شنبه 3 آذر 1403

دفترچه تکمیل ظرفیت آزمون استخدام کاردرمان و گفتاردرمان مدارس استثنایی تا پایان سال جاری

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
دفترچه تکمیل ظرفیت آزمون استخدام کاردرمان و گفتاردرمان مدارس استثنایی تا پایان سال جاری

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از انتشار دفترچه تکمیل ظرفیت آزمون استخدام کاردرمان و گفتار درمان تا پایان سال جاری خبر داد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حمید طریفی حسینی امروز در نشست خبری با رسانه‌ها درباره سومین آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در سال 1402 اظهار کرد: آزمون استخدامی مربی امور آموزش معلولان با هزار ردیف استخدامی 21 مهر برگزار شد.

وی با اشاره به اعلام نتایج آزمون در هفته گذشته بیان کرد: در این آزمون فقط افرادی می‌توانستند شرکت کنند که حداقل مدرک لیسانس کاردرمانی و گفتاردرمانی داشته باشند. تعداد فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها در کشور اندک است، به همین دلیل 2416 نفر در آزمون ثبت‌نام کردند که 1673 نفر در آزمون حاضر شدند.

رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی گفت: 1168 نفر طی فرایند چند برابر ظرفیت برای شرکت در ارزیابی تکمیلی آزمون مجاز شدند که از این بین 525 نفر در مرحله اول قبول نهایی شدند. با هماهنگی در استان‌ها قرار بر این است که ابلاغ کاری این تعداد از امروز اول بهمن ماه صادر شود و امکان فعالیت این تعداد افراد در مدارس فراهم می‌شود. همزمان با هماهنگی با دانشگاه فرهنگیان دوره آموزشی این 525 نفر به صورت همراه با کار و ضمن خدمت انجام می‌شود.

طریفی با بیان اینکه با توجه به خالی ماندن ردیف‌های استخدامی آزمون مربی امور آموزش معلولین به مرحله تکمیل ظرفیت کشانده می‌شود، عنوان کرد: با هماهنگی با معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارتخانه تلاش داریم 541 نفر دیگر را در مرحله تکمیل ظرفیت برای ارزیابی تکمیلی فرابخوانیم، به‌زودی دفترچه تکمیل ظرفیت را منتشر خواهیم کرد و در مرحله تکمیل ظرفیت برخی افرادی که موفق نشدند به مرحله ارزیابی تکمیلی برسند، این شرایط برایشان فراهم می‌شود، تا قبل از پایان سال مرحله تکمیل ظرفیت را تعیین تکلیف می‌کنیم.

وی درباره سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان استثنایی گفت: شهرداری‌ها در سطح کشور حدود 100 میلیارد تومان تعهداتی را در حوزه سرویس دانش آموزان استثنایی داشتند و تا کنون 53 میلیارد تومان به صورت مستقیم یا ارائه خدمت به دانش‌آموزان محقق شد و مابقی تا پایان سال تحقق خواهد یافت. برخی استان‌ها خیلی خوب در حوزه سرویس مدارس ورود کردند. به عنوان مثال در استان هرمزگان در 43 شهر حداقل 50 درصد هزینه ایاب و ذهاب مدارس را اختصاص یافت و در کرمانشاه 5 میلیارد و 700 میلیون تعهد دادند که این رقم در اختیار مدارس قرار گرفت همچنین در شهر تهران 35 میلیارد تومان توسط شهرداری محقق شده است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینکه 20 استان در حوزه سرویس مدارس همکاری خوبی داشتند، افزود: استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، البرز ایلام، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، شهرستان‌های تهران، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، کرمان، کرمانشاه، مازندران، مرکزی، همدان و یزد همکاری مناسبی داشتند، همچنین 80 میلیارد تومان از سوی سازمان آموزش و پرورش استثنایی تخصیص یافته است، این رقم باید در حوزه آموزشی، پرورشی و خدماتی هزینه می‌شد چون ارائه امور خدماتی جزو وظایف سازمان نیست و انتظار این است با همراهی موجود سال تحصیلی جاری بدون مشکل در حوزه سرویس مدارس پیش برود.

طریفی حسینی به 119 پروژه آموزشی نیمه تمام در حوزه آموزش و پرورش استثنایی اشاره کرد و گفت: 56 پروژه تا ببش از 50 درصد پیشرفت داشتند و امیدواریم بخشی تا پایان سال بخشی از آنها به اتمام برسد.

تخصیص 100 میلیارد تومان اعتبار برای سرویس حمل و نقل دانش‌آموزان استثنایی

وی عنوان کرد: هم‌اکنون 25 هزار نفر دانش‌آموز در 4 گروه معلولیت آسیب بینایی، شنوایی، جسمی و حرکتی و اوتیسم سطح بالا در مدارس عادی در کنار دانش‌آموزان عادی تحصیل می‌کنند و مدیران مدارس را آموزش دادیم برای آنکه اصول کار با دانش‌آموزان استثنایی را به معلمان آموزش داده و محیط مدرسه را مناسب‌سازی کنند. به عنوان مثال کلاس این دانش‌آموزان در طبقه اول باشد.