پنج‌شنبه 8 آذر 1403

جهش 40 درصدی آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در اروپا

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
جهش 40 درصدی آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در اروپا

تهران - ایرنا - همزمان با اوج شیوع موج دوم ویروس کرونا در سراسر قاره سبز، سازمان جهانی بهداشت از افزایش 40 درصدی مرگ و میر ناشی از شیوع این ویروس مرگبار نسبت به هفته گذشته در این قاره خبر داد؛ آماری که نگرانی‌های زیادی را در میان اروپایی‌ها به همراه خواهد داشت.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، «مارگریت هریس» سخنگوی سازمان جهانی بهداشت به بی بی سی گفته است: میزان مرگ و میر ناشی از شیوع ویروس کرونا در اروپا، نسبت به هفته گذشته با افزایش 40 درصدی مواجه بوده است؛ فرانسه، اسپانیا، بریتانیا، هلند و روسیه بیشترین آمار قربانیان را به خود اختصاص داده اند.

وی ضمن ابراز نگرانی از افزایش آمار مبتلایان به کووید 19 در اروپا هشدار داد: به رغم مدیریت بهتر ظرفیت بیمارستان ها، در چند کشور این ظرفیت به سرعت در حال تکمیل است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، «تدروس آدهانوم»، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت نیز ضمن ابراز نگرانی از «رشد تصاعدی» موارد ابتلا به بیماری ویروس کرونا، از همه کشورها خواست که در برابر شیوع ویروس کرونا تسلیم نشوند.

وی یک روز پس از آن که "مارک میدوز" رییس کارکنان کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا هرگز نخواهد توانست که کرونا را کنترل کند و ایالات متحده بیشتر بر تولید واکسن و دارو متمرکز خواهد شد، از کشورها خواست که به مبارزه با کووید -19 ادامه دهند.

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت تأکید کرد: اگر مسؤولان کشورها به سرعت عمل کنند، می‌توانند ویروس کرونا را از بین ببرند.

به گزارش «فرانس انفو تی. وی» افزایش نگران‌کننده شمار مبتلایان به کووید -19 طی هفته‌ها و روزهای اخیر به عنوان وخیم ترین وضعیت نیم قرن اخیر در این قاره، دولت‌های اروپایی را وادار به اتخاذ و اعمال تدابیر شدید با وجود مخالفت مقامات محلی و مردم کرده‌است

آمارهای رسمی نشان می دهند که از ابتدای شیوع بحران کرونا در قاره اروپا، بیش از 8 میلیون و 870 نفر به همه گیری کووید 19 مبتلا شده اند؛ که در این میان بیش از 255 هزار نفر جان خود را از دست داده اند و بیش از سه میلیون و 548 هزار نفر بهبود یافته اند.

مقام‌های دولت های اسپانیا و ایتالیا، 25 اکتبر (چهار آبان) برای مقابله با موج دوم شیوع ویروس کرونا قوانین سختگیرانه‌تری را اعلام کردند

دولت اسپانیا با اعلام وضعیت اضطراری جدید موافقت کرد که به دولت مرکزی این اجازه را می‌دهد برای مهار کرونا قوانین منع رفت و آمد در سراسر کشور وضع کند.

دولت ایتالیا که در ماه فوریه (بهمن - اسفند) نخستین کشور اروپایی بود که از همه‌گیری کووید -19 آسیب دید؛ با اوج گرفتن موارد ابتلا در این کشور «جوزپه کونته» نخست وزیر ایتالیا از محدودیت‌های جدید تا دست کم یک ماه آینده (24 نوامبر - چهار آذر) در سراسر کشور خبر داد.

وی تاکید کرد: مردم در فضای باز باید از ماسک استفاده کنند، سالن‌های ورزشی، استخرها و سالن‌های سینما تعطیل شده اند؛ کافه‌ها و رستوران‌ها نیز موظف هستند از ساعت 18 فعالیت خود را متوقف کنند.

در فرانسه نیز «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهوری فرانسه نیز از احتمال افزایش محدودیت‌ها در این کشور خبر داده و گفته است روند مقابله با کرونا در بهترین حالت تا تابستان سال 2021 ادامه دارد.

طبق نظرسنجی موسسه هریس اینتراکتیو که برای شبکه خبر فرانسه انجام شده، در آستانه محدودیت‌های جدید، از هر 10 فرانسوی 7 نفر نگران هستند که دوباره قرنطینه در فرانسه برقرار شود. شرایط جدید قرار است عصر چهارشنبه از سوی رئیس جمهوری اعلام شود

دولت فرانسه روز جمعه (دوم آبان) اعلام کرد که 46 میلیون فرانسوی در 38 منطقه این کشور به مدت 6 هفته مشمول منع آمد و شد شبانه هستند.

