوزکارانه آن کشور تهدید نمیکند؟ طبق «قطعنامه 2625» شورای امنیت سازمان ملل «هر دولتی موظف است از طریق اقدام فردی یا جمعی مطابق با مقررات منشور سازمان ملل، تحقق اصل حقوق برابر و حق تعیین سرنوشت را ترویج نماید و سازمان ملل متحد موظف است در ایفای تعهداتی که منشور برای تحقق اصل حقوق برابر و حق تعیین سرنوشت به آن واگذار کرده است، مساعدت کند»؛ و از این طریق وظیفه سازمان ملل متحد مشخص میشود. سازمان ملل متحد و کشورهای عضو این سازمان وظیفه دارند با خواست مردم و دولت ایران برای توقف سیاستهای ظالمانه و مخرب آمریکا همراهی کنند تا بیش از این، حق زندگی و حیات مردم ایران، قربانی این سیاستها نشود.
11- مدعیان حقوق بشر و تبعیض نژادی
بزرگترین ناقضان حقوق بشر در دنیا؛ نظام سلطه به سرکردگی آمریکا؛ با همراهی رژیم غاصب رژیم صهیونیستی وآل سعود هستند که میخواهند با استفاده ابزاری، آنرا برای ملتها و دولتها به چماقی تبدیل کنند. متذکر میشویم که مدعیان واقعی حقوق بشر باید آزادانه عمل کنند نه با معیارهای دوگانه ارائه شده توسط دول غربی که امروز غرب و آمریکا دیکته و ارائه میکنند. باید حقوق بشری را مطرح ساخت و از آن دفاع نمودکه در سایه عدالت برای عموم انسانها تحقق پیدا کند و برای همه بشریت کاملا برابر رعایت گردد.
امروز دولت آمریکا و امپراطوری رسانهای آن در حالی برای حفظ حقوق بشر جهانی تلاش میکنند که بحران؛ کشور خودشان را فراگرفته است و قتل جورج فلوید سیاهپوست به دست یک افسر پلیس سفیدپوست، خشونت پلیس و تهدیدهای «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا مبنی بر استفاده از ارتش علیه معترضان؛ اقتدار اخلاقی دوروغین را که ایالات متحده از آن برای برقراری دموکراسی و آزادیهای مدنی استفاده میکند را زیر سوال برده است. بطوریکه «دانا شل اسمیت» دیپلمات پیشین و سفیر آمریکا در قطر میگوید: بدون شک تمام جهان شاهد هستند که بسیاری از آمریکاییها محروم از برقراری عدالت هستند.
درطی چند روز گذشته در آمریکا و اروپا میلیونها نفر با برگزاری تجمع خواستار برقراری برابری نژادی و رعایت حقوق بشر در ایالات متحده شده اند؛ همزمان حقوق دانان انگلیسی و آمریکایی خواستار خاتمه صادرات تجهیزات ضد شورش، گاز اشک آور و گلولههای لاستیکی به ایالات متحده شدهاند مقامات آمریکایی به رغم ادعا و تأکید ظاهری بر رعایت حقوق مدنی و سیاسی، در عمل توجهی به رفع مشکلات ناشی از تبعیض نژادی در این کشور نداشتهاند. اقلیتهای نژادی پرشمار و متنوعی در آمریکا حضور دارند که در بین آنها، سیاه پوستان با جمعیتی بالغ بر 40 میلیون نفر یعنی 13 درصد از کل جمعیت آمریکا، بزرگترین اقلیت قومی در این کشور محسوب میشوند. با این حال آنان از تبعیض و رفتارهای نابرابر رنج میبرند. سیاهپوستان اکثریت قربانیان قتلهای مسلحانه را در امریکا تشکیل میدهند. آنها 10 برابر بیشتر از سایرین در معرض خطر مرگ ناشی از شلیک اسلحه هستند و این آمار در رابطه با مردان به 16 برابر نیز میرسد. آنان همچنین بیش از سه برابر سفیدپوستان در معرض خشونت پلیس قرار دارند. از سوی دیگر فرصتهای شغلی نیز در میان سفید پوستان و سیاهپوستان به صورت نابرابر توزیع شده است. نرخ بیکاری، میزان ساعات کار و درآمد سیاه پوستان نشان از استمرار تبعیض از گذشته تا به امروز دارد.
12- فرهنگ و تمدن غرب محصول خود را نشان داد
نژاد پرستی، سرکوب و تبعیض و نقض حقوق اساسی سیاه پوستان آمریکایی محدود به قتل وحشیانه جورج فلوید سیاه پوست آمریکایی توسط پلیس این کشور نمیشود و قدمتی به تاریخ کشف قاره آمریکا دارد. اما در کنارآن اقداماتی همچون مصادرهی ماسکها و دستکشهای متعلق به دیگرکشورها بهوسیلهی دولت آمریکا، سیاستهای ضعیف و مضحک درمانی، سخنان هجو آمیز رئیس جمهور آمریکا در جهت مقابله با کرونا، آمار حیرت انگیز مبتلایان و جان باختگان کرونایی، هرج و مرج و همراهی نکردن مردم با دولت، هجوم مردم به فروشگاهها و خالی کردن قفسهها و به جان هم افتادن برای چند دستمال توالت، صف کشیدن مردم برای خرید اسلحه، درگیری و اغتشاشات، کمبود لوازم بهداشتی، ترس و وحشت از ابتلا به ویروس، از دست دادن روحیه توسط مردم، معالجه نکردن بیماران سالمند و خودکشی افراد به علت ترس از کرونا، همه و همه نشان از به وجود آمدن آشفتگیای کم نظیر در آمریکا است. در این ماجرا فرهنگ و تمدن غرب محصول خود را نشان داد که این نتیجهی طبیعی فلسفهی حاکم بر تمدن غربی مبتنی بر فردگرایی و مادیگرایی است که گویی آمریکا به دوران غرب وحشی بازگشته است. اکنون امریکا و اروپا خود در باتلاق کرونا به دام افتاده اند. آمریکا در حال حرکت به سمت فروپاشی از درون است و شکوه و جلال ظاهری آن مانع از غرق شدن و نابود شدنش نخواهد شد. امروز در منطه غرب آسیا، ایران سربلند و آمریکا شکست خورده است و نفوذ ایران در منطقه روز به روز گستردهتر میشود.
