دشمنان ماهیت تروریستی خود را پشت شعار «زن، زندگی، آزادی» پنهان کردهاند
![دشمنان ماهیت تروریستی خود را پشت شعار «زن، زندگی، آزادی» پنهان کردهاند](https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Images/1401/08/22/14010822000932_Test_PhotoN.jpg)
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، ساسان والیزاده کارشناس مسائل سیاسی و بینالملل در گفتوگو با برنامه «کشف حقیقتهای ایران» شبکه المیادین به تبیین و تشریح رفتارها و استانداردهای دوگانه غرب در خصوص مسائل زن و حقوق بشر پرداخت.
والی زاده در این برنامه زنده تلویزیونی در پاسخ به سؤالی درباره شعار مخالفین جمهوری اسلامی ایران با عنوان «زن، زندگی، آزادی»، اظهار کرد: این شعار را اولین بار گروهکهای تروریستی مانند پژاک و کومله مطرح کردند و نگاهی به تاریخ فعالیتهایش نشان میدهد که مملو از ظلم و ستم در حق زنان است. «زن، زندگی، آزادی» شعار زیبایی است، اما ابتدا از حلقوم کسانی در خارج از مرزهای ایران شنیده شد که به آن باور نداشتند و امروز گروهکهایی مانند کومله آن را ویترینی کردهاند تا ماهیت تروریستی خود را پشت آن پنهان کنند.
این کارشناس ارشد مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی نیز عدهای در راستای پیگیری اهداف سلطهگران موضوعات قومیتی و مذهبی را با هدف تجزیه بخشهای مختلف کشور آغاز کردند، اما راه به جایی نبردند چرا که همبستگی ملت ایران در هزاران سال تاریخ و فرهنگ مشترک ریشه دارد. ایران خانه اجدادی و تاریخی همه این اقوام بوده است و دشمنان هرگز نمیتوانند به این شجره طیبه آسیبی بزنند، البته چنین کشوری با رژیمی که شهروندانش از چهار گوشه دنیا جمع شده است، تفاوت دارد.
والیزاده با اشاره به استانداردهای دوگانه غرب درباره زن و آزادی بیان، گفت: در خصوص زن و آزادی بیان نمونههای فراوانی وجود دارد که کشورهای غربی، در موارد مشابه دقیقا برخلاف ادعاهای خود عمل کرده و نسخه دیگری پیچیدهاند. مدعیان حقوق زن و آزادی بیان در برابر هدف قرار دادن شیرین ابوعاقله با شلیک مستقیم و قتل وحشیانه روزنامهنگار عربستانی سکوت اختیار کردند و یا وقتی یک زن باردار سیاهپوست را با وجود تسلیم شدن در شهر کانزاسسیتی با 5 گلوله هدف قرار میدهند، به راحتی از کنار آن میگذرند اما امروز با حمایت آشکار از اغتشاشگران فریاد دفاع از حق زن سر میدهند، بدیهی است این برخوردهای دوگانه از این جماعت پذیرفتنی نخواهد بود.
والیزاده افزود: دشمن در حوادث اخیر از همه تکنیکهای روانی و رسانهای در جنگ هیبریدی و شناختی خود استفاده کرده است و حتی علاوه بر جنگ نرم، از ترور و خشونت و تحریم نیز غفلت نکرده است، نمونه آن سریال کشتهسازیهای دروغین است.
وی در بخش دیگری از این مصاحبه زنده تلویزیونی درپاسخ به سؤال خانم علا ملاح مجری شبکه المیادین درباره روابط ایران و سوریه، گفت: ایران و سوریه روابط برادرانه و حسنهای را در طول تاریخ با یکدیگر داشتهاند و مردم ایران حمایتهای مرحوم حافظ اسد در دوران جنگ تحمیلی صدامیان علیه ایران اسلامی را فراموش نخواهند کرد.
این کارشناس ارشد مسائل سیاسی با بیان اینکه سوریه در محور مقاومت از نقش مهمی برخوردار است، گفت: امروز ایران یک کشور مستقل است و از کشورها و ملتهای مستقل و آزادیخواه جهان حمایت میکند.
والیزاده با اشاره به چگونگی و اهداف شکلگیری داعش، اظهار کرد: داعش به عنوان بزرگترین جریان تروریستی توسط برخی دولتهای غربی به خصوص دولت آمریکا شکل گرفت و ایران این جریان را در خاک سوریه و عراق زمینگیر کرد و به اذعان بسیاری از سیاستمداران غربی، اگر ایران نبود احتمال داشت که داعش مانند بومرنگ به خود غرب برگردد و در واقع ایران این بلای بزرگ را از سر جهان حذف کرد.
وی تأکید کرد: آن چیزی که ملت ایران را در صحنههای مختلف پیروز کرده است بیش از تجهیزات و تسلیحات نظامی، اراده و روحیه مردمی است که استیلا و سلطه بیگانه را بر نمیتابد.
والیزاده درباره حمایت ایران از محور مقاومت، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران حمایتهای مستشاری و معنوی خود را از مقاومت ملتهای منطقه پنهان نکرده است، اما این نوع حمایت را مقایسه کنید با حجم سنگین سلاحهایی که غربیها در اختیار برخی دولتهای مرتجع منطقه برای قتلعام مردم بیگناه یمن قرار میدهند و یا سلاحهای نامتعارفی که رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین به کار میبرد.
این کارشناس ارشد مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: رژیم بعثی در سردشت از بمب شیمایی استفاده کرد که غربیها و مشخصا آلمان در اختیارش گذاشته بود و به واسطه آن صدها انسان بیگناه اعم از زن و کودک با شنیعترین وضعیت ممکن به شهادت رسیدند، اما همین کشور امروز تحت لوای حمایت از حقوق بشر قطعنامه علیه ملت ایران مینویسد.
والیزاده خطاب به دولتها و ملتهای منطقه تأکید کرد: ملتهای منطقه باید بدانند که رژیم صهیونیستی هرگز دوست آنها نخواهد شد، بلکه این ملتها با تاریخ و فرهنگ منطقه هستند که به خاطر اشتراکات فرهنگی و دینی میتوانند در کنار هم و همراه یکدیگر به صلح و امنیت پایدار دست یابند.
پایان پیام /