پنج‌شنبه 8 آذر 1403

سربلندی و پیشرفت خوزستان یک تعهد بسیار بزرگ برای دولت سیزدهم است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
سربلندی و پیشرفت خوزستان یک تعهد بسیار بزرگ برای دولت سیزدهم است

احمد وحیدی گفت: سرزمین خوزستان مهد نیروهای ارزشی مثل رزمندگان، مبارزان انقلابی و جهادی است؛ استاندار جدید هم با پشتوانه مدیریت و مسئولیت‌های کشوری مختلف و به‌خصوص دارای جایگاه علمی و استاد چند دانشگاه انتخاب شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب، احمد وحیدی وزیر کشور در مراسم تکریم و معارفه استاندار خوزستان اظهار کرد: به واسطه خون شهدا، خوزستان خاک مقدسی دارد که برای همه زمینه‌ها یک ارزش دارد؛ خون شهدای مختلف در این استان الهام آور و نویدبخش پیروزی‌های بزرگ است.

وی نظام جمهوری اسلامی را یک امنت الهی دانست و افزود: اگر این امانت را درست نگه داریم وفای به عهد در پیشگاه خداوند است، در غیر این صورت عهدمان را نفض کردیم.

وزیر کشور گفت: این امانت یا همان استانداری خوزستان از برادر عزیزی به برادر عزیر دیگری واگذار خواهد شد. آقای سلیمانی دشتکی، فرد خدوم است و ما وظیفه داریم از وی تقدیر کنیم و همانطور که گفته شد در این مدت کوتاه کارنامهخوبی از خود بر جای گذاشتند.

وی ادامه داد: صادق خلیلیان استاندار جدید را سابق میشناختم و همه خصوصیات یک مسوول بلند پایه در جمهوری اسلامی را دارند.

وحیدی بیان کرد: سرزمین خوزستان مهد نیروهای ارزشی مثل رزمندگان، مبارزان انقلابی و جهادی است؛ استاندار جدید هم با پشتوانه مدیریت و مسئولیت‌های کشوری مختلف و به‌خصوص دارای جایگاه علمی و استاد چند دانشگاه انتخاب شد.

وزیر کشور با اشاره به اینکه خوزستان در مجموع در ابعاد مختلف کشاورزی رتبه یک کشور را دارد، عنوان کرد: بخش اعظمی از مسائل مربوط به آب بیشتر در حوزه کشاورزی بوده که استاندار منتخب نیز متخصص در حوزه کشاورزی است؛ استاندار هر استان متناسب با فوری‌ترین و مهم‌ترین نیازهای همان استان انتخاب می‌شود.

وی انتصاب نیروهای بومی با ظرفیت‌های کشوری و غنای عملی - علمی برای استان‌ها مفید دانست و گفت: دغدغه رئیس‌جمهوردولت سیزدهم استان خوزستان است. همچنین یکی از مسائل مورد تأکید رهبر انقلاب نیز رفع معضلات خوزستان بوده است.

وحیدی با اشاره به اینکه یکپارچگی شرط موفقیت است، ادامه داد: دولت، مجلس و قوه قضائیه باید به‌صورت یکپارچه برای حل مشکلات قدم بردارند؛ سربلندی و پیشرفت استان خوزستان یک تعهد بسیار بزرگ برای دولت است.

وحیدی اضافه کرد: از همه مدیران و فرمانداران حاضر میخواهیم به چیزی جز سربلندی و پیشرفت استان فکر نکنند که این برای ما خیلی مهم است و ان‌شاالله این مهم با یکپارچگی محقق خواهد شد.

وی بیان کرد: خوزستان سربلند و سرافراز قطعه مهمی از این کشور است. سرزمینی که دروازه ما به دنیا و کشورهای عرب منطقه است و میتوان از این ظرفیت استان الهام بگیریم.

وحیدی اذعان کرد: ترکیب اقوام عرب، لر، بختیاری، و... ظرفیت بسیار خوب و بزرگی است و پنجه در پنجه هم بر مهمترین مسائل فائق می‌آیند ازاین رو نباید مسائل حاشیه‌ای بر این مسئله اصلی وحدت را به انحراف بکشاند.

وی ادامه داد: درست است میگویند باید به خوزستان کمک کرد اما خوزستان با ظرفیت آب، کشاورزی، انرژی، دیپلماسی، هم‌مرزی با کشورهایی دیگر و... باید به جایگاهی برسد که به کشور کمک کند.

وی با اشاره به ظرفیت منابع زیرزمینی، مرزها و کشاورزی خوزستان و لزوم شکوفایی و به‌کارگیری آنها بیان کرد: خوزستان سرافراز را باید همانند دوران دفاع مقدس برای دفاع و مقاومت الگوسازی کرد تا امروز نیز نشان بدهد که در پیشرفت و توسعه وحدت خوبی دارد.

