سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
شاهین تأکید کرد: ما باید به این واقعیت عادت کنیم که تا 10 سال آینده باید با ویروس زندگی کنیم.
مشکل جدی عرضه واکسنهای کووید -19 به کشورهای فقیر، بهویژه به آفریقا ماندگاری کوتاهمدت واکسنهاست؛ مدت زمان ماندگاری واکسن آسترازنکا به مدت 6 ماه، جانسون اند جانسون به مدت دو سال در زمان انجماد، واکسن فایزر به مدت 9 ماه و در مورد واکسن مدرنا هفت ماه است.
گسترش سویه اومیکرون در جهان، باعث شد تا شرایط پاندمی کرونا در ادامه مسیر پیش رو، با ابهاماتی همراه باشد که مهم ترین آن، قدرت بیماری زایی سویه جدید است.
اقتصادنیوز: سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که مدت 5 روز قرنطینه برای امیکرون اشتباه است و باید قرنطینه تا چهارده روز تداوم یابد.
اقتصادنیوز: سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که مدت 5 روز قرنطینه برای امیکرون اشتباه است و باید قرنطینه تا چهارده روز تداوم یابد.
تزریق واکسن کرونا، چه در ایران و چه در کشورهای دیگر، با شایعاتی روبرو بوده است. مثلا برخی میگویند واکسنهای کووید -19 کارایی سیستم ایمنی بدن را کاهش میدهند یا باعث نارسایی اندامهای بدن میشوند؛ نظراتی بدون مبنای علمی که جز هراس عدهای از تزریق واکسن، تاثیر دیگری ندارد. در این اینفوگرافیک که بر اساس دادههای سازمان جهانی بهداشت تهیه شده، به پنج مورد از شایعهها درمورد واکسنهای کرونا...
تهران - ایرنا - رییس انجمن علمی طب سوزنی ایران گفت: طب سوزنی می تواند نیاز بیمار به دارو را کنترل یا برطرف کند و یک درمان اصلی برای کنترل بیماری هایی همچون سردردهای میگرنی و حتی عوارض بیماری هایی مانند سکته مغزی و فلج صورت باشد.
تهران - ایرنا - بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در 24 ساعت گذشته، 187 بیمار کووید 19 جان خود را از دست داده و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به 134 هزار و 607 نفر رسید.
ایلنا نوشت: اپیدمولوژیست و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: باید اهتمام جدی تری نسبت به دز سوم داشته باشیم و افرادی که واجد شرایط آن هستند زودتر برای دز سوم مراجعه کنند و آن را به تاخیر نیاندازند. به دنبال واکسن خاصی هم نباشند و هر واکسنی که موجود است را دریافت کنند.
ایسنا نوشت: یک عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا درباره روند مبارزه با این بیماری طی دو سال گذشته توضیح داد.
نتایج بررسی های محققان ما در قالب مطالعه دز یادآور نشان داد که واکسن رازی کوو پارس می تواند به عنوان دز یادآور واکسن های سینوفارم، برکت، آسترازنکا و اسپوتنیک و رازی استفاده شود.
تهران - ایرنا - سرپرست معاونت تحقیق و تولید موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: با پایان فاز سوم واکسن رازی کووپارس و تایید ایمنی و کارایی آن، این واکسن ایرانی میتواند به عنوان دز یادآور (بوستر) تمام واکسنهای موجود در کشور از جمله سینوفارم، آسترازنکا، اسپوتنیک، برکت و رازی استفاده شود.