شنبه 10 آذر 1403

جنگ تحمیلی امروز علیه مردم ایران اسلامی، یک جنگ عقیدتی است

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
جنگ تحمیلی امروز علیه مردم ایران اسلامی، یک جنگ عقیدتی است

رئیس کل دادگستری استان تهران با بیان اینکه حقوقدان واقعی کسی است که رفتار و گفتار او بر مدار حق و حق‌مداری جلوه پیدا کند، گفت: هدف اصلی دشمن، نابودی امید در دل مردم است.

رئیس کل دادگستری استان تهران با بیان اینکه حقوقدان واقعی کسی است که رفتار و گفتار او بر مدار حق و حق‌مداری جلوه پیدا کند، گفت: هدف اصلی دشمن، نابودی امید در دل مردم است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از رسانه و ارتباطات دادگستری کل استان تهران، به‌مناسبت هفته بسیج، نشست هم‌اندیشی بسیج حقوقدانان استان تهران به همت حوزه مقاومت بسیج و معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان تهران و با حضور علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران برگزار شد.

علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران در این نشست با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا، قرار گرفتن در دایره شمول بسیجیان را یک «افتخار بزرگ» توصیف کرد و در عین حال اعضای بسیج حقوقدانان را از قشر نخبه جامعه دانست و گفت: عنوان بسیجی بر کسی صادق است که در جهت پیوستن به تمامی اوصاف خوب و مثبت و رهایی از همه بدی‌ها و زشتی‌ها تلاش می‌کند.

بسیجی زیستن یک فرهنگ و مکتب اصیل محسوب می‌شود

رئیس کل دادگستری استان تهران با تاکید بر اینکه بسیجی زیستن یک فرهنگ و مکتب اصیل محسوب می‌شود، اظهار کرد: هر کسی لیاقت بسیجی بودن و بسیجی زیستن را ندارد؛ چرا که بنیادی‌ترین و اساسی‌ترین پیش‌شرط آن، پیشه کردن تقوای الهی است.

وی با تشریح اوصاف و ویژگی‌های یک بسیجی واقعی اذعان کرد: رهرو واقعی مکتب بسیج کسی است که برای خدمت به مردم و اصلاح امور جامعه خالصانه، بدون منت و با تمام وجود قدم برمی‌دارد و خود را در مقابل انواع سختی‌ها و مشکلات قرار می‌دهد.

القاصی امامین انقلاب، شهدای هشت سال دفاع مقدس و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را از جمله الگوها و نمونه‌های بارز بسیجی زیستن عنوان و اظهار کرد: زمانی که از فرد بسیجی نام برده می‌شود، سیرت این عزیزان در ذهن نقش می‌بندد که در مسیر تعالی بشریت قدم برداشتند و در این راه از هیچ اقدامی دریغ نکردند و حتی بعضاً از جان شیرین خود نیز گذشتند.

ضرورت الگو قرار دادن اسوه‌های بسیج در حوزه‌های مختلف به‌منظور قدم برداشتن در مسیر حق

رئیس کل دادگستری استان تهران با تاکید بر الگو قرار دادن اسوه‌های بسیج در حوزه‌های مختلف به‌منظور قدم برداشتن در مسیر حق اذعان کرد: همه عزیزان باید سعی کنند که در فعل، رفتار، قول و کردار خود را به اسوه‌های بسیج نزدیک کنند تا هر چه بیشتر در کسب رضایت خداوند متعال توفیق داشته باشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، حقوقدانان بسیجی را از اقشار نخبه جامعه دانست که در پایبندی به مسائل دینی، ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و هنجارهای اصیل جامعه پیشرو و پیشتاز هستند.

حقوقدان واقعی، مدافع حق است

القاصی در ادامه اظهار کرد: حقوقدان واقعی کسی است که رفتار و گفتار او بر مدار حق و حق‌مداری جلوه پیدا می‌کند و مدافع حق است و در راستای احقاق حق نیز تلاش می‌کند.

رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به اینکه بسیج اقشار مختلفی از جامعه را دربرمی‌گیرد، اذعان کرد: حقوقدانان بسیجی معمولاً در شناخت محیط و تحلیل مسائل، اوضاع و احوال جامعه بیشتر تمرکز به چیستی و چرایی مسائل، حاکم بودن ضوابط و قواعد در روابط بین افراد جامعه دارند و به اصول، قواعد و هنجارها پایبند هستند.

