سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
دکتر احسان مصطفوی؛ نماینده واکسن پاستوکووک در همایش "نتایج مطالعات واکسنهای ایرانی کووید -19" که صبح امروز (یکشنبه، 30 آبان) توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت برگزار شد، در خصوص این واکسن گفت: پلتفرم واکسن مشترک انستیتو پاستور و موسسه فینلای کوبا پروتئین نوترکیب است.
همایش «نتایج مطالعات واکسنهای ایرانی کووید_19» به همت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با هدف معرفی مطالعات علمی انجام شده واکسنها به جامعه علمی کشور برگزار شد.
ایسنا به نقل از بی بی سی، سازمان جهانی بهداشت (WHO) در مورد افزایش موارد ابتلا به کووید -19 در اروپا ابراز نگرانی کرد.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) در مورد افزایش موارد ابتلا به کووید -19 در اروپا ابراز نگرانی کرد.
ایرنا نوشت: معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تولیدکنندگان ایرانی واکسن کرونا باید تلاش چند جانبه کنند تا واکسنهای ایرانی سریعتر در فهرست واکسنهای مورد تایید سازمان جهانی بهداشت قرار گیرند.
تهران - ایرنا - معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تولیدکنندگان ایرانی واکسن کرونا باید تلاش چند جانبه کنند تا سریع تر در فهرست واکسن های مورد تایید سازمان جهانی بهداشت قرار گیرند.
موج جدید کرونا در اروپا برخی کشورها را به قرنطینه مجدد کشانده و در پی اعمال این تعطیلیها، مردم هلند دست به اعتراض زدند که منجر به درگیری با پلیس و سرکوب اعتراضات با سلاح گرم پلیس شد.
معاون وزیر بهداشت گفت: مردم، دانشگاهیان و محققین، میخواهند بدانند که بالاخره کارایی واکسنهای ایرانی در حال استفاده چقدر بوده و دانستن این کارایی حق مردم و محققین است.
پزشکان معتقدند واکسیناسیون کرونا در دوران بارداری، ایمنی مادر و نوزاد را پس از تولد در مقابل این ویروس افزایش میدهد.
تهران - ایرنا - تحقیقات نشان میدهد که جوندگان میتوانند ناقلان بدون علامت ویروس کرونا مشابه سارس (SARS) باشند.
چندروزی است که طرح اصلاح نظام آموزش پزشکی، به موضوعی جنجالی در وزارت بهداشت تبدیل شده است؛ سؤال مبنایی ناظران، این است که علت مقاومت وزارت بهداشت برای "افزایش ظرفیت پذیرش پزشک" با وجود کمبود محسوس پزشک در کشورمان چیست؟!
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری رویترز، یکی از راهکارهای اصلی برای کنترل همه گیری کرونا شناسایی علائم بیماری و قرنطینه کردن افراد بیمار است. براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت تب، سرفه، خستگی، از دست دادن حس بویای و چشایی، گلو درد، سردرد، اسهال، بثورات پوستی و قرمزی و خارش چشم از جمله رایجترین علائم کووید 19 محسوب میشوند. با این حال، تحقیقات جدید دانشمندان...
اکنون وارد شرایط اضطرار شدهایم و طبق دستورالعمل در این زمان باید دورکاری و کاهش ساعت کار کارمندان در دستور کار قرار گیرد.
باشگاه خبرنگاران نوشت: شاهسونی گفت: گروههای حساس مانند سالمندان، بیماران تنفسی و قلبی، زنان باردار و کودکان تا حد امکان در سطح شهر تردد نکنند.
نتایج کارآزمایی مکمل دارویی ساخته شده در یک شرکت دانشبنیان در سایت سازمان جهانی بهداشت به ثبت رسید.
معاون موسسه واکسن و سرم سازی رازی گفت: تا کنون پنج میلیون دز واکسن رازی کووپارس تولید کردهایم و با صدور مجوز مصرف اضطرار، پیگیر هستیم که تا پایان سال، 20 میلیون دز واکسن تولید کرده و در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار دهیم.