شنبه 6 بهمن 1403

ریزش قیمت نفت مهارناپذیر ماند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
ریزش قیمت نفت مهارناپذیر ماند

قیمت نفت روز جمعه که سرمایه گذاران در پی افزایش موارد ابتلا به کووید 19 خوش بینی کمتری به دورنمای تقاضا برای سوخت پیدا کردند، برای هفتمین روز کاهش یافت و بزرگترین کاهش هفتگی در بیش از 9 ماه گذشته را رقم زد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در سپتامبر با یک دلار و 37 سنت معادل 2.2 درصد کاهش، در 62 دلار و 32 سنت در هر بشکه بسته شد و برای کل هفته بیش از 9 درصد کاهش داشت.

بهای معاملات نفت برنت با یک دلار و 27 سنت معادل 1.9 درصد کاهش، در 65 دلار و 18 سنت در هر بشکه بسته شد و برای کل هفته هشت درصد کاهش داشت. کشورهای متعدد جهان با وضع محدودیتهای سفر و رفت و آمد به افزایش موارد ابتلا به کرونای دلتا واکنش نشان می دهند. چین با سیاست صفر کردن ویروس کرونا، محدودیتهای جدیدی را وضع کرده که روی کشتیرانی و زنجیره تامین جهانی اثر گذاشته و آمریکا و چین متقابلا محدودیتهای ظرفیت پرواز را وضع کرده اند. در این بین، چندین شرکت آمریکایی با افزایش موارد ابتلا به کرونای دلتا، برنامه بازگشت کارکنانشان به محل کار را به تاخیر انداخته اند و کشورها در سراسر آسیا تدابیر قرنطینه را مجددا وضع کرده اند. شرکت اپل که بزرگترین شرکت آمریکایی از نظر ارزش بازار است، بازگشت کارکنانش را تا اوایل سال 2022 به تاخیر انداخته است. جیم ریتربوس، رییس شرکت ریتربوش اند آسوشیتس اظهار کرد: بازار انرژی هفته جاری با موانع چند وجهی روبرو شد. قوی شدن ارزش دلار آمریکا هم به نگرانیها درباره افزایش آمار ابتلا اضافه شده است. دلار آمریکا تحت تاثیر سیگنالهای بانک مرکزی آمریکا درباره کاهش تدابیر محرک مالی در سال میلادی جاری، به بالاترین حد در 9 ماه اخیر صعود کرده و نفت را برای خریداران غیرآمریکایی گرانتر کرده است. به پایان رسیدن فضای تعطیلات تابستانی آمریکا و اروپا که اوج تقاضا برای بنزین است هم ممکن است تقاضا برای نفت را متاثر کند. مارگارت یانگ، استراتژیست دیلی فارکس در سنگاپور گفت: قرنطینه ها در اقتصادهای بزرگ دیگر جهان هم احتمالا به فعالیتهای اقتصادی ضربه زده و پیش بینیهای رشد را در ماههای آینده دستخوش تغییر می کنند. ژاپن قرنطینه اضطراری را تمدید کرده و آمار رسمی در کشورهایی مانند کره جنوبی، مالزی، فیلیپین، ویتنام و تایلند که صنایعشان به نفت نیاز دارند و از شیوع کرونای دلتا آسیب خواهند دید، افزایش پیدا کرده است. شیوع کرونای دلتا در استرالیا و نیوزیلند هم باعث وضع قرنطینه های سخت گیرانه شده است. بر اساس گزارش رویترز، گزارش شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز نشان داد شرکتهای حفاری آمریکایی هفته گذشته برای سومین هفته متوالی به شمار دکلهای حفاری نفت و گاز اضافه کردند. شمار دکلهای حفاری نفت و گاز در هفته منتهی به 20 اوت با سه حلقه افزایش، به 503 حلقه رسید که بالاترین میزان از آوریل سال 2020 بود. شمار دکلهای حفاری نفت با هشت حلقه افزایش، به 405 حلقه رسید در حالی که شمار دکلهای حفاری گاز پنج حلقه کاهش یافت و به 97 حلقه رسید. انتهای پیام