وزیر کشور با اشاره به اینکه خدمت به مردم، رفع محرومیت‌ها و به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها باعث کسب موفقیت‌های بزرگ و حل مشکلات در کوتاه‌ترین زمان می‌شود، خبر داد: خوزستان مثل دیگر استان‌های کشور نیازمند تدوین سند توسعه و پیشرفت است، برای این استان سند توسعه و پیشرفت در نظر گرفتیم و با توافقی که با سازمان برنامه و بودجه داشتیم منابع مالی را بر اساس این سند در اختیار خوزستان قرار خواهیم داد.

وی افزود: پشتوانه این سند نقش مشارکت‌های حداکثری است، و همه از جمله شرکتها، سازمان‌ها و... باید به توسعه استان کمک کنند و با یک برنامه جمعی و با سرمایه‌هایی که دارند نقش خود را مشخص و تبیین کند.

وحیدی به اهمیت اقتصاد دریایی در خوزستان اشاره کرد و افزود: یکی از مسائل جنگ صدام علیه ایران تنگنای ژئوپلیتیکی بود که صدام را گرفتار کرد و دوست داشت سواحل شمال خلیج‌فارس را از ایران بگیرد؛ این ظرفیت بزرگ در اختیار خوزستان است و باید آن را به‌خوبی بارور کرد.

وزیر کشور استفاده از اقتصاد کشاورزی خوزستان از جمله تولید 120 هزار تن خرما در این استان را لازم دانست و عنوان کرد: برای خوزستان در حوزه کشاورزی و آبزیان نیز باید صنایع تبدیلی را توسعه داد؛ همچنین صنایع پایین‌دستی بسیار ظرفیت بزرگی است که ارزش افزوده 10 برابری نسبت به خود پتروشیمی دارد.

وحیدی گفت: ظرفیت‌های خوب خوزستان در زمینه صنعت، کشاورزی و دامپروری بر مدیریت آب به‌عنوان یکی از موضوعات بسیار مهم در استان است که این مدیریت باید به دنبال افزایش بهره‌وری آب باشد و امروزه روش‌های ارزشمندی در زمینه آبیاری نوین طراحی شده که باید از آنها استفاده کرد.

وی با اشاره به تحقق توسعه صادرات و واردات با استفاده از ظرفیت‌های برجسته و مهم مرزی در خوزستان بیان کرد: یکی از کانون‌های محرومیت زایی باید برطرف شود که با همکاری سپاه، هلال احمر، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد مستضعفان 123 نقطه در خوزستان شناسایی شده و باید در قالب برنامه کاملا هماهنگ و زمان‌بندی شده بین دستگاه‌های خدمت رسان رفع بحران و محرومیت شوند.

وزیر کشور با اشاره به لزوم تغییر سیمای شهری و حرکت به سمت نشاط بیشتر و رفع کمبودها اظهار کرد: استان خوزستان ظرفیت‌های معنوی بسیاری دارد که از آن جمله می‌توان وجود حرم علی مهزیار، دانیال نبی، در کنار راهیان نور طرفیت بسیار مهمی برای توسعه صنعت گردشگری است. باید زیرساخت‌های گردشگری مذهبی را در این استان تقویت کرد.

وحیدی با اینکه استان خوزستان قدمگاه و دروازه ورود امام رضا است و دلیل دارد و دلیل آن این است که ائمه این منطقه را دوست دارند بنابراین ذخایر معنوی باید جدی گرفته شود.

وی افزود: مردم خوزستان در دفاع مقدس خودشان را نشان دادن و نیاز به امتحان مجدد ندارند شهدای دفاع مقدس و دفاع از حرم گواه این مساله هستند.

وحیدی با اشاره به اینکه تقدیم 23 هزار شهید دفاع مقدس و شهدای دفاع از حرم نشان‌دهنده این است که خوزستان همچنان قدرت معنوی دارد، گفت: آینده بسیار خوشی برای رفع مشکلات مادی موجود در سرزمین خوزستان پیش‌بینی می‌شود؛ ما در وزارت کشور یک منشور اخلاقی داریم که بر اساس آن مسئولان باید به شکلی بین مردم و همراه و همدل با درد و دغدغه‌های آنها باشد که مردم فرمانداری و بخشداری را حامی خود بدانند.

وی با اشاره به اینکه در فرمانداری و بخشداری‌ها نباید روی مردم بسته باشد، بیان کرد: دولت متعلق به مردم است و هیچ نهاد مستقلی نیست؛ بنابراین مسئولان باید حضور خوبی بین مردم داشته باشند از هیچ تلاشی برای رفع مشکلات کوتاهی نکنند.

انتهای پیام /