از سوی دیگر پلیس در پاریس، نظارت‌های خود بر اعمال قوانین منع تردد شبانه از ساعت 21 تا شش صبح را افزایش داده است. میزان جریمه برای نقض قوانین منع تردد 135 یورو است و در صورت تکرار، مبلغ می‌تواند تا 3759 یورو افزایش یابد؛ این درحالی است که آلمان نیز با خطر تعطیلی صنایع خود مواجه است

اتحادیه صنایع آلمان در مورد پیامدهای بسیار وخیم تعطیلی مجدد اقتصاد این کشور با توجه به موج جدید همه گیری کرونا هشدار داد.

به گزارش نشریه اشپیگل، موسسه روبرت کخ در تازه‌ترین گزارش خود میزان ابتلا به کرونا در آلمان را "بسیار جدی" طبقه‌بندی کرد. قرار است روز جمعه 30 اکتبر رهبران ایالت‌های آلمان در نشست نوبتی خود پیرامون مهار کرونا رایزنی کنند. پیش‌بینی می‌شود که در این نشست مقررات جدیدی برای مقابله با کرونا وضع شود

به گزارش این نشریه، تا کنون حدود یک سوم از شهرها و شهرستان‌های آلمان از رقم 50 مورد ابتلای جدید به ازای هر 100 هزار نفر جمعیت در عرض یک هفته عبور کرده‌اند. این معیار از سوی موسسه روبرت کخ برای تعیین وضعیت شهرها به کار می‌رود و شهرهایی که از این رقم عبور کنند باید مقررات شدیدتری را اعمال کنند.

روسیه که در حال حاضر بعد از آمریکا، هند و برزیل بالاترین میزان ابتلا به کووید 19 را دارد، استفاده از ماسک را در تمام اماکن عمومی شلوغ این کشور اجباری کرده است.

رسانه های بلژیکی نیز گزارش دادند: بر اساس آمار مرکز پیشگیری و کنترل بیماری اروپا (ECDC)، بلژیک بالاترین میزان ابتلا به کووید 19 نسبت به جمعیت آن در اروپا را به خود اختصاص داده است.

«استیون ون گوخت» ویروس شناس بلژیکی هشدار داد: چنانچه در مهار شیوع ویروس کرونا شتاب نکنیم؛ عواقب زیان باری به همراه خواهد داشت.

«مارگریت هریس» سخنگوی سازمان جهانی بهداشت در این راستا افزود: تاثیر محدودیت‌های اعمال شده در چند کشور اروپایی تنها بعد از دو هفته قابل ارزیابی است

وی تاکید کرد: آمار مبتلایان به کووید 19 و مرگ و میرهای ناشی از آن، کاهش خواهد یافت اما به سرعت این اتفاق روی نخواهد داد.

این مقام سازمان جهانی بهداشت بیان کرد: اوج همه‌گیری کووید 19 در موج دوم، با موج اول تفاوت خواهد داشت؛ چرا که نظام و کادر درمانی از آمادگی بیشتری برای مقابله با این بحران برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، تشدید شیوع ویروس کرونا در کشورهای اروپایی که موجب نگرانی مقامات شده و دولت های قاره سبز را ناچار به اتخاذ تدابیر شدیدتر برای کنترل این همه گیری کرده؛ در برخی کشورها با مخالفت های مردمی و برگزاری تظاهرات و حتی درگیری با نیروهای پلیس منجر شده است.

این رسانه فرانسوی گزارش داد: در جمهوری چک و فرانسه و ایتالیا همزمان با آغاز ممنوعیت‌های آمد و شد، صدها نفر از معترضان با نیروهای پلیس درگیر شدند.

براساس آخرین آمارهای ارائه شده، تاکنون شمار مبتلایان به کووید -19 در جهان به 44 میلیون و 252 هزار و 677 نفر رسیده است که از این تعداد، 32 میلیون و 447 هزار و 505 نفر بهبود یافته‌اند و یک میلیون و 171 هزار و 479 نفر جان باخته‌اند.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*
جهش 40 درصدی آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در اروپا 2
جهش 40 درصدی آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در اروپا 3
جهش 40 درصدی آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در اروپا 4
جهش 40 درصدی آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در اروپا 5