«زمان‌شناس بودن» و «بصیر بودن» دو مورد از ویژگی‌های یک بسیجی واقعی است

وی «زمان‌شناس بودن» و «بصیر بودن» را دو مورد از ویژگی‌های یک بسیجی واقعی توصیف کرد و اظهار داشت: نظام مقدس جمهوری اسلامی یک نظام مردمی است که در پی تحقق انقلاب اسلامی با رویکردی دینی و فرهنگی و به‌منظور جاری ساختن احکام دین اسلام، ریشه‌کن کردن ظلم و ستم و حاکمیت عدالت شکل گرفت.

القاصی با اشاره به آبیاری درخت تنومند جمهوری اسلامی با خون شهیدان به‌عنوان مخلص‌ترین بندگان خدا عنوان کرد: برای استقرار و استحکام نظام مقدس جمهوری اسلامی بهترین و مخلص‌ترین بندگان خدا جان عزیز خود را تقدیم کردند و از همه داشته‌های خود گذشتند تا حاکمیت دین اسلام، باقی بماند.

انقلاب اسلامی، حرکتی در امتداد قیام عاشورا بود

رئیس کل دادگستری استان تهران انقلاب اسلامی را حرکتی در امتداد قیام عاشورا توصیف کرد و گفت: انقلاب اسلامی در واقع، با الگوگیری از قیام سیدالشهدا (ع) شکل گرفت و عینیت پیدا کرد و ملت ایران اسلامی نیز با محور قرار دادن ارزش‌ها و اهداف اصیل شریعت اسلام، در مقابل توطئه‌ها و دشمنی‌های دشمنان ایستادگی به خرج دادند و تسلیم نشدند.

تشدید دشمنی دشمنان و توطئه‌های آن‌ها به‌واسطه پیشرفت‌های روزافزون ملت شریف ایران اسلامی

وی با اشاره به استمرار ایستادگی و مقاومت همه‌جانبه مردم در مقابل توطئه‌های دشمنان و خنثی‌سازی آن‌ها عنوان کرد: هر آن کس که امروز دارای کرسی مسئولیت در هر اداره، سازمان و نهادی است، وظیفه سنگین و خطیری را در مقایسه با ادوار گذشته انقلاب اسلامی بر عهده دارد و علت این امر آن است که ملت شریف ایران اسلامی روز به روز در حال طی قله‌های پیشرفت و ترقی هستند و نظام مقدس جمهوری اسلامی هر روز بیش از روز قبل قوی‌تر می‌شود که همین امر سبب تشدید دشمنی دشمنان و توطئه‌های آن‌ها می‌شود.

ناکامی جنگ رسانه‌ای دشمن در قضایای اخیر

القاصی با اشاره به جنگ ترکیبی اخیر دشمن علیه ملت ایران اسلامی اظهار کرد: در قضایای اخیر یکی از ابعاد مهم و قابل توجه این جنگ ترکیبی، جنگ رسانه‌ای است که علیه ایران اسلامی طراحی و اجرا شد و در این حوزه تمامی ظرفیت‌های خود را پای کار آوردند تا باورها و اعتقادات مردم را هدف قرار دهند؛ اما به‌رغم همه تلاش‌ها و توطئه‌ها به‌دلیل بصیرت مردم موفق نبوده‌اند.

جنگ تحمیلی امروز علیه مردم ایران اسلامی، یک جنگ عقیدتی است

رئیس کل دادگستری استان تهران با تاکید بر این گزاره که جنگ تحمیلی امروز علیه مردم ایران اسلامی، یک جنگ عقیدتی محسوب می‌شود، بیان کرد: امروز همه تمرکز دشمن بر این است که اذهان و باورهای جوانان را منحرف و به مسیری هدایت کند که حاصلی جز گسست انسجام و وحدت موجود در کشور و یاس در پی ندارد.

ضرورت نقش‌آفرینی بسیج حقوقدانان در «جهاد تبیین»

وی در ادامه وظیفه و نقش جامعه حقوقی و بسیج حقوقدانان در خنثی‌سازی این توطئه‌ها و «جهاد تبیین» را یادآور شد و گفت: جامعه حقوقی کشور امروز بیش از هر زمان دیگری باید با بصیرت و آگاهی بیشتر مسائل را تحت رصد و نظارت خود قرار دهد و در تبیین مسائل و موضوعاتی که دشمن بر آن‌ها سرمایه‌گذاری کرده، اهتمام داشته باشند تا جامعه و به‌طور ویژه نسل جوان به‌راحتی قدرت تمیز حق از باطل را داشته باشد.

