چهارشنبه 7 آذر 1403

خطیب جمعه اردبیل: «اولیا» در مسمومیت‌ها به معلمان و مدیران ««توهین‌ها» کردند / حتماً «حلالیت» بطلبند

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
خطیب جمعه اردبیل: «اولیا» در مسمومیت‌ها به معلمان و مدیران ««توهین‌ها» کردند / حتماً «حلالیت» بطلبند

ایسنا نوشت: آیت‌الله عاملی گفت: یک پزشک حاذق و مهم کشور به من گفت من در هر محفل و مناظره علمی حاضرم ثابت کنم که پدیده مسمومیت توهم و تلقین است.

  • آیت‌الله سید حسن عاملی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل برگزار شد اظهار کرد: دو طایفه به ملت ما عذرخواهی بزرگ بدهکارند.
  • وی افزود: اول، کسانی که در داخل کشور در موضوع مسمومیت دانش آموزان، نظام اسلامی را متهم ساختند و بدترین اهانت را به نظام اسلامی کردند، بی‌مهابا و با تشفی خاطر گفتند مسمومیت کار نظام است و در عرصه بین‌المللی آبروی کشور را بردند! حالا که الحمدالله همه‌چیز روشن شد آیا آن‌ها این حریت را دارند که از ساحت ملت ما عذرخواهی کنند؟ آیا این شجاعت را دارند که بگویند اشتباه کردیم؟
  • امام‌جمعه اردبیل تشریح کرد: در بدو مسمومیت، یک پزشک حاذق و مهم کشور به من گفت من در هر محفل و مناظره علمی حاضرم ثابت کنم که پدیده مسمومیت توهم و تلقین است آزمایشگاه مدرسه را با وایتکس شسته‌اند طبعاً بوی آن در محیط مدرسه متصاعد شده یک دانش‌آموز دختر داد زده حمله شده! بقیه به حیاط ریخته به والدین زنگ‌زده‌اند، که بیایید همه خفه شدیم! والدین با عصبانیت می‌آیند خود والدین به اورژانس اطلاع می‌دهند، آمبولانس می‌آید، در نتیجه نیروهای انتظامی هم حاضر می‌شود آخرسر نتیجه می‌شود هیچ. فقط اهانت چند اولیا به معلمین عزیز و مدیر محترم و حتی کندن موی مدیر محترم!!!
  • وی اضافه کرد: بخشی دیگر از اسباب مسمومیت در مطایبات و شوخی‌های دانش‌آموزی ریشه داشت یک دخترخانم می‌گوید، من آن زمان نفهمیدم که چرا مسمومیت فقط در کلاس ریاضیات اتفاق می‌افتاد!
  • آیت اله عاملی تصریح کرد: انسانی که با ظن، تخمین و بدون دلیل قطعی حکم و اقدام بکند، در قرآن شدیداً مذمت شده است؛ خداوند در قرآن از آن‌ها با عبارت «قتل الخراصون» یادکرده است، یعنی زیرخاک برای آن‌ها بهتر از روی خاک است! من صمیمانه و با احترام تمام از آن دسته از اولیا که از سر عاطفه پدری به معلمین و مدیران اهانت کردند می‌خواهم حتماً، حتماً و حتماً به آن‌ها مراجعه و از آن‌ها حلالیت بطلبند و بدانند که این حلیت در سرای ابدی ممکن نیست‌.
  • وی تصریح کرد: طایفه دوم، اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها هستند؛ آن‌ها اگر حریت دارند مخصوصاً در یک موضوع باید از ایران عذرخواهی کنند، 15 سال بود که دولت بریتانیا به تمام کشورهای هم‌پیمان خود افتخار می‌کرد، که من در ایران جاسوسی دارم که به تمام اسرار و صنعت هسته‌ای ایران و اسرار امنیتی این کشور مسلط است و گران‌قیمت‌ترین اطلاعات درباره فعالیت هسته‌ای ایران و دانشمندان هسته‌ای ایران را به ما می‌رساند و همین جاسوس ماست که مرکز فردو را برای ما کشف کرد و ما از طریق ماهواره بناهای داخل زمین را ملاحظه کردیم!
