توان دفاعی؛ بازدارنده تهدیدات
رونمایی از تسلیحات و تجهیزات نظامی جدید که صفر تا صد آن داخلی است، آمریکا را هر چند عصبانی میکند، اما عاملی بازدارنده در مقابل تهدیدات نظامی این رژیم تروریستی است.
خبرگزاری میزان - برخی اعتقاد دارند نباید آمریکای دوران ترامپ را تحریک کرد و بهانه دست آن داد. اگر بخواهیم تهدیدات امنیت ملی علیه جمهوری اسلامی ایران را اولویت بندی کنیم، تهدید نظامی در رتبههای نخست قرار دارد.
در شرایط کنونی آمادگی نیروهای مسلح با پشتوانه قدرت نظامی نکته مهمی است که فرمانده کل قوا حضرت آیت الله خامنهای بر آن تأکید دارند برای همین است که ایشان مذاکره بر سر دستاوردهای نظامی به ویژه پیشرفتهای موشکی را خط قرمز جمهوری اسلامی ایران اعلام کردهاند.
در سایه اقتدار نظامی است که جمهوری اسلامی در منطقه بحران زده غرب آسیا از ثبات و امنیت کامل برخوردار است و هیچ تهدید نظامی نمیتواند عملیاتی شود مگر آن که با پاسخ قاطع و ویرانگر ایران به دشمن روبرو میشود.
دشمنان جمهوری اسلامی به تواناییهای نظامی و تسلیحاتی ایران واقف هستند و میدانند کوچکترین تعرضی با پاسخ گسترده و عمیق همراه خواهد بود.
تاکنون دیپلماسی نظامی جمهوری اسلامی ایران توانسته است دیپلماسی سیاسی ایران را پیش ببرد، وجود یک قدرت نظامی در کنار دیپلماسی توانسته است، پیروزیهای سیاسی را رقم بزند. کشورهای قدرتمند دنیا از نیروی نظامی خود برای پیشبرد اهداف سیاسی کمک میگیرند.
آمریکاییها زمانی که میخواهند پای میز مذاکره بنشینند، ابزار و ادوات نظامی خود را به نمایش میگذارند تا با القاء قدرت، به اهداف دیپلماسی دست پیدا کنند. دنیای کنونی، دنیای قدرت است و هر کشوری که قدرتنمایی نکند، در عرصه دیپلماسی نیز راه بجایی نخواهد برد.
اگر ایران در منطقه غرب آسیا حضور نمییافت و در سوریه و عراق به یاری دولت و ملت این دو کشور نمیرفت و اقتدار خود را به دشمن تحمیل نمیکرد، اوضاع بسیار پیچیده و علیه ایران ترسیم میشد. بیتفاوتی ایران نسبت به تحولات غرب آسیا، میدان را برای دشمنان باز میگذاشت تا خواستههای خود را به ایران تحمیل کنند. شکست پروژه نیروهای نیابتی مثلث غربی عبری عربی در سوریه و عراق، پیش زمینه شکستهای سیاسی آمریکا شده است.
- بیشتر بخوانید:
- موشک حاج قاسم؛ سفیر جدید قدرت دفاعی ایران