درخواست معاون اول رئیس جمهور از جوانان فعال در صنایع نوین و فناوریهای جدید
به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور، به مناسبت روز جوان در دیداری سه ساعت با جمعی از جوانان فعال حوزههای اقتصادی، تولید و علم و فناوری در فضایی صریح، شفاف، آزاد و همچنین صمیمی پای درد و دل ها، مشکلات و دغدغه های آنان نشست و از نزدیک درخواست ها،نظرات و پیشنهادات آنان را برای کمک به دولت و خلق ثروت در کشور شنید.
معاون اول رییس جمهور در این دیدار به توانایی های جوانان نخبه و فعال ایرانی در حوزه های مختلف به ویژه شرکت های دانش بنیان و صنایع نوین جهانی اشاره و تاکید کرد: در هر نقطه از کشور و حتی روستاهای دور افتاده نمونه هایی بی نظیر از فعالیت جوانان یافت می شود که در اوج تحریم های دشمنان اقدامات اساسی انجام می دهند تا جایی که علاوه بر درآمد زایی برای خود و مردم توانسته اند بازارهای صادراتی کشورهای همسایه و مجاور استان خود را نیز به دست آورند.
وی پس از شنیدن پیشنهادات و نظرات تخصصی و کارشناسی جوانان حاضر در جلسه خطاب به آنان گفت: دولت مردمی با تمام توان آمادگی دارد تمام ظرفیت های خود را در اختیار جوانان ایرانی قرار دهد که اینگونه در عرصه های فناوری های نوین و شرکت های دانش بنیان و همگام با جدیدترین نوآوری های جهان به درآمدزایی و ایجاد اشتغال کشور کمک می کنند و توانسته اند جمهوری اسلامی ایران را در زمره پیشتازان صنعت و نوآوری های نوین جهان قرار دهند.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به تجربه موفقیت آمیز سپردن امور به مردم و جوانان در طول سالهای پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین هشت سال دفاع مقدس گفت: هر گاه امور به مردم سپرده شد توطئه های دشمن علیه جمهوری اسلامی خنثی شد و تجربه هایی مشابه این چنینی نیز در مسائل امنیتی و اداره جنگ بارها تکرار شد و بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی نیز بارها فرمودند که مشکلات کشور با حضور مردم حل می شود.
وی خاطر نشان کرد: متاسفانه تاکنون اقتصاد به مردم سپرده نشده است و اگر این کار انجام شود مطمئنا مردم می توانند کارهای بزرگی نیز همانند تجارب در بخش های دیگر برای پیشرفت و توسعه انجام دهند و شاهد یک بخش خصوصی قدرتمند در کشور باشیم و دولت سیزدهم آمادگی دارد که واسط انتقال اقتصاد از دولت به مردم و به ویژه جوانان در همه زمینه ها شود.
مخبر همچنین به نعمت های خدادادی و ظرفیت های فراوان کشور در بخش های مختلف اشاره و تاکید کرد: با هر کدام از این نعمت ها می توان به راحتی کشور را اداره کرد و نباید ظرفیت های الهی در ایران را تنها به نفت و گاز خلاصه کرد بلکه فرصت هایی مثل وجود 2700 کیلومتر دریا در شمال و جنوب کشور، معادن مختلف و از همه مهم تر خیل عظیم نیروهای تحصیل کرده بزرگترین موقعیت برای پیشبرد اقتصاد ایران است.
معاون اول رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: افزایش فروش نفت و درآمدهای ارزی، تکمیل انبارهای کشور از ذخیره کالاهای اساسی، تزریق واکسن و همچنین پرداخت حقوق و دستمزد به کارکنان دولت و بازنشستگان بدون حتی استقراض یک ریال از بانک مرکزی تنها گوشه ای از تلاش ها و اقدامات دولت در ماه های گذشته است.
وی افزود: به دنبال آن نیستیم که با کند و کاو در گذشته و شرایط و مشکلات به جای مانده در زمان آغاز به کار دولت مشکلات را به گذشته ارجاع دهیم بلکه دولت سیزدهم دولتی امیدوار به حرکت رو به جلو و پیشرفت و توسعه کشور با تکیه بر توان داخلی و کمک جوانان تحصیلکرده و مردم است.
معاون اول رییس جمهور تاکید کرد: در چند ماه گذشته کشور را با این فرض مدیریت کردیم که تحت شدیدترین تحریم ها بتوانیم با نگاه به ظرفیت های درونی اقتصاد کشور را اداره کنیم و همچنین عملیات اجرایی طرح های پیشرفت توسعه ای در استان های کشور آغاز شود.
مخبر همچنین در این دیدار با اشاره به دغدغه یکی از فعالین حوزه صنایع سنگین مبنی بر خام فروشی در کشور تاکید کرد: مطمئنا خام فروشی یکی از مشکلات صنعت کشور است که در هر بخش با چنین مسئله ای مواجه هستیم و دولت آمادگی دارد با برون سپاری این مسئله و پرداخت هزینه های تحقیقاتی و عملیاتی، لیستی از خام فروشی ها در هر مرحله ای از صنایع بویژه در بخش های نفت، پتروشیمی و معدن را پیگیری کند.
معاون اول رییس جمهور در پاسخ به درخواست یکی از حاضرین جلسه برای کمک و حمایت های دولت در زمینه بازارسازی و فروش محصولات تولید شده توسط زنان و دختران در کشور تاکید کرد: دولت قطعا از فعالیت زنان در عرصه های اقتصادی حمایت و پشتیبانی می کند اما فعالان این حوزه باید با حضور گسترده در فضای مجازی و فروش اینترنتی به ظرفیت بازاریابی خود کمک کنند و تجربه دولت در فروش کالاهای اساسی در پلتفرم های اینترنتی می تواند یک تجربه موفق برای تلاشگران این عرصه باشد.
مخبر همچنین از جوانانی که در صنایع نوین و فناوری های جدید فعالیت میکنند خواست تا با تشکیل و تقویت سندیکاها و اصناف مرتبط با حوزه کاری خود به پیشبرد اهداف شرکت های فعال در این زمینه کمک کنند.
وی همچنین در خصوص مشکلات و درخواست های فعالان شرکت های دانش بنیان در این جلسه خاطر نشان کرد: دولت در کنار استارتاپ ها به دنبال ایجاد کانون های فعالیتی است تا محصولات این شرکت ها به خارج از کشور به ویژه کشورهای همسایه با توجه به اولویت دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان صادر شود که این مهم می تواند به یک جریان سازی اقتصادی جدید در کشور منجر شود.
همچنین در این جلسه که با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد، فعالان جوان بخش های اقتصادی، تولیدی و علم و فناوری درخواست ها، پیشنهادات، نگرانی ها و دغدغه های خود را در بخش های مختلف سیاست گذاری، حکمرانی هوشمند، سیاست های صنعتی، فعالیت شرکت های دانش بنیان، نشر کتاب، انیمیشن سازی، راه اندازی کسب و کارهای نوین و شرکت های دانش بنیان، صادرات محصولات ایرانی در کشورهای همسایه، هوش مصنوعی، سیاست های جمعیتی، حمایت های مالی از فعالیت شرکت های دانش بنیان، کمک به تبیین و فعالیت صنایع نوین از جمله صنعت بلاک چین و حوزه رمز ارزها، کمک به صادرات پارک های فناوری و کارخانه های نوآوری و پیشبرد سند سیاست صنعتی کشور مطرح کردند.
انتهای پیام /