  • وی عنوان کرد: 15سال دولت بریتانیا نفیس‌ترین اطلاعات هسته‌ای ایران را در اختیار آلمان، آمریکا و اسرائیل گذاشت، در این 15 سال دولت بریتانیا به تمام سرویس‌های جاسوسی کشورهای اروپایی و آمریکا فخرفروشی می‌کرد و توان استخباراتی خود را به رخ آن‌ها می‌کشید تا اینکه این هفته روزنامه نیویورک‌تایمز همه را در حیرت فروبرد و کشف سر کرد و گفت جاسوسی که دولت کبیر بریتانیا به آن افتخار می‌کرد همان معاون اسبق وزیر دفاع ایران بود که اخیراً ایران او را کشف و اعدام کرد!!!
  • آیت اله عاملی اضافه کرد: بعد از اعدام او، اروپا و مخصوصاً انگلستان به‌شدت عصبانی شده و هجمه قولی و عملی را علیه ایران شروع و از همان زمان تحریم‌های افراد و شرکت‌ها را تشدید کردند و الان هم ادامه می‌دهند حالا «فشهد شاهد من اهله» یعنی شاهد بر ماجرا از ایران نیست از خودشان است، آیا عرضه عذرخواهی دارید؟ آیا از خبط بزرگ خودتان حیاء می کنید؟ حیاء و حریت سرآمد تمام فضیلت‌های انسانی است کسی و دولتی که این دو را ندارد قطعاً ترسناک است و دست به هر جنایتی می‌زند.
  • آیت اله عاملی تشریح کرد: من هم می‌گویم آیا با تکرار چندین‌باره جمله اژدهای هفت‌سر توسط مقام معظم رهبری در خصوص فساد، آیا وقت آن نرسیده که دستگاه‌های نظارتی و امنیتی حمله مقدس خود را بر مظاهر بی‌عدالتی و فساد شروع کنند؟
  • وی تصریح کرد: در این خصوص باید مجلس پیش‌قدم شود و محرومیت بزرگ برای خودش درست کند، تا همه یقین کنند که مجلس اراده قدسی و عزم بزرگ برای مبارزه با مظاهر فساد دارد، مجلس نه‌تنها حق خاص و امتیاز خاص برای خود قائل نشود بلکه به کف برخورداری‌ها اکتفا کند و از آن بالاتر با احصا گلوگاه‌های فساد قوانین مناسب با آن را تصویب کند.
  • رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل بر لزوم تشدید نظارت‌ها در مراکز خاص تصمیم‌گیری برای پیش‌گیری از هرگونه فساد احتمالی تأکید کرده و افزود: برای مناصب دارای امضا طلایی باید یک جمع متخصص و امین تصمیم بگیرند! نه مجلس به‌تنهایی و نه دولت به‌تنهایی!
  • وی تشریح کرد: وقتی روی یک سمت مثل ایمیدرو و شستا و مراکز عظیم تولید دولتی، مجلس، دولت و افراد غیردولتی متمرکز بشوند و وزن‌کشی کنند، معلوم می‌شود که آنجا باید حواس مسئولین نظارتی جمع باشند، مناصب بانکی، مراکز مالی، هلدینگ های دولتی، انحصارها، مجوز گمرک‌ها و... باید تحت شدیدترین نظارت‌ها و سختگیری‌ها قرار بگیرند، اگر به این خیرخواهی‌ها عمل بشود، قطعاً یک سیستم هوشمند شکل می‌گیرد و مثل دستگاه لرزه‌نگار تکلیف کوچک‌ترین ارتعاشات مالی را مشخص می‌کند.
  • آیت اله عاملی تأکید کرد: ما در این عرصه یک انتظار بسیار بزرگ از دولت داریم و آن عبارت است از اخذ نظر از نخبگان جامعه، استفاده از تجربیات بسیار نفیس کشورهای پیشرفته در مبارزه با فساد، توسعه دولت الکترونیک، قطع رابطه ارباب‌رجوع با متصدیان امور و برچیدن تصدی‌گری‌های دولتی این اقدامات قطعاً بسیار کارساز خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

21217

کد خبر 1762525