چهارشنبه 16 آبان 1403

توسعه زیرساخت های فرهنگی و آموزشی نایسر در دستور کار باشد / تشکیل کارگروه ویژه رفع چالش های توسعه کشاورزی در کامیاران تلاش، شورا، مشورت

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
توسعه زیرساخت های فرهنگی و آموزشی نایسر در دستور کار باشد / تشکیل کارگروه ویژه رفع چالش های توسعه کشاورزی در کامیاران تلاش، شورا، مشورت

محسن فتحی رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان گفت: برگزاری کلاس‌های حضوری در مدارس باید رعایت کامل پروتکل های بهداشتی انجام شود و مدیران مدارس با اولویت استفاده از مربیان پرورشی و بهداشتی، باید تمامی الزامات بهداشتی را در مدارس رعایت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، محسن فتحی رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان به مناسبت بازگشایی مدارس در اختتامیه رویداد خلاقیت ذهنی دانش آموزان ابتدایی نایسر که به همت سرای کارآفرینی اجتماعی برگزار شد، حضور یافت.

وی در این آیین با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به دانش آموزان و والدین، در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: برگزاری کلاس‌های حضوری در مدارس باید رعایت کامل پروتکل های بهداشتی انجام شود و مدیران مدارس با اولویت استفاده از مربیان پرورشی و بهداشتی، باید تمامی الزامات بهداشتی را در مدارس رعایت کنند.

فتحی با تاکید بر اینکه سلامت دانش آموزان، اولیاء و معلمان نباید به مخاطره بیافتد، گفت: حفظ سلامتی تمامی مردم و دانش آموزان اولویت اصلی ما و مسئولان است و در این شرایط برنامه محوری و آمادگی بر اساس شرایط مختلف برای بازگشایی مدارس ضرورتی انکار ناپذیر در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در مدارس خواهد بود.

رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان با اشاره به پیگیری های صورت گرفته برای تخصیص اعتبار جهشی برای توسعه نایسر، بیان داشت: با حمایت دفتر مقام معظم رهبری اعتبار لازم برای رفع چالش های عمرانی نایسر تخصیص یافته و با همکاری دستگاه های اجرایی استان در حال انجام است.

وی گفت: بر اساس وعده ای که به مردم نایسر داده شد، رایزنی ها و پیگیری های مستمری در خصوص جذب منابع مالی برای رفع کمبودهای عمرانی نایسر انجام گرفت و با دیدگاه مثبت دفتر رهبری و وزارت کشور، شاهد همگرایی مناسبی در این خصوص هستیم.

فتحی با اشاره به اینکه مردم نایسر لایق بهترین امکانات شهری هستند، اظهار داشت: نبود بیمارستان، کمبود فضای آموزشی، نبود فضای ورزشی و خلا بزرگ در حوزه فرهنگ از سایر مشکلات نایسر است که لازم است با همدلی مدیران شاهد کار بزرگی در این حوزه باشیم.

رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه توسعه عمرانی نایسر با اولویت تکمیل زیرساخت های فرهنگی آموزشی در دستور کار باشد.

وی بر حمایت از برنامه های فرهنگی سرای کارآفرینی اجتماعی نایسر در راستای توانمندسازی کودکان و نوجوانان این منطقه تاکید کرد و اظهار داشت: ضعف فعالیت های فرهنگی اجتماعی در نایسر مشهود است و باید با استفاده از ظرفیت نهادهای مردمی و حمایت دولت به این مهم ورودی جدی داشت.

طرح مجلس برای تاسیس سازمان توسعه روستایی کشور

در ادامه محسن فتحی رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی درسفر یک روزه خود به شهرستان کامیاران در جمع دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای شهرستان کامیاران حضور یافت.

در این دیدار جمعی از دهیاران و شوراهای روستا، به طرح مطالبات و مشکلات حوزه روستایی شهرستان کامیاران پرداختند. کم توجهی به حوزه آب و فاضلاب روستایی در کامیاران، ضعف زیرساخت های مخابراتی، ناامنی محورهای مواصلاتی، مشکلات حوزه درمان و کمبود فضای ورزشی از مهمترین مطالبات مطرح شده در این نشست بود.

محسن فتحی در این دیدار با بیان اینکه شوراها مهمترین مشاوران فکری برای مسئولان و اجرا کنندگان اهداف توسعه ای در روستا هستند، بیان داشت: اولویت بندی مشکلات و پیگیری برای رسیدن به وضعیت مطلوب باید توسط شوراها دنبال شود.

وی افزود: روستاهای کامیاران علیرغم داشتن ظرفیت های بسیار در حوزه کشاورزی و گردشگری، در سال های اخیر مورد بی مهری قرار گرفته اند و همین امر لزوم توجه ویژه برای رفع چالش ها را نشان می دهد.

نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در توسعه روستاها، بیان داشت: مدل های مشارکت مردم در توسعه روستایی و ارتباط مشارکت مردمی با دستگاه های متولی دولتی در حوزه روستاهای کامیاران باید طراحی و تدوین گردد.

