تجمع مجدد سهامداران در مقابل سازمان بورس / خواسته معترضان چیست؟ + فیلم
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ریزش بیش از 900 هزار واحدی شاخص بورس در سه ماه اخیر و متضرر شدن سهامداران حقیقی بویژه تازه واردان بازار سرمایه که با تشویق و دعوت و حمایت دولتمردان از جمله رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و وزیر کشور در نیمه اول سال کد بورسی گرفتند بسیاری از مردم مالباخته را ناراحت و ناراضی کرده است. در فضای مجازی و رسانه ها بازتاب این نارضایتی از گزارش های خبرنگاران،...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ریزش بیش از 900 هزار واحدی شاخص بورس در سه ماه اخیر و متضرر شدن سهامداران حقیقی بویژه تازه واردان بازار سرمایه که با تشویق و دعوت و حمایت دولتمردان از جمله رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و وزیر کشور در نیمه اول سال کد بورسی گرفتند بسیاری از مردم مالباخته را ناراحت و ناراضی کرده است.
در فضای مجازی و رسانه ها بازتاب این نارضایتی از گزارش های خبرنگاران، نظرات فعالان و کارشناسان و کانال های تلگرامی و پیج های اینستاگرامی کاملا مشهود بود اما متاسفانه علی رغم وعده های مکرر فرهاد دژپسند به عنوان وزیر اقتصاد روند مثبتی در بورس طی سه ماه اخیر دیده نشد و از طرفی با توجه به اینکه هیچکس پاسخگوی ضرر 50 تا 70 درصدی سهامداران خرد و حقیقی نیست به نارضایتی آن ها افزوده شد.
با افزایش نارضایتی سهامداران بازار سرمایه کمپین هایی در فضای مجازی جهت پاسخگو کردن مسئولین و برخورد با سواستفاده کنندگان در بورس تشکیل شد.
سهامداران زیان دیده از بورس معتقدند چون دولت آن ها را به سرمایه گذاری در بورس تشویق کرد اعتماد کردند و اکنون نتیجه این اعتماد نه تنها کسب سود نبوده بلکه ازبین رفتن سرمایه آن ها در اوج گرانی ها و تورم لجام گسیخته شده است.
معترضان تاکید دارند که مدیریت ناکارآمد مسئولان بورسی کشور و سواستفاده برخی از بازار سرمایه عامل وضعیت بحرانی بورس تهران است.
به دنبال همین کمپین ها در سه هفته اخیر چند مرحله بعضی از سهامداران در مراکز مختلف به نشانه اعتراض و حق خواهی تجمع اعتراضی مسالمت آمیز برگزار کردند.
ابتدا سه هفته پیش سهامداران معترض در مقابل مجلس تجمع کردند و قاضی زاده هاشمی در جمع آن ها وعده پیگیری داد.
سپس چند روز بعد مقابل سازمان بورس و اوراق بهادار در خیابان ملاصدرا تجمع کردند و از رئیس سازمان بورس درخواست پاسخگویی و حل مشکل داشتند.
روز گذشته هم مجددا معترضان به خیابان پاستور رفتند تا شاید اعتراضشان به گوش رئیس جمهوری برسد که تا چند وقت پیش به مردم توصیه می کرد که همه چیز را به بورس بسپارند و پز سبز پوش بودن بورس ایران را به سران کشورهای غربی که بر اثر شیوع کرونا بازارهای قرمز و منفی شدن شاخص ها را شاهد بودند می داد!
امروز نیز برای چهارمین بار سهامداران متضرر به نمایندگی از میلیون ها سهامدار ناراضی از وضعیت کنونی مقابل سازمان بورس در حوالی میدان ونک و اول خیابان ملاصدرا تجمع کردند و با شعارها و پلاکاردهایی خواستار استعفای مدیران بی کفایت و شخص فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد شدند.