حاج علی اکبری: باید زیست قانونی را به عنوان گفتمان غالب دنبال کنیم / صدای مخالف را هم بشنویم
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد حاجعلیاکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران که امروز 8 مهرماه، در دانشگاه تهران برگزار شد، بزرگترین سفارش پیامبر اعظم (ص)، انبیای الهی، امام علی (ع) و ائمه هدی و همه اوصیا را تقوای الهی دانست و گفت: با تقوا است که فرد و جامعه مؤمن به همه آرزوها و آرمانهایش خواهد رسید. وی افزود:...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد حاجعلیاکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران که امروز 8 مهرماه، در دانشگاه تهران برگزار شد، بزرگترین سفارش پیامبر اعظم (ص)، انبیای الهی، امام علی (ع) و ائمه هدی و همه اوصیا را تقوای الهی دانست و گفت: با تقوا است که فرد و جامعه مؤمن به همه آرزوها و آرمانهایش خواهد رسید.
وی افزود: اگر بزرگترین آروزی جامعه مؤمن نزدیک شدن و شبیه شدن به شخصیت پیامبر (ص) به لحاظ اندیشه ای و اخلاقی و زیست فردی و خانوادگی و اجتماعی و الگو گرفتن از پیامبر اعظم (ص) است، راه رسیدن به این هدف بزرگ همین تقوا و التزام به امر و نهی الهی است.
حاج علی اکبری اظهار کرد: ماه ربیع الاول که ربیع المولود هم نامیده شده، بهار زندگی و ماهی عجیب دوست داشتنی، گشوده و روشن است. در این ماه خداوند به انسانها از سر لطف و رحمت نگاه ویژه ای داشته و ماه ولادت اعظم است.
خطیب جمعه تهران بیان کرد: با تولد پیامبر (ص) همه برکات متولد شد، هم قرآن و هم عترت متولد شد و هم همه فضیلتها با او به اوج رسید. پیامبر اعظم (ص) به عنوان تجلی اعظم حق در خردمندی، علم، معرفت، عزت، جلال، مهر، رحمت، صلابت، تدبیر، حکمت، مکارم اخلاق، بندگی، امامت و مدیریت، اعظم است و بالاتر از او قابل تصور نیست.
وی با بیان در کنار این ولادت مهم، ربیع الاول ماه میلاد فرزند عزیز ایشان، امام جعفر صادق (ع) و در عین حال ماه ولادت امت اسلامی است، گفت: در آغاز این ماه هجرت پیامبر (ص) به مدینه انجام شد؛ هجرتی که با فداکاری امام علی (ع) انجام گرفت و امام علی (ع) سفره دار رأفت الهی در لیله المبیت شد.
حاج علی اکبری ادامه داد: مردمانی که در این هجرت همراه پیامبر (ص) شدند و مهاجرین نام گرفتند و وفاداری اهل مدینه در استقبال و بیعت با پیامبر (ص) که آنها را معروف به انصار کرد، منتج به شکل گیری امت اسلامی و ساخت امت وسط به تعبیر زیبای قرآن شد؛ امتی که با مهندسی عالی نبوی براساس نقشه راه قرآن و با مقاومت مثال زدنی و کارگزاری مردم ساخته شد.
وی اضافه کرد: ساخت امت اسلامی با نماز و مسجد آغاز شد و اولین نماز جمعه به امامت پیامبر (ص) در ماه ربیع الاول در ورود به مدینه اقامه شد و لذا این ماه واقعا خاصی است. این الگو که به عنوان مدینه النبی شناخته می شود طی ده سال تا رحلت پیامبر اکرم (ص) ساخته شد که این الگو در علم و معرفت، مهر و رأفت، عقل و تدبیر و عزت و شکوه مثال زدنی است و الگویی کاملا ممتاز برای دستیابی بشریت به حیات طیبه است.
خطیب جمعه تهران تصریح کرد: این الگو یک حاکمیت الهی مردمی با تأکید بر وحدت و مبتنی بر آگاهی و در نهایت عزت است که بر عدالت اجتماعی و دفاع از حقوق مستضعفین اهتمام دارد و این الگو یک جامعه معیار برای همیشه بشریت است.
حاج علی اکبری یادآور شد: اگرچه امت اسلامی در ادامه مسیر دچار انحراف شد و حق این سرمایه عظیم را به جا نیاورد اما طبق بشارت قرآن کریم در آیات 3 و 4 سوره جمعه، ملت عزیز ایران با ریشه تمدنی و ظرفیتهای ویژه خود در قرن 14 هجری با قیادت امام خمینی (ره) انقلاب بزرگی را برپا کرد تا این تمدن نبوی را احیا کند و امروز 43 سال است که محکم و استوار ایستاده و تلاش جمعی روشمندی را برای تحقق این آرزوی بزرگ اسلامی انجام می دهد.
وی تأکید کرد: این ماه فرصت خوبی است که جامعه ما یکبار دیگر الگوی نبوی و مدینه فاضله نبوی و ابعاد آن را بازخوانی کرده و اهتمام بیشتری نسبت به تجدید عهد با پیامبر (ص) و امام زمان (عج) به کار بندد.
خطیب جمعه تهران در پایان این خطبه با اشاره به روز 17 ربیع الاول و هفته وحدت گفت: امسال روز 17 ربیع الاول با جمعه تطبیق پیدا کرده و باید به لطف خدا امسال کار متفاوتی در آن هفته و روز در برگزاری جشنهای باشکوه و پرمغز انجام شود. انشالله 900 پایگاه نماز جمعه در آن روز به بزرگترین مرکز برگزاری جشن میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) تبدیل خواهد شد.
ادامه دارد...