شنبه 10 آذر 1403

جزئیاتی تفحص از شرکت آتیه صبا /700 پرونده تشکیل شده است

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
جزئیاتی تفحص از شرکت آتیه صبا /700 پرونده تشکیل شده است

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از شرکت آتیه صبا گفت: بیش از 500 جلسه با افراد و گروهها برگزار و تا این لحظه بیش از 700 پرونده تشکیل شده است که به صورت جزئی و عمقی درحال بررسی است تا نتایج لازم جهت اعلام نتیجه حاصل شود.

- اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، عباس مقتدایی، رئیس هیئت تحقیق و تفحص از شرکت آتیه صبا و شرکتهای زیرمجموعه در جمع خبرنگاران گفت: به محض صدور حکم از سوی ریاست مجلس شورای اسلامی، روند تحقیق و تفحص آغاز شد و همکاران ما تقریبا به صورت شبانه روزی بر موضوعات متمرکز هستند.

وی افزود: به محض صدور حکم سامانه سوت زنی، تلفن همراه متصل به شبکه های اجتماعی و آدرس دفتر هیئت اعلام و هیئت پذیرای مطالب بسیاری از سوی منابع مختلف و مطلعین بود.

مقتدایی مطرح کرد: تاکنون بیش از 500 جلسه با افراد و گروهها برگزار و تا این لحظه بیش از 700 پرونده تشکیل شده است که به صورت جزئی و عمقی درحال بررسی است تا نتایج لازم جهت اعلام نتیجه حاصل شود. در پرونده ها فیلتری قرارداده نشد که صرفا رقم های بسیار بزرگ بررسی شود و رقم های کوچک نادیده گرفته شود، بلکه تمامی مباحث کوچک و بزرگ در حال بررسی است.

وی در پاسخ به اینکه آیا در بررسی پرونده ها، سفارش و یا فشاری به هیئت وارد شد، گفت: هیچ فشاری را نپذیرفته و نمی پذیریم و این را بهتر از همه، افراد و مدیرانی فهمیده اند و لمس کرده اند که دوربین نظارت ما بر آنها قرار گرفت و راه گریزی جز پاسخگویی و قبول مستندات جمع آوری شده نداشتند. همانطور که پیشتر اعلام کرده ایم، پای حفاظت از اموال بازنشستگان ایستاده‌ایم.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی افزود: هیئت از ابتدای کار با نهادهای مختلفی همچون بانک مرکزی، نیروی انتظامی، دادستانی کل کشور، ثبت احوال، ثبت اسناد، قوه قضائیه و... مرتبط شده و همکاری و تعامل بسیار خوبی در عمق بخشی و دریافت اطلاعات صورت گرفته است که از همکاری این دستگاهها تشکر می‌نماییم.

وی عنوان کرد: همکاری و تعامل روزانه حراست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و حراست آن صندوق با هیئت تحقیق و تفحص، نتایج و دستاوردهای بسیاری را ایجاد کرده که ان شا الله در گزارش نهایی هیئت به صورت جزئی برکات این تعامل و اتفاقات بزرگی که رقم خورده است، رسانه‌ای می‌شود.

مقتدایی در پاسخ به سوالی مبنی بر نتایج و کشف تخلفات گفت: نتایجی حاصل شده نشان می دهد این شرکتها به حیاط خلوت برخی جریانات، آقایان و نورچشمی ها تبدیل شده بوده و متاسفانه نظارت های لازم بر آنها وجود ندارد. شاید یکی از دلایل اصلی و عمده وجود کج روی های فراوان در شرکتها، انتصابات افراد غیرمتخصص و سفارشی است که با فشار برخی افراد سیاسی و یا جریانات بر راس شرکتها قرار گرفته‌اند.

وی مطرح کرد: برخی خودروهایی که با پول بازنشستگان خریداری شده بود و در اختیار افراد غیر به صورت رایگان قرار داشت، احصا شد و غالب آنها با پیگیری هیئت عودت داده شد. وی افزود: نتایج این تحقیق و تفحص آن قدر وسیع است و شامل موضوعات مختلف می شود که قطعا مورد توجه جدی بازنشستگان، رسانه ها و دغدغه مندان قرار خواهد گرفت. دربازه کنونی به نظر می رسد زمان مناسبی برای بیان جزئیات نباشد ولی بزودی در آینده این اتفاق رقم می خورد تا دغدغه مندان با جریانات و افراد پشت پرده این شرکتها آشنا شوند.

مقتدایی مطرح کرد: بازنشستگان کشوری بدانند که تیم تحقیق و تفحص به صورت جدی درحال بررسی کج روی هاست و هم افزایی اطلاعاتی خوبی بین این هیئت با سایرنهاد ها و بویژه حراست وزارت تعاون و صندوق بازنشستگی کشوری وجود دارد و این اطمینان را به بازنشستگان عزیز می دهیم که اراده بالایی در مجموعه های نظارتی بویژه حراست کل کشور و همچنین دولت فعلی برای فسادستیزی وجود دارد و این مجموعه ها اگر به فساد و تخلف مدیری برسند، با آن مدیر تعارفی نخواهند داشت و وی را به سرعت عزل خواهند کرد.

وی افزود: چیزی که روشن است این است که بررسی‌ها نشان می دهد نظارت بر هلدینگ آتیه صبا در ادوار گذشته مطلوب نبوده و بسترهای اتلاف سرمایه وجود داشته و دارد. وضعیت کنونی شرکت آتیه صبا و شرکتهای زیرمجموعه تا نقطه مطلوب بسیار فاصله دارد.

ورود املاک به بورس توسط صندوق بازنشستگی کشوری

مقتدایی مطرح کرد: گزارش نهایی هیئت برای بازنشستگان امید آفرین خواهد بود و از آن یقینا خرسند می شوند چراکه صرفا در آن تخلفات بیان نمی شود، بلکه اقداماتی که با ورود هیئت و همکاری خوب مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری منجر به برگشت سرمایه و بهره برداری از اموال شده است، نیز بیان می شود. به طور مثال در بدو ورود ما برخی از خودروهای این شرکتها به صورت رایگان در اختیار اشخاص حقیقی و حقوقی قرار گرفته بود، که با پیگیری جدی هیئت غالب آنها عودت و به شرکت‌ها برگشت.

انتهای پیام /