13- ملت ایران ایستاده است
تجربه مبارزه با بیماری منحوس کرونا نشان داد جمهوری اسلامی ایران برای چندمین بار در 40 سال گذشته و مخصوصا در این عرصه تخصصی نشان داد که بهترین، کارآمدترین، شجاع ترین، متعهدترین و دلسوزترین کادرهای درمانی در جهان را داشته و مثل همیشه با استقامت در جهت دفاع از کیان سلامت ملت خود ایستاده و موفق شده است. وضعیت آمار مبتلایان، بهبود یافتگان و توانایی پرسنل درمانی، خود حاکی از قدرت درمانی ایران دارد. حضور داوطلبانهی طلاب و دانشجویان جهادی و هزاران بسیجی پر تلاش در میدان ارائهی خدمات به مردم، کمکهای مومنانه آحاد مردم ایران به همنوعان خود و نیازمندان، فعالیت نیروهای مسلح با بسیج کردن تمام توان درمانی خود، از بیمارستانها و نقاهتگاههای تجهیزشده تا تواناییهای علمی و تولید امکانات بهداشتی و درمانی در این عرصه، بیش از پیش چهره مصمم ایران را نشان داد و همدلی مردم با خود و با نظام را به رخ جهانیان کشید که نشان دهنده اقتدار ایران اسلامی است. تمام این اقدامات ارزشمند نشاندهندهی عمق و رسوخ فرهنگ اسلامی در مردم ایران است و برخلاف خواستهی دشمن که تلاش کردند فرهنگ اسلامی - ایرانی را تحقیر و مردم را متوجه سبک زندگی غربی کنند، این حرکتها نشان داد تفکر و فرهنگ اسلامی و زنجیرهی ارزشهای اسلامی در مردم ایران قوی و راسخ است.
جمهوری اسلامی ایران این آمادگی را دارد تا تجربیات و کمکهای درمانی خود را در جهت امور بشر دوستانه در اختیار دولتهای دیگر قرار دهد؛ که نمونهای از آن انتقال تجربیات پزشکی ایران در مقابله با ویروس کرونا به برخی ازکشورهای اروپایی به درخواست مقامات آن کشورهای بوده است؛ و جامعه حقوق دانان متعهد و انقلابی بر خود فرض میداند تا از نیروهای دلسوز و متعهد کادر درمانی و ملت همیشه بیدار ایران به جهت مجاهدتهای بی پایان شان تشکر و قدر دانی نماید. کادر درمانی که با تحمل رنج دوری از خانواده و تحمل فشارهای ناشی از مراقبت از بیماران بدحال، جان و سلامت خود را در راه خدمت به مردم در طبق اخلاص قرار دادند و این مساله مهم، خاطرهی خوشی را در ذهن ملت ایران از ایثار این عزیزان ر جای خواهد گذاشت.
14- ما پیروزیم
در پایان جامعه حقوق دانان انقلابی خطاب به آمریکا و سازمانهای بین المللی اعلام میدارد که نصرت خدا با ماست و اراده خداوند بر این است که ملت ایران پیروز خواهد شد. ملت ایران نشان داد که میتواند با تکیه بر ایمان خود و توان داخلی و پیروی از فرامین رهبر فرزانه و حکیم انقلاب، و بدون کمک کشورهای سلطه طلب غربی بر مشکلات فایق آید. ملت ما امروز یکه تاز میدانهای دشوار است و در آزمونها سربلند و سر افراز قد علم کرده است؛ و اکنون که در آستانه ورود به دهه پنجم انقلاب اسلامی هستیم، لازم است مسئولان با بهره گیری از تجارب و دستاوردهای عظیم 40 ساله، با تلاش و کارآمدی و تدبیر درست و سعی شبانه روزی، برای تحقق بیشتر آرمانهای انقلاب اسلامی حرکت کنند و با حضور هوشیارانه و آمادگی صحنهی حماسه را از یاد نبرند که: «ان نصر الله قریب». چرا که، ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای این نوید را بشارت دادند که آمریکا، این شیطان بزرگ و مصداق اتم استکبار، در حال افول و محکوم به زوال از صحنهی قدرت جهانی است. وعده ی قطعی خدا که «و لینصرن الله من ینصره» ان شاء الله محقق خواهد شد، و آینده از آن متقین است.
انتهای پیام / ا