محسن فتحی توجه ویژه به وضعیت توانمندسازی دهیاران و آگاه سازی آنها از قوانین و مقررات حوزه توسعه روستایی را مهم عنوان کرد و گفت: فقدان متولی و دستگاه مشخص هدایت کننده، برنامه ریز و مدافع حقوق روستاییان در نظام تصمیم گیری کشور سبب شده مجلس در این حوزه به صورت ویژه ورود داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه باید نهادی خاص همه امور توسعه روستایی از قبیل کشاورزی، آب شرب، طرح هادی و سایر موارد را پیگیری کند، عنوان کرد: نباید اجازه دهیم که ناهماهنگی بین دستگاه‌ها در زمینه توسعه روستا مشکلات بیشتری را ایجاد کند به همین دلیل در مجلس شورای اسلامی پیشنهاد تشکیل سازمان توسعه روستایی و عشایری ذیل وزارت جهاد کشاورزی مطرح شده است.

دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تمامی اموری که منجر به توسعه روستایی می‌شود در قالب طرح توسعه جامع روستایی و عشایری تعریف شده است، خاطرنشان کرد: در بیشتر کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه دنیا نهاد متولی توسعه روستایی وجود دارد بنابراین امیدوارم وزارت جهادکشاورزی با بهره گیری از تجربیات بین المللی و اقدام جهادی، سازمان توسعه روستایی و عشایری را ایجاد کند.

فتحی پیگیری و رفع چالش های روستاهای کامیاران را وظیفه و اولویت خود عنوان کرد و گفت: با مشورت مستمر و دریافت نظرات شوراها، تلاش می کنیم با جذب منابع لازم مشکلات موجود را مرتفع نماییم و در ماندگاری مردم در روستاها اثرگذار باشیم.

تشکیل کارگروه ویژه رفع چالش های توسعه کشاورزی در کامیاران

محسن فتحی در ادامه برنامه های حضور در شهرستان کامیاران با جمعی از کشاورزان و باغداران کامیارانی دیدار کرد.

وی در گفتگو با کشاورزان و اطلاع از مشکلات آنان، بر پیگیری ویژه این موارد در سطح ملی و استانی تاکید کرد. دکتر فتحی همچنین از تشکیل کارگروه ویژه رفع چالش های توسعه کشاورزی در کامیاران خبر داد و گفت: وسعت و استعدادهای سرزمینی کامیاران، برای کشاورزی مناسب است و این بخش با اتکا به توانمندی های خود توان رفع مشکلات اشتغال و توسعه پایدار شهرستان را دارد.

نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران افزود: محدودیت منابع مالی دولتی و مشکلات فاینانس و تسهیلات برای اجرای طرح‌های توسعه منابع آب و خاک استان، ضعف در زیرساخت‌های تنظیم بازار محصولات کشاورزی و نوسانات چشمگیر قیمت محصولات کشاورزی، پایین بودن بهره‌وری نهاده‌ها و عوامل تولید و بالا بودن میزان ضایعات کشاورزی و عدم توجه مدیریت بخش به پروژهای آب و خاک و عزم مدیران جهت تحقق اهداف از مهمترین چالش های توسعه کشاورزی در استان کردستان است.

فتحی گفت: کشاورزان کمترین بار مالی بر دولت داشته و بیشترین نقش را در تأمین مواد غذایی و اشتغال را دارند اما در تمام برنامه‌ریزی‌ها این قشر کمتر دیده می‌شوند.

رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی از برنامه ریزی خانه ملت برای کمک به توسعه کشاورزی خبر داد و بیان داشت: مجلس شورای اسلامی طرح تقویت امنیت غذایی و رفع موانع تولیدات کشاورزی را که بالغ بر 13 ماده است مصوب کرده و پس از تائید شورای نگهبان به دستگاه های اجرایی ابلاغ می شود.

فتحی با تاکید بر اینکه می توانیم در حوزه های زیر مجموعه کشاورزی و دامپروری شاهد اشتغال زایی و ارز آوری باشیم، خاطرنشان کرد: از مجموعه های متولی و اجرایی توقع داریم موانع و بروکراسی های پیچیده اداری در مسیر تولید را به مجلس منعکس کنند تا در راستای رفع آن ها گام برداریم.

انتهای پیام /

توسعه زیرساخت های فرهنگی و آموزشی نایسر در دستور کار باشد / تشکیل کارگروه ویژه رفع چالش های توسعه کشاورزی در کامیاران تلاش، شورا، مشورت 2
توسعه زیرساخت های فرهنگی و آموزشی نایسر در دستور کار باشد / تشکیل کارگروه ویژه رفع چالش های توسعه کشاورزی در کامیاران تلاش، شورا، مشورت 3
توسعه زیرساخت های فرهنگی و آموزشی نایسر در دستور کار باشد / تشکیل کارگروه ویژه رفع چالش های توسعه کشاورزی در کامیاران تلاش، شورا، مشورت 4