جهادگرانی که سفیران تفکر انقلابی و خادمان مردم هستند
جهادگران گروه جهادی خشتهای مهربانی 6 سال است در مناطق محروم استان کرمانشاه و سایر استانهای کشور خدمترسانی میکنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، گروه جهادی «خشتهای مهربانی» یکی از گروههای شناخته شده در استان کرمانشاه است که 6 سال است در روستاها و مناطق محروم این استان فعالیت میکند.
لازم به ذکر است که دایره اقدامات این گروه صرفاً معطوف به این استان نبوده و در یک رویکرد ملی همواره در مقاطع مختلف برای امدادرسانی در سایر استانهای کشور نیز حضور فعال داشته است.
ساخت و تعمیر منازل نیازمندان از جملهی محوریترین زمینههای فعالیت این گروه جهادی است.
محمد جواد خواجهوند، مسئول واحد رسانهای این گروه تلاش برای رفع محرومیتهای محیطی و اجتماعی را هدف اصلی گروه جهادی خشتهای مهربانی عنوان میکند.
وی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، در خصوص فعالیتهای این گروه عنوان نمود: این گروه از پنجم اردیبهشت سال 96 فعالیت گروه جهادی خود را در استان کرمانشاه با هدف کمک به محرومین و رفع محرومیت آغاز کرد.
وی مهم ترین وظیفه جهادگران را ترویج فرهنگ بسیجی و پیگیری مطالبات رهبر انقلاب عنوان کرد و بیان داشت: ایجاد روحیه همیاری همگانی و مردمی و همچنین تقویت امید در بین مردم، خصوصاً مردم مناطق محروم از دیگر اهداف این گروه جهادی است.
خواجهوند جهادگران را سفیران تفکر انقلابی و خادمان مردم معرفی کرد و اظهار داشت: گروه جهادی خشتهای مهربانی از همان ابتدای شروع فعالیت به سراغ محلات حاشیهای شهر کرمانشاه از جمله جعفر آباد و ملاحسینی رفت و اقدامات اجتماعی خود را آغاز کردند.
وی ادامه داد: در حادثه زلزله آبان ماه سال 96 گروه جهادی خشت های مهربانی جزء اولین گروههای مردمی بود که آتش به اختیار به منطقه اعزام شد و قریب به یک سال در مناطق زلزلهزده حضور مستمر داشت.
خواجهوند کلیدیترین بخش اقدامات گروه را در مناطق زلزلهزده؛ احداث سرپناه برای زلزله زدگان و کمک به اشتغال پایدار خانواده های زلزلهزده این مناطق عنوان کرد و افزود: خرید 100 کانکس و احداث 17 منزل در سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی از مهمترین اقدامات این گروه جهادی در حادثه زلزله بود.
وی فعالیت اصلی گروه جهادی خشتهای مهربانی را ساخت و ساز منازل روستایی عنوان کرد.
مسئول واحد رسانه گروه جهادی خشتهای مهربانی گفت: ابتدای فروردین ماه سال 97 در مناطق سیلزده استان لرستان امدادرسانی خود را آغاز کردیم و حدود 2 ماه با انجام اقدامات مختلف کمکرسانی در آن مناطق انجام پذیرفت.
وی افزود: همچنین 20 دیماه همان سال همزمان با سیل سیستان و بلوچستان و به دنبال دستور مقام معظم رهبری به گروههای جهادی مبنی بر کمک رسانی به مردم سیل زده؛ این گروه جهادی در همان شب به منطقه سیل زده اعزام شده و به خدمات رسانیهای متنوع به سیل زدگان پرداختند.
وی خاطر نشان کرد: همچنین در 2 روستای سیل زده در شهرستان "رودبار جنوب" در استان کرمان ساخت تعداد 32 منزل برای سیل زدگان در دستور کار قرار گرفت که فاز نخست آن در سال 1400 افتتاح شد.
خواجهوند بیان داشت: اواخر سال 97 همزمان با شیوع بیماری کرونا کارگاهی برای تولید لوازم پیشگیری از این ویروس با دریافت تاییدیه دانشگاه علوم پزشکی دایر شد که به مدت 60 روز و در سه شیفت توسط دانشجویان اقلام مختلف از جمله ماسک، دستکش، شیلد، گان و... تولید میشد.
وی افزود: گروه جهادی خشتهای مهربانی به مدت 2 ماه به طور شبانه روزی اقدام به تولید این اقلام کردند تا به مرور خطوط تولیدی اقلام مربوطه در ریل تولید انبوه در سراسر کشور قرار گرفتند.
خواجهوند عنوان کرد: به دنبال بیانات مقام معظم رهبری در سال 99، پویش «ایران همدل» در سراسر کشور آغاز شد و ما نیز خود را با این پویش کشوری همراه کردیم.
وی خاطر نشان کرد: بر این اساس با توزیع بیش از پنج هزار بسته معیشتی در چند نوبت و اهداء کارتهای هدیه به خانوادههای آسیب دیده از کرونا در کنار آنها ایستادیم.
خواجهند بیان داشت: در تابستان 1400 نیز به دنبال بروز بحران کم آبی در استان خوزستان خصوصا در شهرستانهای شادگان و هویزه به خوزستان سفر کردیم و به مدت 14 روز در تهیه مخازن آب و خرید آب معدنی به مردم خدمت رسانی کردیم.
وی همچنین از تشکیل و راهاندازی کارگروه کودک و نوجوان خشتهای مهربانی خبر داد و اعلام کرد: بر این اساس برنامههای مختلفی از جمله برگزاری جشن، برپایی اردوهای مختلفی نظیر بردن به استخر، سینما، رستوران و... ویژه کودکان و نوجوانان در دستور کار این گروه جهادی قرار گرفته است.
مسئول واحد رسانهای گروه جهادی خشت های مهربان در پایان نیز با اشاره به برگزاری آخرین برنامه صورت گرفته این گروه افزود: از اواخر سال 1400 آیین کلنگزنی ساخت و تکمیل یک سرپناه با همکاری گروه جهادی منتظران المهدی (عج) در روستای گورسفید شهرستان گیلانغرب برای خانوادهای معلول محروم آغاز شده و در نوروز امسال در یک اردوی جهادی 4 روز نیمی از مراحل ساخت این سرپناه به پایان رسیده و تا دو ماه دیگر تحویل این خانواده خواهد شد.
انتهای پیام /