هدف اصلی دشمن، نابودی امید در دل مردم و تبدیل آن به یاس است

القاصی با بیان اینکه دشمن از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون به‌دنبال هدف قرار دادن وحدت و انسجام جامعه اسلامی بوده و برای تحقق این امر تلاش‌های زیادی را کرده و هزینه‌های زیادی را متحمل شده است، گفت: هدف اصلی دشمن، نابودی امید در دل مردم و تبدیل آن به یاس است و در این راستا، با طراحی‌های مختلف، از پیش تعیین شده و در عین حال چندجانبه به‌دنبال ایجاد آشوب و هدف قرار دادن امنیت در جامعه بوده است؛ اما بصیرت مردم شریف ایران اسلامی همواره دشمن را ناکام گذاشته است.

«بصیرت‌زایی» و «آگاهی‌بخشی به جامعه» دو نقش اساسی و کلیدی بسیج حقوقدانان است

رئیس کل دادگستری استان تهران «بصیرت‌زایی» و «آگاهی‌بخشی به جامعه» را دو نقش اساسی و کلیدی بسیج حقوقدانان عنوان کرد و گفت: هر کسی که امروز در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران صاحب مسئولیت است، وظیفه تبیین توطئه‌ها و اقدامات خصمانه دشمن برای نسل جدید را بر عهده دارد و در این زمینه هر نوع کوتاهی دارای مسئولیت اخروی در نزد پروردگار متعال است.

وی با تاکید بر اینکه حضور بسیج حقوقدانان در مقابل توطئه‌ها و اقدامات خصمانه دشمن باید پرتحرک، مؤثر و در عین حال تعیین‌کننده باشد، اظهار کرد: هر یک از شما عزیزان در جهت تبیین مسائل و وقایع برای آحاد جامعه و به‌طور خاص جوانان نقش بی‌بدیلی بر عهده دارید و بر همین اساس نباید از نقش مهم و اثرگذار خود غافل شوید.

ضرورت تشکیل اتاق‌های فکر متشکل از نخبگان در حوزه‌های مختلف

القاصی ضرورت تشکیل اتاق‌های فکر متشکل از نخبگان در حوزه‌های مختلف به‌منظور احصاء آسیب‌های موجود و تهدیدات دشمن را یادآور شد و گفت: باید تهدیدات را به فرصتی برای شناسایی نقاط ضعف، آسیب‌ها و تلاش بیشتر برای رفع مشکلات مردم تبدیل کرد و قطعاً شما عزیزان نیز در این حوزه می‌توانید نقش مؤثری داشته باشید.

رئیس کل دادگستری استان تهران ضرورت «مطالبه‌گری در امر خدمت» و «مبارزه با مظاهر فساد» را یک اصل در جهت ارتقا کیفیت خدمت‌رسانی به مردم دانست و گفت: این مهم نیز باید به‌خوبی و در چارچوب قوانین و مقررات و به‌عنوان یکی از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر از سوی بسیج حقوقدانان دنبال و پیگیری شود.

حسن نظر دستگاه قضائی به اشخاص دغدغه‌مند نسبت به صیانت، سلامت و امنیت جامعه

وی با اشاره به حسن نظر دستگاه قضائی نسبت به اشخاصی که از روی دل‌سوزی، نسبت به صیانت، سلامت و امنیت جامعه دغدغه دارند، گفت: هر یک از عزیزان در بسیج حقوقدانان دارای دانش و اطلاعات حقوقی و قضائی در زمینه‌ها و حوزه‌های مختلف هستند و بر همین اساس در جهت ارتقا آگاهی‌های حقوقی جامعه، پیشگیری از آسیب‌ها و انحرافات، پیشگیری از جرایم و کاهش دعاوی و ورودی پرونده‌های قضائی به دادگستری مؤثر هستند و اگر هر یک از عزیزان در این حوزه به میزان توانایی خود نقش‌آفرینی کنند، در ایجاد الزامات حقوقی و قانونی در جامعه و پرهیز از تنش‌ها و تعارضات نقش مؤثری ایفا خواهند کرد و امنیت پایدار در جامعه شکل خواهد گرفت.