چهارشنبه 24 بهمن 1403

تحول‌بخشی به صنعتی پر درآمد در دیار شرجی و گرما / از اقامت در خانه‌های بوم‌گردی تا ساخت اسکله تفریحی - تجاری در استراتژیک‌ترین جزیره

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
تحول‌بخشی به صنعتی پر درآمد در دیار شرجی و گرما / از اقامت در خانه‌های بوم‌گردی تا ساخت اسکله تفریحی - تجاری در استراتژیک‌ترین جزیره

هرمزگان به عنوان جنوبی ترین نقطه کشور عزیزمان با دارا بودن مناطق بکر و طبیعی، آثار تاریخی، موقعیت استراتژیک، 14 جزیره، دو دریای بزرگ خلیج فارس و عمان، بیش از 2 هزار کیلومتر نوار ساجلی و..... منطقه ای منحصر به فرد و ویژه ای برای گردشگری محسوب می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ گردشگری مقوله ای پر در آمد و سود آور در جهان امروزی محسوب می شود به طوری که جوامع مختلف به دنبال روی آوردن و پرورش هر چه بیشتر این صنعت هستند.

جذب توریست در شهرها و روستاها راهی برای تحول اقتصاد جوامع محلی به شمار می رود چرا که بر اساس گفته محققان این امر انسان ها برای گردش و تفریح هزینه های خوبی می کنند.

کشور عزیزمان ظرفیت های بالقوه ای در حوزه گردشگری از جمله دریا و ساحل، کویرهای پر ستاره، جنگل های سرسبز، آثار تاریخی و..... دارد که در هر گوشه و کنار کشور تنها به یکی از آنها پرداخته شود می توان پویایی اقتصادی را به ارمغان آرود.

ساحل نشینان هرمزگانی هر ساله میزبان خیل عظیمی از گردشگران داخلی و خارجی هستند

هرمزگان به عنوان جنوبی ترین نقطه کشور عزیزمان با دارا بودن مناطق بکر و طبیعی، آثار تاریخی، موقعیت استراتژیک، 14 جزیره، دو دریای بزرگ خلیج فارس و عمان، بیش از 2 هزار کیلومتر نوار ساجلی و..... منطقه ای منحصر به فرد و ویژه ای برای گردشگری محسوب می شود.

ساحل نشینان هرمزگانی هر ساله میزبان خیل عظیمی از گردشگران داخلی و خارجی هستند که برای گذراندن اوقاتی سرشار از خوشی به این خطه از جنوب کشور سفر می کنند و با تجربه یک بار سفر به هرمزگان این استان در لیست ثابت سفرهایشان قرار می گیرد.

در میان مناطق گردشگری هرمزگان جزیره قشم و کیش با دارا بودن کولکسیونی از امکانات و بازارهای تجاری با توجه به منطقه آزاد بودن آن مورد توجه ویژه گردشگران قرار دارد اما تمامی جزایر هرمزگان ظرفیت شکوفایی را دارند که وعده تحقق حوزه گردشگری آن در دولت کریمه داده شده است.

ایران در بوموسی اسکله تفریحی - تجاری می‌سازد مهدی دوستی استاندار هرمزگان اظهار کرد: در زمان حاضر 5 جزیره استان هرمزگان در حوزه دریایی و بندری زیرکاربری رفته است؛ برای سایر بنادر استان هم به‌ویژه جزیره استراتژیک بوموسی، اسکله‌های تفریحی و تجاری ساخته شود.

علی ای حال ساخت اسکله های تفریحی و گردشگری در جزایر استان راهی پر سود و در آمد به شمار می رود که نه تنها می تواند باعث شکوفایی اقتصادی در هرمزگان شود بلکه اقتصاد گردشگری کشور را نیز می تواند متحول سازد.

کمبود امکانات گردشگری دریایی در بندرعباس

رضا، یکی از گردشگران که از شهر اصفهان به همراه خانواده به شهر ساحلی بندرعباس آمده در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: خوشا به حال مردم جنوب که ظرفیت دریا دارند و هر زمانی که از کار و روزمرگی های روزانه خسته شوند می توانند به کنار ساحل بیایند و آرامش بگیرند.

این گردشگر عنوان کرد: ساحل سوروی بندرعباس با دارا بودن منازل قدیمی در کنار آن و قرار گیری قایق های کوچک صیادی درب منازل ساحل نشینان جلوه ای از زیبایی را به این منطقه داده که هر بیننده ای محو تماشای آن می شود.

وی با بیان اینکه هر ساله با آغاز فصل پاییز برای گردش و خرید میگو به هرمزگان سفر می کنم، عنوان کرد: هوای پاییز هرمزگان بسیار دل چسب است و بهترین زمان سفر به خطه جنوب فصل پاییز و زمستان است.

این گردشگر اصفهانی با اشاره به کمبود امکانات گردشگری دریایی خاطر نشان کرد: لازم است در شهر بندرعباس کلوپ های دریایی افزایش پیدا کند و گردشگری دریایی بیش از پیش رونق یابد زیرا دریا ظرفیت بالقوه ای برای هرمزگان به شمار می رود.

