دادستان شهرکرد: مبارزه با آسیبهای اجتماعی نیازمند همکاری بین بخشی است
شهرکرد - ایرنا - دادستان عمومی و انقلاب مرکز چهارمحال و بختیاری با اشاره به بحث بیکاری جوانان به عنوان نخستین معضل و مشکل در استان و کشور گفت: این امر زمینهساز بروز ناهنجاری و آسیبهای فراوان است و مبارزه با آسیبهای اجتماعی نیازمند همکاری بین بخشی است.
عبدالرضا علیمحمدی روز چهارشنبه در نشست شورای قضایی استان با امام جمعه شهرکرد افزود: ساماندهی جوانان، نیاز به یک برنامه دقیق دارد که بتوان با این برنامه وقت و انرژی جوانان را در مسیر درست هدایت کرد.
وی، با اشاره به ناهنجاریهای موجود در جامعه گفت: داشتن جامعه بدون فساد و ناهنجاری نیاز به همکاری همه دستگاههای متولی، مردم و تشکلهای مردم نهاد دارد.
جرائم مواد مخدر نخستین ردیف زندانیان چهارمحال و بختیاری را تشکیل میدهند
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اینکه سه زندان در بروجن، لردگان و شهرکرد و یک اردوگاه در استان وجود دارد، گفت: جرائم مواد مخدر نخستین ردیف زندانیان استان را تشکیل میدهند.
حمیدرضا حیدری افزود: جرائم سرقت، اقدام علیه اشخاص و جرائم مالی جایگاههای بعدی آمار زندانیان را دارند.
وی افزود: سال گذشته 650 زندانی از درمان نگهداری با متادون بهرهمند شدند و 600 نفر از زندانیان نیز در مرحله ورود به زندان سمزدایی شدند.
حیدری، با اشاره به شیوع ویروس کرونا افزود: به منظور جلوگیری از شیوع ویروس نزدیک یکهزار نفر از جمعیت زندانیان استان به مرخصی رفتند و برای تامین امنیت زندانیان در این ایام، کارکنان زندان به صورت شبانه روز بدون کاهش ساعت کاری، فعالیت داشتند.
1500شکایت در سامانه بازرسی چهارمحال وبختیاری ثبت شد
بازرس کل چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اینکه سالگذشته یکهزار و 500 شکایت از طریق سامانه بازرسی استان ثبت شد، گفت: 25 درصد این شکایتها تشکیل پرونده شده و مابقی به دلیل نداشتن صحت پس از ارزیابی اولیه، باطل شدند.
علی احمدی افزود: در حوزه مقابله و پیشگیری با فساد در ادارات نیز 42 برنامه در سطح استان اجرا و در سال گذشته 515 نفراز مدیران و کارکنان دولت به مرجع قضایی معرفی شدند.
وی گفت: بیشترین تخلفات ثبت شده توسط این افراد تضییع حقوق بیتالمال، گزارش خلاف واقع، جعل اسناد و تحصیل مال نامشروع بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به فعالیت 6 شعبه تعزیرات حکومتی در استان افزود: سالگذشته بیش از هفت هزار و 100 پرونده در سه حوزه کالا و خدمات، قاچاق کالا و بهداشت و درمان در استان تشکیل شد.
محمدرضا عمرون افزود: بازدارندگی مجازاتهای پیشبینی شده در قانون تعزیرات حکومتی پایین است و قانون مجازات باید با فراخور مقتضیات زمان پیش بینی شود.
وی با تاکید بر اینکه سازمان تعزیرات حکومتی یک سازمان شبه قضایی است، گفت: این سازمان رسیدگی به تخلفات را برعهده دارد.
نخستین دوره مربیگری حجاب و عفاف در استان چهارمحال وبختیاری برگزار میشود
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اهمیت بحث عفاف و حجاب در جامعه اسلامی گفت: نخستین دوره مربیگری حجاب و عفاف در استان با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار میشود.
سید محمد موسوی افزود: برای شرکت در این دوره بیش از 100 مربی از سازمان تبلیغات اسلامی، براساس فراخوان اعلام شده ثبتنام کردند که در زمینه حجاب و عفاف دورههای آموزشی برای مداری، دانشگاهها، اصناف، خانوادهها، اولیاء و مربیان برگزار کنند.
وی، با تاکید بر اینکه در حوزه حجاب و عفاف 11 خلا شناسایی شده است، گفت: بحث اغنا و ارشاد فکری با رویکرد اقناعی بحث اصلی در این زمینه است.
موسوی، با اشاره به افزایش تعداد ورودی پروندهها در سالهای گذشته افزود: پیشبینی میشود تعداد ورودی پروندهها مسکن، چک برگشتی در سالجاری به دلیل شیوع ویروس کرونا و همچنین بازار مسکن افزایش پیدا کند.
یکم تا هفتم تیرماه به عنوان هفته قوه قضاییه نامگذاری شده است.
*س_برچسبها_س*