رشد 68 درصدی هزینه های انجام شده در مناطق جنوبی نسبت به شمال شهر
شهردار سابق تهران با اشاره بر کاهش فاصله شمال و جنوب شهر گفت: در این دوره هزینه های انجام شده در مناطق جنوبی نسبت به شمال شهر، 68 درصد رشد داشته است.
شهردار سابق تهران با اشاره بر کاهش فاصله شمال و جنوب شهر گفت: در این دوره هزینه های انجام شده در مناطق جنوبی نسبت به شمال شهر، 68 درصد رشد داشته است.
به گزارش خبرنگار مهر، پیروز حناچی صبح امروز در جلسه علنی شورای شهر و در جریان تودیع خود، با ارائه گزارشی از عملکرد شهرداری تهران در دوره مدیریت شهری پنجم، گفت: کاهش واگذاری تراکم از قولهای ما در این دوره بود که یکی از ابعاد آن بلند مرتبه سازی بود و کاهش 85 درصدی در پروانهها و مهار رشد بی رویه بلند مرتبه سازی را داشتیم. در کلان شهری مثل تهران نمیتوان بلند مرتبه سازی را متوقف کرد اما نباید این امر خارج از برنامه باشد و رشد بی رویه پروانههای بلند مرتبه سازی نیز در مناطق 1 و 22 بوده است.
وی افزود: توسعه شهر در چارچوب طرح جامع پیگیری شد و تلاش کردیم که 66 درصد از طرحهای موضعی و موضوعی را در دستور کار قرار دادیم و طرحهای روی نقشه نیز در کمیسیون ماده 5 تصویب یا در حال تصویب هستند.
شهردار سابق تهران با اشاره بر رشد 68 درصدی هزینههای انجام شده در جنوبی نسبت به مناطق شمالی و کاهش فاصله شمال و جنوب شهر بیان کرد: توسعه اجرای پروژههای محلی رشد خوبی داشتیم. در سال 98، 9 درصد و در سال 1400، 54 درصد رشد اعتبارات هزینه شده در محلات جنوبی شهر را داشتیم و درصد رشد اعتبارات در محلات کم برخوردار در سال 1400 بیش از 80 درصد بوده است. در این دوره تمامی ایستگاههای مترو با تکمیل پله برقی افتتاح شد. ما برنامه جامع اقدام مناسب سازی شهری را آغاز کردیم. در سال 97، 27 هکتار، سال 99، 53 هکتار فضای سبز افزایش یافته است. تملک 21 باغ در اراضی مشجر و توسعه بازارها و میادین میوه و ترهبار را داشتیم.
حناچی افزود: تلاش کردیم که در حوزه مالی با قیمت ثابت سال 95، حدودا 40 درصد شهر را ارزانتر اداره کنیم. در حوزه پیاده راه سازی مالی، 2662 ملک در اختیار غیر داشتیم بیش از 1780 ملک را تعیین تکلیف کردیم و به شورا ارسال کردیم و 600 ملک را تخلیه و 300 ملک نیز اقدام برای تخلیه انجام شده است. جا دارد از دستگاه قضائی تشکر کنم که در این دوره از ظرفیت دستگاه قضا به خوبی استفاده کردیم. در این دوره در حوزه ارتقا کارایی و نیروی انسانی 13 درصد نیروی انسانی را کاهش دادیم اما اخراج دستهای نداشتیم.
وی با اشاره بر حمل و نقل عمومی اظهار داشت: نوسازی و به سازی ناوگان اتوبوس رانی را داشتیم. از سال 92 به بعد دولت اتوبوسی را به ما اعطا نکرد بازسازی 555 اتوبوس و برنامه ریزی برای خرید اتوبوسهای دو کابین، تک کابین و برقی را داشتیم. راه اندازی خط تولید ایران خودرو، برنامه ریزی برای بازسازی هزار دستگاه و اتمام بازسازی 100 دستگاه نیز انجام شد. در حوزه توسعه مترو نیز حدود 40 کیلومتر طول مسیر و 39 ایستگاه در این دوره به بهره برداری رسید.
شهردار سابق تهران عنوان کرد: در حوزه توسعه زیرساختهای شهری، پروژههای نیمه تمام را در دستور کار داشتیم و احداث بزرگراه شهید رستگار، برداشت پل گیشا و احداث پل نصر، احداث پل استاد معین، احداث تونل آرش اسفندیار، احداث ادامه شمال بزرگراه صیاد شیرازی، احداث زیر گذر چهارراه گلوبندک، میدان گاه شهدای هفتم تیر و به سازی خیابان کریم خان انجام شد. در توسعه زیرساختهای شهری احداث چندین پارکینگ با مساحت بالا، افزایش تعداد مراکز پرتو، افزایش تعداد گرمخانهها و غیره را داشتیم و کسی در این سالها به دلیل سرما در تهران فوت نکرده است.
حناچی خاطرنشان کرد: میانگین 57 درصدی پاسخ گویی به تماسهای شهروندان را داشتیم. در حوزه محیط زیست مسیر دوچرخه را در دستورکار قرار دادیم و از 50 کیلومتر به 246 کیلومتر افزایش یافته است. در این دوره شماری از رانندگان تاکسی به تعداد 350 نفر به دلیل ابتلاء به کرونا و بیماری زمینهای جان باختند و حال 80 درصد آنها واکسینه شدهاند.
وی تصریح کرد: ضد عفونی کردن ناوگان عمومی از ابتدای شیوع کرونا توسط شهرداری انجام شد به طور کلی هر کاری انجام شده توسط مجموعه شهرداری و نتیجه خدمت همه نیروهای شهرداری تهران بوده است.