خانه های بوم گردی، اقامتی آرام بخش را برای مسافران به جای می گذارد

راضیه دریانوس، یکی دیگر از گردشگران عنوان کرد: هرمزگان استانی متمدن به شمار می رود و آثار تاریخی به جا مانده درون آن نشان دهنده جریان زندگی از روزگاران بسیار کهن دارد.

این گردشگر عنوان کرد: در طول 5 روز که در شهر بندرعباس اقامت دارم به بناهای تاریخی بسیار زیادی از جمله معبد هندوها، حمام و مسجد گله داری در بندرعباس، قلعه پرتقالی ها در جزیره هرمز و... رفته ام که هر کدام از آنها زیبایی و هیبت خاصی دارد.

دریانوس عنوان کرد: خانه های بوم گردی در هرمزگان بسیار زیبا و با اقلیم و سنت این منطقه ساخته شده که اقامتی آرام بخش را برای مسافران به جای می گذارد.

وی خاطر نشان کرد: آب تنی در دریا، قدم زدن در ساحل، خرید از پاساژه های شیک، آثار تاریخی و... همگی با هم باعث شده که برای سومین سال متوالی هرمزگان را به صورت خانوادگی برای سفر انتخاب کنیم.

3 میلیون و 600 هزار گردشگر هرمزگان را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب کردند

سهراب بناوند، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان هرمزگان با اشاره به اهمیت گردشگری و تاکید بر اینکه هرمزگان یکی از استان‌های گردشگر‌پذیر در کشور است، اظهار کرد: استان هرمزگان بیش از 50 هتل، حدود 5 هزار و 400 تخت، 17 منطقه نمونه گردشگری، 11 روستای هدف گردشگری و 82 نفر راهنمای گردشگری دارد.

وی افزود: در سال گذشته 3 میلیون و 600 هزار گردشگر و مسافر هرمزگان را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب کردند و خوشبختانه با همکاری دستگاه‌های مسئول توانستیم با کمترین مشکل پذیرای مسافران عزیز باشیم.

بناوند بیان‌کرد: در هفته گردشگری امسال عملیات اجرایی 5 مجتمع گردشگری جدید در استان هرمزگان آغاز شد و جشنواره بزرگ گردشگری دریایی سواحل مکران به میزبانی شهرستان سیریک و جشنواره گردشگری دریایی دیگری در ساحل تلنگ برگزار شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان هرمزگان با بیان اینکه تسهیلات خوبی برای حمایت از بخش گردشگری استان در نظر گرفته شده است، تاکید کرد: با توجه به گردشگرپذیر بودن هرمزگان و چشم‌انداز خوبی که در حوزه گردشگری دریایی داریم دعوت می‌کنیم از سرمایه‌گذاران که بیایند و پروژه‌های بزرگ در این حوزه اجرا کنند و ما نیز قطعا با ابزارهای مختلف حمایت خواهیم کرد.

صادرات یک و نیم میلیون دلاری صنایع دستی در هرمزگان

وی حوزه صنایع استان هرمزگان را یکی از استان‌های پیشرو معرفی کرد و گفت: سالیانه بیش از یک و نیم میلیون دلار صادرات صنایع دستی از استان انجام می‌شود که توسط صنعت‌گران هرمزگانی این حوزه انجام می‌شود و باید این ظرفیت را تقویت کنیم.

بناوند تاکید کرد: در 6 ماهه اول سال 1401 بیش از 6 هزار و 274 مجوز صنایع دستی صادر کرد‌ه‌ایم که منجر شده است تقریبا در همین 6 ماهه نخست تکلیف یک ساله‌ای را که وزارتخانه بر دوش ما گذاشته بود را محقق کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان هرمزگان خاطرنشان‌کرد: در استان هرمزگان نزدیک به 32 مرکز صنایع دستی فعال داریم که این امر در سایر استان‌ها حتی به انگشتان یک دست هم نمی‌رسد و در این حوزه هم در کشور پیشرو هستیم.

انتهای پیام /

تحول‌بخشی به صنعتی پر درآمد در دیار شرجی و گرما / از اقامت در خانه‌های بوم‌گردی تا ساخت اسکله تفریحی - تجاری در استراتژیک‌ترین جزیره 2
تحول‌بخشی به صنعتی پر درآمد در دیار شرجی و گرما / از اقامت در خانه‌های بوم‌گردی تا ساخت اسکله تفریحی - تجاری در استراتژیک‌ترین جزیره 3
تحول‌بخشی به صنعتی پر درآمد در دیار شرجی و گرما / از اقامت در خانه‌های بوم‌گردی تا ساخت اسکله تفریحی - تجاری در استراتژیک‌ترین جزیره 4
تحول‌بخشی به صنعتی پر درآمد در دیار شرجی و گرما / از اقامت در خانه‌های بوم‌گردی تا ساخت اسکله تفریحی - تجاری در استراتژیک‌ترین جزیره 5
تحول‌بخشی به صنعتی پر درآمد در دیار شرجی و گرما / از اقامت در خانه‌های بوم‌گردی تا ساخت اسکله تفریحی - تجاری در استراتژیک‌ترین جزیره 6