دوشنبه 1 بهمن 1403

جدیدترین خبر از شیر خشک در ایران / وزیر بهداشت: کمبود شیر خشک برطرف شد!

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
جدیدترین خبر از شیر خشک در ایران / وزیر بهداشت: کمبود شیر خشک برطرف شد!

اقتصادنیوز: عین‌اللهی گفت: هر نوزاد زیر دو سال ماهانه 10 قوطی شیر خشک دریافت می‌کند و کمبود شیر خشک در کشور بر طرف شده است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از تنها بیمارستان فوق تخصصی کودکان شمال کشور در بابل اظهار کرد: متاسفانه شیر خشک در کشور قاچاق می‌شد و هم اینکه مصارف غیر واقعی داشت که با برنامه ریزی های انجام شده این مشکل حل شد.

وی اظهار کرد: در حال حاضر هیچ کمبودی در توزیع شیر خشک در کشور وجود ندارد و هر نوزاد زیر دوسال با ثبت کد ملی و تاریخ تولد در هر ماه 10 قوطی شیر خشک با نرخ قبلی دریافت می‌کند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه وضعیت دارو در سال جاری به مراتب نسبت به سال گذشته بهتر شد، گفت: با هماهنگی‌های انجام شده بین بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه به همراه وزارت بهداشت 99 درصد داروی مورد نیاز کشور در داخل تامین می‌شود.

عین اللهی ادامه داد: داروهای دیابتی در کشور موجود است فقط باید با نسخه الکترونیکی پزشک تایید شود و در اختیار بیماران قرار گیرد.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم برای ساختمان جدید بیمارستان فوق تخصصی کودکان بابل 850 میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است، افزود: این طرح درمانی که در سال 94 کلنگ زنی شده بود در ابتدای دولت مردمی سیزدهم 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشت.

وزیر بهداشت اضافه کرد: این بیمارستان که به بیماران منطقه خدمت رسانی می‌کند دارای تمامی زیرساخت‌ها و بخش‌های مختلف همانند اتاق عمل، اورژانس پیشرفته و بخش فوق تخصصی است.

عین اللهی تاکید کرد: بیمارستان فوق تخصصی کودکان بابل با پیشرفت فیزیکی 99 درصد همزمان با سفر رییس جمهور به مازندران افتتاح خواهد شد.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان امیرکلا با سرمایه گذاری 850 میلیارد ریالی دولت با 120 تخت به بیماران شمال کشور خدمات ارائه می کند. دولت سیزدهم بیش از سه هزار و 700 میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی بابل سرمایه‌گذاری کرده است.

از مجموع 29 طرح نیمه‌تمام این دانشگاه که در مجموع 68 هزار و 360 متر مربع مساحت دارد، 50 هزار مترمربع درمانی و بقیه آموزشی، فرهنگی و ورزشی است.

تکمیل ساختمان بیمارستان فوق تخصصی اطفال شمال کشور، تکمیل ساختمان تنها مرکز تک‌تخصصی دولتی نازایی شمال کشور، تکمیل ساختمان مرکز دیالیز، تکمیل چند دانشکده اعم از دندانپزشکی و طب سنتی و همچنین سالن‌های ورزشی و سالن نمایشگاه بخشی از طرح‌های در حال تکمیل است.

دانشگاه علوم پزشکی بابل که سال 1362 مجوز تاسیس دریافت کرد، سال 1364 نخستین گروه دانشجو را پذیرفت و به عنوان نخستین دانشگاه علوم پزشکی شمال کشور فعالیتش آغاز شد. این دانشگاه دارای 10 دانشکده و یک پژوهشکده اعم از دانشکده پزشکی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت و پرستاری و مامایی است و پژوهشکده سلامت هم در این دانشگاه فعالیت دارد.

در حال حاضر این دانشگاه علوم پزشکی بیش از چهار هزار و 300 دانشجوی داخلی و 368 عضو هیئت علمی دارد. 24 دانشجوی خارجی هم در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

مازندران دارای 2 دانشگاه علوم پزشکی مستقل به نام‌های دانشگاه علوم پزشکی مازندران به مرکزیت ساری و دانشگاه علوم پزشکی بابل است.

همچنین بخوانید