سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
گسترش سویه اومیکرون در جهان، باعث شد تا شرایط پاندمی کرونا در ادامه مسیر پیش رو، با ابهاماتی همراه باشد که مهم ترین آن، قدرت بیماری زایی سویه جدید است.
اقتصادنیوز: رئیس سازمان جهانی بهداشت در جریان سخنرانی طی کنفرانس امنیتی مونیخ بر لزوم مشارکت همه کشورها برای پایان دادن به همه گیری ویروس کووید -19 تاکید و اعلام کرد که امسال با ابزارها و دانش کنونی میتواند سال پایان همه گیری باشد.
گفتوگو با محمد نسیمی؛ عکاسی که با شیوع کرونا راهی ووهان شد
رئیس انستیتو پاستور ایران با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در زمینه شناسایی و مقابله با کرونا در دو سال گذشته، گفت: همان طور که شروع کرونا غیرمنتظره بود، ممکن است پایان غیرمنتظرهای هم داشته باشد.
رییس انستیتو پاستور ایران گفت: با آغاز کووید19 شبکه آزمایشگاهی تشخیصی شکل گرفته که نه فقط در کووید19 بلکه در تمام تهدیداتی که در آینده ممکن است متوجه کشور شود، میتواند کار بزرگی را برای کشور انجام دهد؛ یعنی امروز صاحب شبکه تشخیص مولکولی هستیم که سالها آرزوی آن را داشتیم.
رئیس انستیتو پاستور ایران با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در زمینه شناسایی و مقابله با کرونا در دو سال گذشته، گفت: همان طور که شروع کرونا غیرمنتظره بود، ممکن است پایان غیرمنتظره ای هم داشته باشد.
وقتی فرد مثبت هم شده باشد، اما نتوانیم او را ایزوله کنیم تست بی ارزش است. در مورد اومیکرون سرعت انتشار خیلی بالا است در حالی که در مورد واریانتهای قبلی اگر یک نفر درگیر میشد ممکن بود 4 یا 5 نفر دیگر را مبتلا کند، اما در این سویه درصد زیادی از کسانی که با بیمار در تماس بودند بیمار خواهند شد و امکان ایزوله کردن هم نیست.
سرپرست مرکز اورژانس تهران گزارشی آماری از عملکرد مرکز اورژانس تهران در هفته گذشته ارائه و اعلام کرد: در هفته گذشته 3652 تماس مزاحم با این مرکز گرفته شده است.
با وجود تأکید مقامات بهداشتی کشور بر لزوم تزریق دوز سوم واکسن کرونا شاهد عدم استقبال مردم از دریافت نوبت سوم واکسن هستیم؛ این در حالی است که نمودار موارد بستری و فوتی کرونا با شیوع اومیکرون روند صعودی به خود گرفته است.
تهران - ایرنا - مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در 24 ساعت گذشته، 191 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 134 هزار و 798 نفر رسید.
رییس انستیتو پاستور ایران با اشاره به مراحل تشخیص کرونا در کشور، گفت: با آغاز کووید19 شبکه آزمایشگاهی تشخیصی شکل گرفته که نه فقط در کووید19 بلکه در تمام تهدیداتی که در آینده ممکن است متوجه کشور شود، می تواند کار بزرگی را برای کشور انجام دهد؛ یعنی امروز صاحب شبکه تشخیص مولکولی هستیم که سالها آرزوی آن را داشتیم.
وزارت بهداشت در قالب یک پرواز، تمامی شهروندان ایرانی در ووهان چین را به سلامت به کشور بازگرداند، روایت این پرواز و قرنطینه پس از آن را در گفت وگو با عکاس این پرواز بخوانید.
سازمان بهداشت جهانی روز گذشته اعلام کرد کشورهایی که با افزایش موارد کرونا دست و پنجه نرم میکنند ممکن است در برخی شرایط بتوانند مدت قرنطینه 14 روزه را کوتاهتر کنند.