دوشنبه 19 مرداد 1405

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

بازار خودرو در طول یک هفته گذشته شاهد تغییر قیمت خودروهای داخلی بوده است.

اگر قصد اجاره آپارتمان در غرب تهران را دارید، شرایط در هر محله متفاوت است؛ از اجاره‌های چند میلیونی تا ودیعه‌های سنگین میلیاردی.

وزیر نفت گفت: فعال سازی اسنپ‌بک در حوزه فروش نفت محدودیت ایجاد می‌کند، اما در برابر این محدودیت‌ها دست‌بسته نیستیم.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی از کاهش قیمت مرغ تا پایان شهریور خبر داد

بیش از 70 درصد بنزین کشور در جنوب تولید می‌شود.

بررسی گزارش مرکز آمار ایران از نرخ تورم مرداد ماه در 31 استان کشور حاکی است.

بازار روغن پس از پشت‌سر گذاشتن دوره کمبود، اکنون در دسترس است، اما افزایش 25 درصدی قیمت و اختلاف نظر بنکداران و خرده‌فروشان نارضایتی‌هایی را به دنبال داشته است

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران خبر داد: هم‌اکنون مقدار ذخایر سوخت کشور در یک‌سالگی دولت چهاردهم در بخش بنزین و نفت‌گاز نسبت به سال قبل بالاتر است.

در حال حاضر یک میلیون نفر از ایرانیان مقیم خارج از کشور یارانه نقدی دریافت می‌کنند که وزارت رفاه در حال ارزیابی شرایط آنهاست اما ممکن است همچنان برخی افراد مثل دانشجویان و کسانی که به ایران رفت و آمد دارند از دایره پرداخت‌های یارانه‌ای باقی بمانند.

آمار جدید بانک مرکزی نشان می‌دهد که تا پایان تیرماه امسال مانده کل سپرده‌های بانکی کشور به 15 هزار و 430 همت رسیده که نزدیک به 60 درصد آن در استان تهران است

سود سهام عدالت برای نخستین بار در شهریورماه واریز خواهد شد.

در تدام تمهیدات بانک مرکزی به منظور تنظیم و تعادل‌بخشی به بازار طلا، اولین مرحله برنامه پیش‌فروش قطعی یک میلیون انواع قطعا سکه طلا ضرب 86 (هر کد ملی 15 عدد در قالب 3 قطعه تمام، 5 قطعه نیم و 7 قطعه ربع سکه) در تاریخ 17 شهریورماه با سررسید 30 آذر 1404 آغاز می‌شود.

بابک زنجانی جدای از اینکه در نوع خود بزرگترین مجرم اقتصادی بوده بلکه یک ویژگی دیگر نیز در پرونده و کردار او دیده می‌شود؛ او مجرمی است که از زمان زندانی بودنش، همواره به تهدید مسئولان اقتصادی دست می‌زد. در زمانی که زندانی بود اولتیماتوم می‌داد به زودی جایش با بیژن زنگنه، وزیر وقت نفت عوض خواهد شد و پس از آزادی در طول تابستان جاری چند باری به مسئولان بانک مرکزی حمله کرده است.

جهش بی‌سابقه قیمت میوه‌های پرمصرف تابستانی در بازارهای تهران، خرید روزانه خانوارهای طبقه متوسط را تحت فشار گذاشته و بسیاری از خانواده‌ها می‌گویند توان خریدشان به شدت کاهش یافته است.

درحالی که پیشتر روی حذف خانوارهای یارانه بگیر برای تامین منابع کالابرگ تاکید شده بود، حالا گزینه جدیدی برای تامین منابع کالابرگ مطرح شده است.