راهی که انقلاب اسلامی 60 سال با جوانان شهیدش پیمود
به گزارش گروه حماسه و مقاومت خبرگزری فارس، 15 خرداد سال 42 نقطه عطف آغاز نهضت امام خمینی است. راهی که پیش از شروعش نیز مبارزان زیادی از جمله شهدای فداییان اسلام مثل مجتبی نواب صفوی برایش جان دادند.
با اوج گرفتن مبارزات علیه رژیم طاغوت به رهبری امام (ره) در سالهای منتهی به پیروزی انقلاب نیز این شجره طیبه که به تازگی ریشههایش در حال رشد بود، جوانان را به سمت خود میکشاند. جوانانی چون شهید اندرزگو که در امر مبارزه نخبه بود و سالها دستگاه امنیتی پهلوی را به دنبال خود کشاند و در پیشبرد اهداف نهضت از مبارزان موثر به حساب میآمد.
شهید علی اندرزگو
تاریخ طلایی ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی
انقلاب در بهمن سال 57 به پیروزی رسید؛ در حالی که بذر آن با خون شهیدانی چون «احمد تاری» به نهالی نوپا تبدیل شده بود و الحق رهبری قدرتمند آن بود که جوانان مجاهد را در سیر الی الله قرار داد. چرا که همان سالها کسانی دچار غفلت شدند و مبارزهشان ختم شد به مزدوری برای بیگانگان.
ابتدای سال 60 وقتی دشمن بعثی به کشور حمله کرد، آن هم در شرایطی که تازه نظام شکل گرفته بود و هنوز در تلاطمهایی به سر میبرد، راهبری امام خمینی نمود بیشتری پیدا کرد و این جوانان بودند که حالا چشم و گوششان بیشتر از پیش وقف ایشان شده بود و با فرمان جهادش، این سربازان در گهواره سال 42 بودند که سرنوشت کشور را رقم میزدند. جوانانی با هر جایگاه اجتماعی مثل محمد بروجردی، احمد متوسلیان، علی اکبر شیرودی، کاظم رستگار، مهدی باکری، احمد کاظمی و نادر مهدوی که اغلب در دهه دوم زندگی خود و از طبقه مستضعف بودند.
شهید نادر مهدوی
خون چند هزار جوان بود که دوران طلایی و منحصر به فرد در تاریخ ایران را رقم زد. تاریخی بیسابقه که حتی یک وجب از خاک کشور به یغما نرفت. آن هم بدون هیچ گونه وابستگی به شرق و غرب.
سرنوشت انقلاب با رحلت رهبرش چه خواهد شد؟
با رحلت امام (ره) آزادگان جهان، دوستان و دشمنان انقلاب گمان کردند همه چیز دیگر تمام شد. اما این افکار به چند ساعت نکشید و با معرفی رهبری جدید انقلاب به همه نشان داده شد نظام اسلامی به درختی تنومند تبدیل شده است که با باد حوادث متزلزل نخواهد شد.
شهیداحمد متوسلیان
انقلاب به رهبری آیت الله خامنهای به راهش ادامه داد؛ بدون کوچکترین تغییر از نهضت. کشور وارد دهه 70 شده بود و همچنان کسانی که با آرمانهای انقلاب عهد بسته بودند با جانفشانی خود نظام را یاری میرساندند. یاورانی که فتنه کوی دانشگاه را از سر گذراندند.
فتنه 88 تلاشی برای تضعیف نظام
فتنه بزرگتری در سال 88 به راه افتاد. فتنهای که باز هم توهم پیروزی را در دل دشمنان داخلی و خارجی ایجاد کرد و گمان کردند این بار میتوانند به هدفشان برسند. در این فتنه نیز جوانانی دست یاری به رهبرشان دادند که اگر چه در آن سالها نامشان را کسی نمیدانست، اما شهادت مزد این یاوری شان بود.
آغاز دهه 90 اگر چه کشور از جهت امنیتی و سیاسی در ثبات قرار داشت، اما دههای بود که غبار گمنامی از نام بسیاری از یاوران نهضت امام زدود. آبان سال 90 صدایی همه را به خود جلب کرد. حادثهای در «ملارد» رخ داد که مردم را با نام سرداری به نام «حسن طهرانی مقدم» آشنا کرد. سرداری که به همراه چند تن از همکارانش به شهادت رسید و این شهادت نشان داد عملکرد مردانی چون اوست که اقتدار کشورمان را افزون میکند. سردار طهرانی مقدم از ابتدای سالهای دفاع مقدس به همراه شهدای دیگری مثل حسن شفیع زاده و... صنعت موشکی را در کشور راه اندازی کرد و حالا ایران را در عرصه موشکی از جمله قدرتمندترین کشورهای دنیا است.
شهید حسن طهرانی مقدم
دهه 90 و بر سر زبان افتادن نام سربازان گمنام
در این دهه اتفاق دیگری رخ داد و آن تجاوز تکفیریها به خاک سوریه بود. جنگی که اگر چه در کشور ما نبود، اما شیعیان دنیا نمیتوانستند نسبت به آن بیتفاوت باشند؛ زیرا این گروه علاوه بر جنایاتی که بر سر مردم سوریه میآورد، تصمیم داشت مقدسات مسلمانان از جمله حرم حضرت زینب (س) را نیز دستخوش هتک حرمت قرار دهد.
شهید محسن حججی
شهادت حاج قاسم داغی بر دل
جنگ سوریه نشان داد شجره طیبه انقلاب اسلامی به ثمر نشسته و میوههایش کسانی چون مصطفی صدرزاده، محرم ترک، محسن حججی و... بودند که اغلب در اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70 تازه متولد شده بودند.
شهید مصطفی صدرزاده
اما پس از حدود یک دهه این جنگ نیز به همراهی فرزندان حضرت روح الله از ممالک مختلف اسلامی مثل لبنان، افغانستان و... با پیروزی به پایان میرسد؛ هر چند با شهادت قاسم سلیمانی داغی بر دل مسلمانان گذاشته میشود.
شهید قاسم سلیمانی
حالا دو سالی هست که قرن تغییر کرده است، اما آیا همچنان ملت ایران بر عهدی که با امام خود بسته بود پا برجاست یا نه؟ این سوال مهم با حادثه دیگری نمایان شد. شهریور سال 1401 با دروغی مبنی بر کشتن دختری به نام مهسا امینی توسط گشت ارشاد نیروی انتظامی، فتنه دیگری آغاز شد. فتنهای که دشمنان انقلاب اسلامی در داخل و خارج با همه قوای خود قدرتمندانه وارد عمل شد. اما باز هم این جوانان انقلابی بودند که به خیابانها آمدند و آتش فتنه را خاموش کردند.
شهید آرمان علی وردی
آرمان و روحالله
جوانانی همچون آرمان علی وردی و روح الله عجمیان که با نحوه شهادت خود در قلب پایتخت نشان دادند راه همان راهی است که امام (ره) آغاز کرد و آیتالله خامنهای آن را ادامه دادند.
شهید روح الله عجمیان
پایان پیام /