دوشنبه 5 آذر 1403

دستگیری 2 سارق حرفه‌ای موتورسیکلت در قم

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دستگیری 2 سارق حرفه‌ای موتورسیکلت در قم

قم - ایرنا - جانشین فرمانده انتظامی استان قم با اشاره به دستگیری 2 سارق حرفه ای موتورسیکلت در قم، گفت: از مخفیگاه متهمان 17 دستگاه موتورسیکلت مسروقه و همچنین 50 برگه سند و 100 کارت موتورسیکلت جعلی کشف شد.

به گزارش مرکز خبر پلیس، سرهنگ "بهادر اسماعیلی" روز دوشنبه در گفت و گویی، اظهارداشت: با تلاش مأموران کلانتری 24 منطقه پردیسان قم و همچنین مأموران یگان امداد فرماندهی انتظامی شهرستان قم، 3 سارق و جاعل اسناد و هک کننده شماره شاسی و بدنه موتورسیکلت شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی استان دستگیر شدند.

وی گفت: از مخفیگاه متهمان 17 دستگاه موتورسیکلت مسروقه با شماره تنه و موتور کوبیده شده، تعداد زیادی قطعات خرد شده از موتورسیکلت، تجهیزات و ابزار جعل سند و فرم های خام و مهرشده، شماره زن آهنی تنه و موتور، ابزارآلاتی برای پاک کردن شماره بنده موتورسیکلت، 50برگه سند جعلی موتورسیکلت، 100 کارت موتورسیکلت جعلی، 10پلاک جعل شده و دستی موتورسیکلت، 3 قبضه سلاح سرد و مجوز جعلی تردد با موتورسیکلت های غیر مجاز کشف شد.

اسماعیلی با اشاره به اعتراف متهمان به بزه انتسابی، تصریح کرد: تحقیقات تکمیلی در این زمینه در دست بررسی است.

جانشین فرمانده انتظامی استان قم اضافه کرد: همچنین در عملیاتی دیگر با تلاش مأموران 4 نفر سارق دوچرخه دستگیر و از مخفیگاه آن ها 32 دستگاه دوچرخه کوچک و بزرگ مسروقه و مقادیری مواد مخدر و آلات و ادوات استعمال مواد افیونی کشف که در نهایت متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شدند.

برداشت غیرمجاز با عنوان شارژ رایگان سیم کارت

رئیس پلیس فتا استان قم نیز در گفت وگویی از شناسایی فردی که در فضای مجازی با شگرد شارژ رایگان همراه اول و ایرانسل اقدام به کلاهبرداری از کاربران می‌کرد، خبرداد.

سرهنگ "علی موالی" افزود: در پی شکایت یکی از همشهریان مبنی بر اینکه با عنوان ارائه شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول از طریق لینک‌های بارگزاری در شبکه‌های اجتماعی، به صورت غیرمجاز از حساب وی برداشت شده است، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی های به عمل آمده مشخص شد کلاهبردار مذکور در یکی از کانال‌های شبکه اجتماعی تلگرام با تبلیغ شارژ رایگان و درخواست مبلغ هزار تومان از کاربران در یک درگاه جعلی الکترونیک بانکی بابت شرکت در قرعه‌کشی اقدام به شیادی می‌کند.

موالی ادامه داد: متهم اقدام به ساخت یک درگاه جعلی با موضوع شارژ رایگان کرده و با تبلیغ گسترده این درگاه جعلی در کانال‌ها و گروه های شبکه‌های مجازی، افراد را به عضویت در این کانال و خرید شارژ رایگان ترغیب و پس از جمع آوری اطلاعات در درگاه فیشنگ مربوطه، اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌کرد.

وی گفت: با تلاش کارشناسان پلیس فتا استان در نهایت کلاهبردار موصوف دستگیر و به همراه پرونده تشکیل شده به مرجع قضائی معرفی شد.

رئیس پلیس فتا استان به شهروندان توصیه کرد: کاربران در حوزه خرید اینترنتی باید از اصلی بودن صفحه سایت و نشانی اینترنتی مطمئن شوند تا از طریق درگاه‌های جعلی در دام کلاهبرداران قرار نگیرند بنابراین برای افزایش ضریب امنیت خریدهای اینترنتی به بانک مربوطه مراجعه و نسبت به فعال‌سازی رمزپویا یا همان رمز یکبار مصرف حتما اقدام کنند.

*س_برچسب‌ها_س*